unK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Kimse açmamış şu ana kadar ben açayım dedim, Galatasaray’ın Ankara kamp kadrosu: Aykut Erçetin Fernando Meira Aydın Yılmaz Barış Özbek Cassio Lincoln Mehmet Topal Yaser Yıldız Harry Kewell Shabani Nonda Emre Aşık Hakan Balta Serkan Kurtuluş Arda Turan Volkan Yaman Servet Çetin Morgan De Sanctis Milan Baros Ferdi Elmas Ayhan Akman
unK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Skibbe'nin: Sanctis Serkan K. Servet Meira Hakan B. Ayhan Barış Arda Kewell Lincoln Baros 11'iyle çıkmasını bekliyorum, ama bir sürpriz yapıp ayhan veya barıştan birini kesip nonda ile başlasa hiç fena olmaz
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ne nondası abi :).boşuna oynatmanın anlamı yok. 2. yarıyı göremez yani.45dk saç baş yoldurtcak sora.bu performansa zor nondanın oynaması
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 berlin maçındaki gibi oynarsa alır gs
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bizim ülkedeki hangı macı berlındekı gıbı oynadıkı gs,türkiyede kötü oynuyor.Bu maç berabere biter veya baros elle atar golünü.2-2
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 sivas-fener-ankara-trabzon yendi kaybdersek yazık olur
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 şimdilik domine ediyoruz maçı gerçi sadece 1 önemli pozisyonumuz oldu ama gol gelecek gibi duruyor... yalnız şu kewell a acıyorum adama ha. yahu oynat ardayı sağda kewell yorulana kadar, yorulunca swap etsinler. kewell sağ kanatta dökülüyor adam ya. dk36: ankaragücünden gökhan sanırım ceza sahası dışından birvurdu ki gelişine top sanki direkten değil benim başımdan döndü. of. dk40: lincoln kaleciyle karşı karşıya 6 pasın içinden dikti topu yuh ya.
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 yok lincoln topu dikmedi.kalecinin kafasına çarpıp çıktı:S
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 cok bayik mac, kewell orda faul var diye isyan edicene topa kossa kaleciyle karsi karsiya.
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ankaragücünün tek tehlilekli pozisyonu o şuttu.güzel vurdu.yani her an atabiliriz öyle bi maç.1 i bulsak 4 olur.tek gole bakıo yani :)
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ya bu bilet fiyatlarına kuralmı geldi deplansmanla ev sahibi fiyatları aynı olcak falan diye ankaragücü maraton 35 kaat yau gidemedim maça
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 o direkten donen topun ankaragucunun yazık oldu acaip iyi şuttu, direğı yıkıcaktı herif hehe
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Kötü de oynamıyoruz ama son hareketler yok. Çift forvet şart artık. Yada Baros kontrol etmeyi öğrensin :(
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 yaseri soksun bence.nonda hakkaten gözükmesin ortalarda bi süre
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 oha patiyi açmadan önce 0-0dı, 2-0 olduğunu öğrendim bi anda sdf
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 barooos barooooooooosss baroooooooooooooooosssssss
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Süper süper...Bir kaçtane forma almak lazım bu sene 1 tane yetmiyor:D Baros,Lincoln,Kewell...
Öne çıkan mesajlar