Afterglow Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 "Bilen varmıdır?" sorusunu peşinen soralım... Bilmiyorsanız, şöyle açıklayayım. Porcupine Tree 90'lardan gelme bir progresif/ physchedelic rock grubu. Solistleri ve grubun bütün müziğini yazan dahi şahıs ise Steven Wilson. Benim pek bulaşmadığım metal camiasından Opeth manyaklarına tanıdık gelebilecek bir isim bu. Çünkü Steven Wilson Opeth'in son 2 albümünün yapımcılığını üstlenmiş. In Absentia albümü şiddetle tavsiye edilir. Ben Türkiye'de buldum, siz de bulursunuz umarım :)[signature][hline]Existential carousel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 In Absentia ustun bir album oyle boyle degil... herkese tavsiyemdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King-of-Loss Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Ne kadar az dinlemiş olmama rağmen "en sevdiğim gruplar 10" listesine ilk 5'den rahat girer heralde... Zaten bir tek In Absentia ve Lightbulb Sun dinlemişliğim vardır. Her durumda Steven Wilson'a tapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Bende grubu yeni keşfettim yahu biraz geç kalmışım sanırım upliim dedim =) "in absentia" gerçekten çok iyi albüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 yeni albümleri de 24 nisan'da çıkıyormuş. daha sert ama süper olmuş diyorlar (konserde dinleyenlerin yalancısıyım). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 In Absentia'nın yeri ayrıdır ama Deadwing'deki mükemme lşarkıları da atlamayalım. Özellikle Arriving somewhere'i oldukça seviyorum. Yeni albümü hakkında pek bilgim yok ama güzel olacağını umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 herkes bilio senelerdir ortadalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mükemmel gruptur tavsiye ederim diyebilirim.. Özellikle ; Heartattack in a lyby parçasına hastayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Arriving somewhere but not here she'smovedon Trains Blackest Eyes Wedding Nails 3 ... harika harika harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 deadwing de hiç fena albüm değil şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Bi Deadwind var ben de. Çok güzel bi album , ama Steven Wilson'ın Blackfield'ı daha güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 metonia ve voyage 34 tavsiye edilir..uzun soluklu albümler enstürmantal parçalar güzel sololar var ve voyage 34 albümü pink floyd rifflerden yapılmış süper bir albüm başka yerlere gidiorsunuz dinlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 çok çok güzel bir grup. hastasıyım. wake as gun 1-2, pure narcotic, this is no rehersal, trains, arriving somewhere but not here(yıllardır dinlediğim belki en güzel progresif şarkı), cloud zero... her albümünü severim. sert hallerinide hafif teknovari hallerinide akustik hallerinide.. her halleri güzel. yeni albümleri çıkacak yakında. kesinlikle orjinal alıcağım. bana göre günümüzde hala var olan en güzel gruplardan biri. steven wilson harika bir melodi ustası. beraber çalıştığı insanlar, grubun diğer üyeleride çok iyiler. in absentia porcupine tree'cisi olmaktan öte bişeydir porcupine tree dinleyicisi olmak. sevdiyseniz deadwing ve in absentia'yı size diğer albümlerinide dinlemenizi, onlarıda merak etmenizi tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Ben de çok seviyorum. Tüm albümlerini dinleyemedim ama In Absentia ve Deadwing çok güzel. Baya bi dinliyorum şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 in abs. ve deadwing öncesi albümlerden en iyi ikişer üçer şarkı yazabilr misiniz ? diskografisi var duruyor öylece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 voyage 34 4 parçalık phase 1 2 3 4 die gidiyoru şiddetle tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 güzel güzel ya. dinledikçe tutuyorm grubu. bilmemek büyük eksikmiş walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 gerçekten iyiymi$,dinledikçe de daha çok ho$uma gitmeye ba$ladı.baya bir geç öğrensekte ^^ p.s: son çıkıcak albümünün (fear of a blank planet) $arkılarını bir konserde söylemi$ler,linkini buldum.isteyen olursa pm den iletebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Ben de cok severim bu grubu. söylenildigi gibi en cok sevilen ve ordams yapmis albümlerden ikisi deadwing ve in absentia olmasina ragmen, tüm albümlerini ayirt etmeden dinleyebilirim, mükemmel adamlar. illa isim vermek gerekirse ama lightblub sun,signify ve metanoia'yi da dahil ederim sayilanlara. Bir de kasim aylarinda söyle bi mesaj atmistim bir yere, belki hala bihaber olanlar vardir. said: Ayrica opeth(gözlerinden öpüyorum burdan) ve porcupine tree'nin bir calismalari olacakmis, 5 sene önce yapmak istedikleri ancak ikisi de basarili bir grup oldugu ve yeni albümleri üzerinde calistiklari icin durmadan, pek imkan olamamis. Ocak ayindan itibaren Mikael Akerfeldt ve Steven Wilson sarki sözleri üzerinde calismaya baslayacaklarmis. Ayriyetten Bateride Mike Portnoy olcakmis. Bilmeyenlere duyrulsun burdan. [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 22:58 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 steven wilson osi'ın ilk albümünde shutdown şarkısını seslendiriyor kevin moore'la beraber..dinlemenizi tavsiye ederim...sesini gerçekten beğeniyorum ama çok fazla dinlemek nasip olmadı porcupine tree'yi.. [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 15:41 tarihinde, pediculus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 vaniLLe ne diosun sen =) mükemmel bişi çıkar ortaya kesin =) ztn portnoy hangi projede çalsa belli ediyor kendini. bomba haber tşkler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 blackest eyes adlı parça..... efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Blackest eyes benim de favorimdir. Zaten şarkının bulunduğu albümün tamamı (in absentia) şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 İlk mesajda opeth'in ismi geçmiş, deneme sebebi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Dinleyin, dinletin arkadaşlar, süper müzik yapan bir grup kendileri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar