Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Porcupine Tree

Afterglow

Öne çıkan mesajlar

"Bilen varmıdır?" sorusunu peşinen soralım...

Bilmiyorsanız, şöyle açıklayayım. Porcupine Tree 90'lardan gelme bir progresif/ physchedelic rock grubu. Solistleri ve grubun bütün müziğini yazan dahi şahıs ise Steven Wilson. Benim pek bulaşmadığım metal camiasından Opeth manyaklarına tanıdık gelebilecek bir isim bu. Çünkü Steven Wilson Opeth'in son 2 albümünün yapımcılığını üstlenmiş.

In Absentia albümü şiddetle tavsiye edilir. Ben Türkiye'de buldum, siz de bulursunuz umarım :)[signature][hline]Existential carousel
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
çok çok güzel bir grup. hastasıyım. wake as gun 1-2, pure narcotic, this is no rehersal, trains, arriving somewhere but not here(yıllardır dinlediğim belki en güzel progresif şarkı), cloud zero...

her albümünü severim. sert hallerinide hafif teknovari hallerinide akustik hallerinide.. her halleri güzel.

yeni albümleri çıkacak yakında. kesinlikle orjinal alıcağım. bana göre günümüzde hala var olan en güzel gruplardan biri. steven wilson harika bir melodi ustası. beraber çalıştığı insanlar, grubun diğer üyeleride çok iyiler.

in absentia porcupine tree'cisi olmaktan öte bişeydir porcupine tree dinleyicisi olmak.

sevdiyseniz deadwing ve in absentia'yı size diğer albümlerinide dinlemenizi, onlarıda merak etmenizi tavsiye ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Ben de cok severim bu grubu.
söylenildigi gibi en cok sevilen ve ordams yapmis albümlerden ikisi deadwing ve in absentia olmasina ragmen, tüm albümlerini ayirt etmeden dinleyebilirim, mükemmel adamlar.
illa isim vermek gerekirse ama lightblub sun,signify ve metanoia'yi da dahil ederim sayilanlara.

Bir de kasim aylarinda söyle bi mesaj atmistim bir yere, belki hala bihaber olanlar vardir.

said:
Ayrica opeth(gözlerinden öpüyorum burdan) ve porcupine tree'nin bir calismalari olacakmis, 5 sene önce yapmak istedikleri ancak ikisi de basarili bir grup oldugu ve yeni albümleri üzerinde calistiklari icin durmadan, pek imkan olamamis.
Ocak ayindan itibaren Mikael Akerfeldt ve Steven Wilson sarki sözleri üzerinde calismaya baslayacaklarmis.
Ayriyetten Bateride Mike Portnoy olcakmis. Bilmeyenlere duyrulsun burdan.

[ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 22:58 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

steven wilson osi'ın ilk albümünde shutdown şarkısını seslendiriyor kevin moore'la beraber..dinlemenizi tavsiye ederim...sesini gerçekten beğeniyorum ama çok fazla dinlemek nasip olmadı porcupine tree'yi..

[ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 15:41 tarihinde, pediculus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...