Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce yeni bir ırkçılık baş göstercekmi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bunu sorma gereğini duydum çünkü amerikada ufak çapta çıkan olaylar bunu gösteriyor.birde filmlere ve kliplere baktığımda ya zenciler az beyazlar çok ya beyazlar az zenciler çok ortasını bir türlü tuturamadılar yada tutturmak istemiyorlar.
(ben ırkçı değilim böyle bi topic açtım sırf merakımdan yannış anlamayın:) )[signature][hline] =Nothing For Everything=
Mesaj tarihi:
ırkçılık zaten hiç bitmediki ırkçılık var ama arkaplanda . bense ıtkçılığa karşıyım herkes eşittir .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
muhafazakar akım bi bitsin ondan sonra gelecek akımın bi adı milliyetçi demokrasi olacak (ırkçılığın hafif söylenişi) her toplum biraz ırkçı olmalı yoksa toplumda bütünlük sağlanamaz.....[signature][hline]:yapma:
its better to burn out than to fade away...
Mesaj tarihi:
Bana göre ırkçılık bir milletin bir arada kalabilmesi için her bireyde az çok olması gereken birşeydir.Bakın fanatik ırkçılıktan bahsetmiyorum.Neyse konu ilerlesin ona göre bende yazayım birşeyler.[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 29 Mart 2004 01:22 tarihinde demiş ki:
Ne yazık ki her milliyetçiye IRKÇI damgası vurula vurula azınlıklardan az hakkımız var artık.

+1[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Mesaj tarihi:
Kliplerde ya zenciler çok ya beyazlar çok demişşin.

Şimdi o yönden bakmak lazım birbirine tamamen zıt karakterle kişilerin bir araya gelmesi zor.Şahsen sokakta yürürken bir zenciden rahatsız olmuyorum,Ama bir zenci arkadaşımda yok olmasınıda istemem.

Ha elimde nerde ve nasıl doğmak istediğim sansı verilseydi kesinlikle amerikada zenci olarak doğardım o ayrı mesele.

Bu avrupadaki zenciler çok tiksinc geliyor bana
Mesaj tarihi:
Irkçılık sadece Amerikadaki Beyaz-Zenci kavgalarıyla bitmiyoki.
Örneğin biz türklerde avrupada bir çok ülkede aşağlanıyoruz.

Almanyadaki akrabalarımdan schwarzkopf diyerek onlarla dalga geçtiklerini çok duydum.

Almanların türkler nasıl aşağladığını görebilirsiniz..[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
//?

[Bu mesaj Krusty- tarafından 02 Nisan 2004 04:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Krusty-, 02 Nisan 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
Irkçılık sadece Amerikadaki Beyaz-Zenci kavgalarıyla bitmiyoki.
Örneğin biz türklerde avrupada bir çok ülkede aşağlanıyoruz.

Almanyadaki akrabalarımdan schwarzkopf diyerek onlarla dalga geçtiklerini çok duydum.

Almanların türkler nasıl aşağladığını görebilirsiniz..

Ona bakarsan Almanya'da parklarda Türkçe çimlere basmayınız yazıyormuş. Her türk için demiyorum ama 70%'i ordakilerin "ayı". O yüzden "Almancı" diye bir tabir var.[signature][hline]Sungur - Scout
Necrocks - Necromancer
Olcayto - Infiltrator
Alaattin -Sorcerer
Mesaj tarihi:
Tabi dediğin gibi yapan türklerde olabilir ama orda neonazi diye bazi şerefsizler var onlar türklerin ayı olup olmadığına bakmıyolar.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
//?
Mesaj tarihi:
Irkçılık ile milliyetçiliği karıştıran ve daha sonra Ben milliyetçiyim lafının arkasına sığınan bir grup zavallı o Neonaziler. Ancak tek yakaladıklarına, gece uyuyan evlere milliyetçilik!! yaparlar[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
said:
Afterdeep, 02 Nisan 2004 05:05 tarihinde demiş ki:
Ona bakarsan Almanya'da parklarda Türkçe çimlere basmayınız yazıyormuş. Her türk için demiyorum ama 70%'i ordakilerin "ayı". O yüzden "Almancı" diye bir tabir var.

benimde burda alman asilli bi arkadasim var, gecenlerde "almanyadaki turkler beyazlari sikistirip dovuyolar, it kopuk hepsi" gibi laflar etti. almanyadaki turklere turk demem ben gibi genellemeli aciklamalar yapmak zorunda kaldim. hicbizamanda hosuma gitmedi almanci hareketleri.

nezaman ki irk tabirini kaldiricaz, insanlari ten renklerine gore degilde hareketlerine gore olcucez, ozaman kalkacak irkcilik. en buyuk etkilerini 19. yuzyilda verdigini ve hala ayni derecede varoldugunu ele alirsak daha bi uzun zaman irkci gorecegimiz sonucuna varabiliriz. misal hitler potansiyelli milliyetcileride unutmamak lazim...[signature][hline]says the rhino...
Mesaj tarihi:
ırkçılık ancak insanları birbirine asıl bağlayan şeyin inançlar olduğunun anlaşılmasından sonra ortadan kalkabilir.ortak şeylere inanan insanlar birarada kalabilir ve arada bir bağ olmasından sözedilebilir.yoksa amerika gibi bir ülkede kalkıpta üstün amerikan ırkından bahsetmek aslında ne kadar saçma duruyor.[signature][hline]*!Birde bakar ki kimseler kalmamış...*

[Bu mesaj barasar tarafından 04 Nisan 2004 01:20 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj barasar tarafından 04 Nisan 2004 01:21 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
VAlla dedikleriniz dogru ama aLMANLAR SUAN turklere daha iyi gözle bakıyolar slovaklar kosavalılar arnavutlar falna göç etmiş sıgınmacı falan onlardan baya şikayetçilermiş duydugum kadarıyla
Irkçılık ölmez ama belki biraz sapabilir artık insanlar görüşleri farklı olanlarıda katletmek istiyolar yada geleckete hherkes kendileri gibi olsun die arka bahçe olayları işte
boş işler[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
Walla aslında bu çok derin bi mevzu ama ben genel ve basit bi yorum yapiyim. İnsanoğlu yaşadıkça kavgalar ve savaşlar devam edecektir. Konu ırk, din, dil, örf, adet herşey olabilir bunlar bitmez. Çok komik bişi söliyim... Sadece laz olmadığım için bana kıl kapan bi laz var okulda. Hahha ben bi kere lazım gayette lazlık var bende ama adamın derdi o diil. Dedim ya örf-adet adam ağar takılıyo:) Ben de piercing ve dövmeler var. Yani demek istediğim şey insan insanla bir araya geldiği zaman herzaman kavga ve savaş çıkar dinmiş, ırkmış bunlar hikaye. Bakın ne kadar saçma bi kavga sebebi söledim. Ama yine de eğitim şart:)[signature][hline]Vakit nakittir, Nakit vakit ve hepsi biradIr!!!
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 29 Mart 2004 01:22 tarihinde demiş ki:
Ne yazık ki her milliyetçiye IRKÇI damgası vurula vurula azınlıklardan az hakkımız var artık.

katilmamak elde degil[signature][hline]raki asmis biseydir
  • Yeni Oluştur...