Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iron Maiden Fly High Again For The Final Leg of Their "Somewhere Back In Time" Tour

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

aslında albüm satışlarından çok mp3 dinlenme oranlarına bakmaları lazım konser için.. akıllıca olan bu. mp3'ün önüne geçilemeyeceği gün gibi aşikar. hiç olmazsa mp3'leri istatistiğe döksünler ve inanılmaz dinlendiklerini görüp gelsinler. bu kadar büyük gruplar ve organizatörler; hiçbiri mi akıl edemiyo acaba bunu? mp3 güzel bi kavram, engellemeye çalışmaktansa kardeş olmaya bakmalı. gruplar artık albüm satışlarından değil konserlerden çalışmaya bakmalı.

gelsinler lan valla anamı satar giderim o konsere. babamdan bana aktarılan tek miras ayron meydın. gelmiyolar tabi, keşke gelseler.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bugün taksimde bir afiş gördüm kalbim yerinden çıkıyordu az kalsın ama poster şöyle birşey;

[large]IRON MAIDEN[/large]

official tribute band

istanbul bilmemnerede bilmemkaç aralıkta diye. maiden yazısı kendi fontunda zaten arkaplanınada powerslaveyi basmışlar dedim aha geliyorlar sonra baya sövdüm. olsun ya buna gideyim bari. maidens hatunlarına gidememiştim saplarına gideyim hiç yoktan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...