Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 2 hafta önce terkettim. Taliplerimi görmek istiyorum...
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 foto at önce albüme. bir de ssk, araba, ev var mı.
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Yaw yok espirisine söyledim :) Sevgilisi olmayanlar Çünki'nin ardından kendi sebeplerini yazsın manasındaydı o .
soTr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 birisiyle başbaşa kalınca konuşucak konu bulmaıyorum. erkek olsun kız olsun . var mı bunun çaresi?
0ne Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Doğru kişiyi bulana kadar olmayacak,aslında doğru kişi diye bişeyde yok da,benim tipsizliğimden kaynaklanan bi durum olsa gerek.Kendimi kandırıyorum yani :/
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 SoulCube said: kızlar lore dan anlamıyor. (td)
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 xD terkettim. heal atamıyodu adam gibi.
0ne Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Masquerade said: xD terkettim. heal atamıyodu adam gibi. lol.
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Masquerade said: adam gibi Tabi tercihler söz konusu olunca birşey diyemiyor insan :P
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Masquerade said: xD terkettim. heal atamıyodu adam gibi. benimki bufftan anlamıyor diye terkettim.
soTr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Warchief said: Masquerade said: adam gibi Tabi tercihler söz konusu olunca birşey diyemiyor insan :P dipten dibe vurdu şimdi:D
0ne Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Karag8z said: Masquerade said: xD terkettim. heal atamıyodu adam gibi. benimki bufftan anlamıyor diye terkettim. Healer açtırmayın sizde,fury warrior kastırın bak nası kesiyo. -Hayatım,geçen sene unuttuğun doğum günüm varya,Bu execute'u sana vurmuş gibi vuruyorum bak izle. gibi replikler olabilir.
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 adam gibi yazdıgımda bunun geleceğini adım gibi biliyodum fdsjfds. evet warchief heal atabiliyorsan katayım seni haremime. boştaymışsın hem bak. (:
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Man... Sorry but im not female and i dont like a man! Ops wait a minute i have an idea; my friend -Abdulcabbar- is realy good HEALER! And he have very big HEALİN STAFF... I can speak with him if you want... Do you want? He can be your fovorite HEALER...He can HEAL you like a MAN!!! B)- Edit: Lf Female Blonde Blood Elf Holy Paladin. Gays dont wisper me please. (:P)
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 SoulCube said: kızlar lore dan anlamıyor. rep
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 konu trollenmiş bayağı ama neyse devam etsin bari Sevgilim yok çünki... ...sosyal fobiğim:(
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 şu an yok çünkü, çocukluğuma kadar uzanan arapsaçı şeklinde karma karışık olaylar silsilesi ortasındayım. ne tarafa adım atsam mayın patlayacak gibi hissediyorum. yazmaya kalksam kitap olur resmen. kotarabilsem big lebovski veya snatch gibi bişey olur hatta.
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 çünkisini bilseniz zaten sevgiliniz olurdu.
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Jahrein said: çünkü vaktim yok. uğraşamam lan bu ara... yalan. kütüphanede osurana yok sevgili !
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 çünki en son ayrıldığım rahatsızdı allah vermesin :D
Öne çıkan mesajlar