Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 çok şeker şarkıları var sizi alıp götürüyor direk bi yerlere Onun dışında überdir süperdir dinleyiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Trains'i çok severim ben. Cidden arada metal yorduğu zaman dinliyorum çok güzel ay ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Bu arada 24 nisanda yeni albümleri çıkıyor - fear of a blank planet. Torrentlerde dolaşmaya başlamış bile albüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 emusic'e baktım o albüm yok... Albums Signify Listen Signify Label: Ark 21 Records ... Release Date: 1997 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 ilk dinlemeler sonucu diyebilirimki fear of a blank planet yine cok guzel bir album yine tadindan yenmiyor... bu arada vanille'nin dedigi proje biraz sallantida Akerfeldt'in en son yazdigina gore, "cok heyecanlanmayin, ne zaman olur, olur mu, pek belli degil" diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Voyage 34'ü dinliyorum şu an. Her ne kadar bir bad trip'e benzetememiş olsam da, epey iyi. Tavsiyedir. MP3: http://rapidshare.com/files/44183776/PTVoy34mp.part1.rar http://rapidshare.com/files/44188554/PTVoy34mp.part2.rar Covers: http://rapidshare.com/files/44130727/PTVoy34CoversBooklet.rar Tracklisting: 1. Phase 1 (12:55) 2. Phase 2 (17:25) 3. Phase 3 (19:24) 4. Phase 4 (13:42) Total Time: 63:26 Line-Up: - Steven Wilson / all - Richard Barbieri / synthesizers (in Phase 4) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 sonbaharda türkiye'ye geleceklermiş.hatta yanlarında anathema yıda getirerek geliyorlar,güzel olacak güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Hangi organizasyona geliyorlar? Kesin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 biliyom bide "Arriving somewhere but not here" bu sarkiyi destekliorum, yarismaci arkadaslara basarilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 link verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 basindan sonuna ekim ayinda amerika turu var grubun, kasimda da almanya'dalar. Anathema ekimde geliyorsa Porcupine Tree'siz geliyor demektir heyecanlanmayin pek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 eh o zaman çok komik bir durum olur.sizi davet ettik ama biz gelmiyoruz siz gidin gibi birşey olacak olay.madem porcupine tree gelmeyecekse neden davet etsinler anathemayı ben orada kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 var mı olası konserle ilgili bir gelişme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu upliyorum ama Fear of a Blank Planet'i aldim, ne super album ya. Diyecegim buydu, ikinci kere dinlemeye donuyorum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 grubun en iyi albümü bence. keşke hep gavin harrison'ı bu kadar serbest bıraksaydı steven ama ah işte. gitti şimdi solo kariyer takılıyor. 3-5 seneye de anca tekrar toplanır porcupine tree dedi yanılmıyorsam. steven bi yana bu albümü baştan sonra çaldıkları ''anesthetize'' adlı bir dvd var, onu mutlaka izle gerge. şu video o dvd'den, eriyorum her seferinde izlerken. http://www.youtube.com/watch?v=AKeTD8E8Nkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 my ashes ne insan ötesi bir şarkıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Acilen yeni albüm yapmaları lazım. Steven reis sanırım yakın tarihte bir solo albüm çıkardı. Henüz dinleme fırsatım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 belki bir 5-10 yıl içerisinde tekrar toplanıp bir şeyler yapabileceklerini söylemişti geçen steven. herkesin temennisi yeni bir albüm yapmaları yönünde ama ben şahsen o gün geldiğinde de ''artık yaşımızı başımızı aldık, bir araya gelmekte zorlanıyoruz'' deyip dağılacaklarını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar