Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Ahahahahaha harika olmuş bu konu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Anladılar lan galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bu arada bu Larry King'in UFO programlarındaki "skeptic" tarafı temsil eden James diye bi tonton amca var. O adama bayılıyorum. Bana o bizim Türk dinci adamı hatırlatıyo ismini unuttum. Gözlükler aynı, kafa yapısı aynı, bıyık aynı. İnanılmaz komik bi herif.. O 4 adamın anlattığı herşeyi yalanlamaya çalışırken damla damla terlediğini görüyorsunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 yukarda ki olay: http://www.youtube.com/watch?v=mHwhmc2m-tQ Buda adamlarin olay sonrasinda ust mercilerine olan raporu: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/1f/Haltmemo.jpg Butun sahit askerler yeminli imza falan atiyorlar olay kapansin ve konusulmasin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 arkadaşlar hala ışıktasınız. atmosferde farklı renklerde tamamen tesadüfi olarak ışıklar oluşabilir, öyle çok komplike bişey değil ışığın oluşması. galakside her türlü radyasyon, elektromanyetik dalga mevcut mu? mevcut. e atmosferde de türlü türlü elementler var mı? var. ışığın oluşması için gereken şey, bi dalganın bi parçacığın elektronunu ivmelendirmesi, veya parçacıkların birbiriyle etkileşmesi, işte o kadar. yani "ışık" görmek zeki bir canlının belirtisi değil. ne zaman ki uzay gemisi görünür, bi iletişim metodu keşfedilir, veya ne bileyim gözle görünür, katı bir yapı ortaya çıkar, o zaman ikna olurum. ışık görüp uzaylıların dünyaya geldiğine ikna olmak saçma geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 cidden konu cok guzel olmus arada gırıp 2 bakıp cıkıyorum. konu kapanmasın ! benıde alın aranıza lutfen. bende ınanıyorum. Vallaha billaha inaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 tamamın okumadım ama neden hep ufolar abd ye duşuyo denilmiş. belki de abd nin bu kadar gelişmesinde uzaylılar onlara yardım etmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Ya mesela ben bi gezegeni inceleyeek olsam en çok incelemeyi gezegenin geneline, bütün kültürlere en çok etki eden, teknolojide en gelişmiş olan ve mümkünse gezegene hakim olan kültürü incelerdim. Bizim durumumuzda bu ABD, pek şaşırtıcı birşey değil. Sadece ışık görüp ikna olmuyoruz sir, ki doğal olarak oluşabilecek saçma ışıklar elendiği için zaten UFO case oluyor olaylar. Sümerler'e falan girerseniz işin içinden çıkamazsınız. Hiç gerek yok yani, baya bi saçmalık onlar büyük olasılıkla. Hele Agartha falan ehehe :D Dünyada uzaylı şehri yok arkadaşlar, yeraltında aslında tünellerle bağlı şehirlerde uzaylılar yaşayıp deney yapmıyorlar. Sümerler'e de pek ysrdımcı olduklarını sanmıyorum geçmişte. :) Konu da güzel oldu evet, birazdan üşenmeyip videoları da izledikten sonra yorumlarımla yeniden karşınızda olacağım, beni özleyin anacıım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 O radyo programında konuşan asker bana hiç öyle önemli gelmedi. Bildiğimiz, filmini izlediğimiz Roswell hikayesini anlatıyor. Herhangi bir yaşlı adama "gel bunları bunları yaşamışsın gibi anlat" diyebilirler. O hikayeyi herkes öyle anlatır zaten. 4te 3 öldü biri kaldı telepati kurdular. Gemi falan var. İşte 51. bölge yeraltı üssü bık bık.. Öyle pek de inanılmaz değil yani, bi inanan olarak bunu söyleyebilirim :) Birazdan o out of the blue belgeselini izleyeceğim. Pek umutlu değilim ama bakalım. Out of the blue izleyemedim de Larry King programını izledim. O adam hakkaten Zekeriya Beyaz'a benziyo. Konuşurken de çok komik gözüküyo yalanlama çabası içindeyken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Uzaylı,Sümerli konusunda ise,merak edip ilgilenenlere Zeccheria Stichin'in 12.Gezegen adlı kitabını şiddetle tavsiye ederim...İnanırsınız inanmazsınız,saçma gelir,ama sonuna kadar yorum yapmadan bir okumanızı isterim...Çünkü ben bile ne kadar inanmasam da bazı yerlerde "oha" dedirtebiliyor insana.... Başları oldukça sıkıcı ama önemli bilgilere sahip,okuması zor geldi başlarda ama sonra alışıyorsunuz,bi okuyun derim yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Farah Yurdözü okuyun Uzaylı=Göktürk konusunda :D Bi kere 12. gezegen isimden direk fail eğer ki cidden o kadar gezegenden bahsediyorsa. Kaç ışıkyılı uzaktaki galaksileri görebiliyoruz, oralarda gezegen keşfediyoruz ama kendi güneş sistemimizdeki gezegenleri göremiyoruz. kkthkbye diyorum bunları yazan "şarlatan"lara. İnanırsınız inanmazsınız o da sizin tercihinizdir tabii de bilimin gösterdiği bazı şeyler var yani Marduk vs. hikaye. Ha uzaylıların Sümerlilerle iletişim kurması da bi saçma çünkü bizimle bile kurmuyorlar. Çok daha ileri olmamıza rağmen. Atlantis, Mu, Agartha falan girip de insanlar çok daha ileriydiler ama nğükleer silahlarla kendilerini yok ettiler diyebilir mi şimdi biri lütfen? :) Hem de hiiiç üstün teknoloji izi bırakmadan, sadece taş ve tahtadan binalar falan bırakmışlar arkada, bikaç da ilkel tarım aleti. Çoook gelişmiş uygarlık gerçekten (:P) Çok doluyum bu geçmişte bizden üstün uygarlık vardı şimdi yok oldular laflarına da, kusura bakmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Yok nileppezdel bende senin gibi düşünüyorum da,kitabı yine de bir önyargısız okumanı tavsiye ederim...Çok ilginç,oku beğen beğenme de adına madına takılma... Euheuhe o Göktürk=Uzaylı da iyiymiş,Uzaylı=Türk bağlamını çıkarıyor yani ortaya diyorsun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 olm gelip alicaklar simdi sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 aquila said: olm gelip alicaklar simdi sizi. Ehueh pati'yi takip ediyorlarsa zaten beni sovereigni lathspelli ve nileppezdel'i alıp götürürler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Şu Nephilim videolarına bakındım biraz da komedi ya. Basit bir DNA bozukluğu olan 6şar parmaklı çocuğa Annunaki demişler, saçmasapan dev çizimleriyle "Nephilim vardı" diyorlar ki büyük olanlar normal insan, küçük olanlar ise cüce olabilir bu da var :D Ayrıca sadece çizim yani. Yanyana iki iskelet koymuşlar birini dev birini insan diye ama arkadaki objelerle kıyaslanabileceğini unutmuşlar, ki vücut şekline bakınca da küçük olanın çocuk diğerinin normal insan olduğu anlaşılıyor :) Komik ya, valla baya komik. Ehehe. Hani devlerin olması hoş olurdu da bunların genetik bozukluğu olan bir ailenin aile içi çiftleşmesinden olması, melekler falan olmalarından çok daha mantıklı :D Bi de şimdiye kadar bir yığın iskelet bulunurdu gerçek olan. Saintbrigitta'ya ayrıca bittim. Antichrist'çı tiplerden, kıyamet geldi, Obama dünyanın sonu gibi şeyler var. Peru'da bulunan bir tapınak kalıntısını dev yaratık kalıntısı diye yutturmaya çalışıyor. Adnan Oktar'lar ölmez dsfsdf :D Ya baya baya ciddi bi şekilde melekleri tartışanlar var, uzaylılar melek diyenler var, reptillianlar dünyayı yönetiyolar ve griler onların köleleri falan diyenler var, ben bunu anaokulundan beri biliyorum diyolar. Şaka gibi ya, brain transplant lazım hepsine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 dimi ehueh ben başta demiştim ulaşılabilecek max. sonuçları :D internetten ufo avcılığı bu kadar oluyor işte çünkü çok saçma şeyler var herşey birbirine girmiş yani :p neyseki 2012 de marduk gelicek hepimiz patlıcaz kurtulcaz oh. seneyede galiba filmi gelio 2012 die, trailerlar güzel ama konu dandik gibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 sir said: arkadaşlar hala ışıktasınız. atmosferde farklı renklerde tamamen tesadüfi olarak ışıklar oluşabilir, öyle çok komplike bişey değil ışığın oluşması. galakside her türlü radyasyon, elektromanyetik dalga mevcut mu? mevcut. e atmosferde de türlü türlü elementler var mı? var. ışığın oluşması için gereken şey, bi dalganın bi parçacığın elektronunu ivmelendirmesi, veya parçacıkların birbiriyle etkileşmesi, işte o kadar. yani "ışık" görmek zeki bir canlının belirtisi değil. ne zaman ki uzay gemisi görünür, bi iletişim metodu keşfedilir, veya ne bileyim gözle görünür, katı bir yapı ortaya çıkar, o zaman ikna olurum. ışık görüp uzaylıların dünyaya geldiğine ikna olmak saçma geliyo bana. Ya bir bas git, atmosferde isik olusmusmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Sotto said: aquila said: olm gelip alicaklar simdi sizi. Ehueh pati'yi takip ediyorlarsa zaten beni sovereigni lathspelli ve nileppezdel'i alıp götürürler:D Ben buna dunden raziyim (evet dunden, videolari dun izledim!11!) Alsinlar gotursunler, 3412312 tane soru sorayim. PS: Mission To Mars'i izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 youtube da bi seri var, the arrivals mı ne ismi, 50+ bölüm felan gidiyo sanırım, belgeselmiş lakin ne kadar dindi uzaylıydı nwoydu americaydı deccaldi coca colaydı piramitti oydubuydu mümkün olan her teoriyi alıp birleştirip belgesel yapmışlar :D böle filmlerden netten alınmış resimlerden felan eklemeler var kasmışlar yapmışlar hayvan gibi uzun bide lol izleyin gülün :p daha iyisini yapamazlar diye düşünüyorum ehe ufo bölüm şeyi 19. ve 20. sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Çok komik şeyler var hakkaten ya. Yani cidden yazık diyorum, insanlar nasıl inanıyo böyle şeylere. Hani bilimsel bir teoriye yada herhangi bir kanıta dayanmadan. Orada olması açıkça gereken şeyleri, nükleer bomba herşeyi yok etti diyip atıyolar. E nükleer bomba patlamış bin sene önce, milyon yıl önce olan deplemi buluyo jeologlar nükleer patlama izlerini mi bulamayacaklar. Lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 nileppezdel said: Çok komik şeyler var hakkaten ya. Yani cidden yazık diyorum, insanlar nasıl inanıyo böyle şeylere. Hani bilimsel bir teoriye yada herhangi bir kanıta dayanmadan. Orada olması açıkça gereken şeyleri, nükleer bomba herşeyi yok etti diyip atıyolar. E nükleer bomba patlamış bin sene önce, milyon yıl önce olan deplemi buluyo jeologlar nükleer patlama izlerini mi bulamayacaklar. Lol :D bulupta saklıyor olamazlarmı. Ben dünyada dünyahalklarından birçok şeyi gizleyen bir gücün ve kuruluşun olduğuna adım gibi eminim ^_^ama tabi benim gibileri deli diye nitelendirdikleri için bu uzuuuun bir süre açıklanamıyacak. Arada birde Gerçekleri ÖZELLİKLE bilinçli bir şekilde. haber ederek ^işte bakın gerçek ama böyle ^ psikolojini vererek , bizleri gerçekleri yalanmiş gibi görmemizi sağlıyorlar. Ya neyse işte biraz komplike oldu ama başım çok ağrıyor saçmaladıysam pardon ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 topic'i baştan aşağı okumadım ama benim şahsi düşüncem şu; yalnız değiliz. milyarlarca yıldızın olduğu bir uzayda yalnız olduğumuzu düşünmekte manyaklıktır fakat, insanoğlundan ileri teknolojiye sahip herhangi bir ırk dünya'yı keşfederse, her türlü haberimiz olur. Sonuçta hiç aynı ufo'nun farklı açılardan çekilmiş kamera görüntülerini gördünüz mü? Tamamının düzmece olduğuna inanıyorum. Yayın organları hep bir ağızdan "UZAYLILAR!!!" diye manşet atmadıkça da inanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 UFO files vardi dun history channelda, o vucuttan cikan ufak seyleri anlatiyodu adam, enteresanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar