Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 2 hafta önce terkettim. Taliplerimi görmek istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 foto at önce albüme. bir de ssk, araba, ev var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Yaw yok espirisine söyledim :) Sevgilisi olmayanlar Çünki'nin ardından kendi sebeplerini yazsın manasındaydı o . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soTr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 birisiyle başbaşa kalınca konuşucak konu bulmaıyorum. erkek olsun kız olsun . var mı bunun çaresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Doğru kişiyi bulana kadar olmayacak,aslında doğru kişi diye bişeyde yok da,benim tipsizliğimden kaynaklanan bi durum olsa gerek.Kendimi kandırıyorum yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 kızlar lore dan anlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 SoulCube said: kızlar lore dan anlamıyor. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 xD terkettim. heal atamıyodu adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Masquerade said: xD terkettim. heal atamıyodu adam gibi. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Masquerade said: adam gibi Tabi tercihler söz konusu olunca birşey diyemiyor insan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Warchief Crits. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Masquerade said: xD terkettim. heal atamıyodu adam gibi. benimki bufftan anlamıyor diye terkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soTr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Warchief said: Masquerade said: adam gibi Tabi tercihler söz konusu olunca birşey diyemiyor insan :P dipten dibe vurdu şimdi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Karag8z said: Masquerade said: xD terkettim. heal atamıyodu adam gibi. benimki bufftan anlamıyor diye terkettim. Healer açtırmayın sizde,fury warrior kastırın bak nası kesiyo. -Hayatım,geçen sene unuttuğun doğum günüm varya,Bu execute'u sana vurmuş gibi vuruyorum bak izle. gibi replikler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 adam gibi yazdıgımda bunun geleceğini adım gibi biliyodum fdsjfds. evet warchief heal atabiliyorsan katayım seni haremime. boştaymışsın hem bak. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Man... Sorry but im not female and i dont like a man! Ops wait a minute i have an idea; my friend -Abdulcabbar- is realy good HEALER! And he have very big HEALİN STAFF... I can speak with him if you want... Do you want? He can be your fovorite HEALER...He can HEAL you like a MAN!!! B)- Edit: Lf Female Blonde Blood Elf Holy Paladin. Gays dont wisper me please. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 SoulCube said: kızlar lore dan anlamıyor. rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 konu trollenmiş bayağı ama neyse devam etsin bari Sevgilim yok çünki... ...sosyal fobiğim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 zenci değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 şu an yok çünkü, çocukluğuma kadar uzanan arapsaçı şeklinde karma karışık olaylar silsilesi ortasındayım. ne tarafa adım atsam mayın patlayacak gibi hissediyorum. yazmaya kalksam kitap olur resmen. kotarabilsem big lebovski veya snatch gibi bişey olur hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 sevgilim yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 çünkisini bilseniz zaten sevgiliniz olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 aha, ginali katılıyorum sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Jahrein said: çünkü vaktim yok. uğraşamam lan bu ara... yalan. kütüphanede osurana yok sevgili ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 çünki en son ayrıldığım rahatsızdı allah vermesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar