Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 http://www.ironmaiden.com/ hiç ümit var mıdır sizce ?8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 avrupa da gitçekleri yerler kesinleşmemiş sanırım hala bir umut var gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 hayallerde yaşıyorsunuz gençler asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 yok abicim öyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 gelmez. gelirse de naked fotolarımı koyarım o derece. ama gelsin, gidelim. razıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 DarKRideR said: hayallerde yaşıyorsunuz gençler asdf hayal kurmak güzel :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 why not ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 türkiyede albüm satısları 1000 filandır niye gelsinler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Gelmiyorlarmış, açıkladıkları son mekandan sonra Avrupa'da başka bir yere gitmeyi düşünmüyoruz diye açıklama yapmışlar sanırım geçenlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 şiliye,peruya gidiyolar,buraya gelmiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Abi kriz,uçağa benzin atamıyorlar doğal olarak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 aslında albüm satışlarından çok mp3 dinlenme oranlarına bakmaları lazım konser için.. akıllıca olan bu. mp3'ün önüne geçilemeyeceği gün gibi aşikar. hiç olmazsa mp3'leri istatistiğe döksünler ve inanılmaz dinlendiklerini görüp gelsinler. bu kadar büyük gruplar ve organizatörler; hiçbiri mi akıl edemiyo acaba bunu? mp3 güzel bi kavram, engellemeye çalışmaktansa kardeş olmaya bakmalı. gruplar artık albüm satışlarından değil konserlerden çalışmaya bakmalı. gelsinler lan valla anamı satar giderim o konsere. babamdan bana aktarılan tek miras ayron meydın. gelmiyolar tabi, keşke gelseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 DarKRideR said: Abi kriz,uçağa benzin atamıyorlar doğal olarak :( paticik olarak birleşelim neyse koyarız benzinini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 bu böle olmaz. çıkalım meydana yürüyüş yapalım sesimizi duyuralım. cnn de haber yapsın belki gelirler o zaman hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Gelsinler :( brezilyanın bütün şehirlerini dolaşcaklarına 1 kerede bu tarafa gelsinler :( stadda yaparlarsa stadı doldurur taşırırız.Gelin :( Tabi ay-rın-mey-dın ay-rın-mey-dın diye tezahüratta yaparlar ama olsunn yinede gelsinler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 toplaşıp dubai de konsere gidek bu hayırsızların gelceği yok:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 abi bugün taksimde bir afiş gördüm kalbim yerinden çıkıyordu az kalsın ama poster şöyle birşey; [large]IRON MAIDEN[/large] official tribute band istanbul bilmemnerede bilmemkaç aralıkta diye. maiden yazısı kendi fontunda zaten arkaplanınada powerslaveyi basmışlar dedim aha geliyorlar sonra baya sövdüm. olsun ya buna gideyim bari. maidens hatunlarına gidememiştim saplarına gideyim hiç yoktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 hele buyur http://www.uptheironsitalia.com/ hala bile heyecanlanıyorum bakarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar