suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Fırsattan , kaos ortamından istifade saldırmayın Beşiktaş'a! haddinizi bilin gidin kendi takımınızla ilgilenin , adamın asabını bozmayın! Beşiktaş takımının taraftarına , kaptanına laf etmek sizin haddiniz değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 hepimiz beşiktaşlıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 dogru kendi taraftari kendi futbolcusunu yuhluyo zaten, yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 suBzer0 said: Fırsattan , kaos ortamından istifade saldırmayın Beşiktaş'a! haddinizi bilin gidin kendi takımınızla ilgilenin , adamın asabını bozmayın! Beşiktaş takımının taraftarına , kaptanına laf etmek sizin haddiniz değil... kışt kışt 2 de 1 karşımıza çıkmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 e ya kimin haddiymiş peki? söyleyelim o laf etsin madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Onu diyorum işte , derdimizi kederimizi biz içimizde yaşar hallederiz. Etrafta çakal sürüsü gibi bekleyip , bu tip ortamlarda bu forumda Beşiktaşa , çarşıya , Beşiktaş yönetimine , Beşiktaş kaptanına laf etmek isteyen çakal çok. Merak etmeyin ama çakallar ancak artıkları yiyebilirler hiçbir zaman asılına ulaşamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Beşiktaş taraftarının haddi işte. Stadta yuhladılar ya kaptanlarını. Neyse zamanında başkan da yollamıştı bu taraftar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Ya bi kere Yıldırım Demirören'den sonra Beşiktaşlılık diye bir kavram kalmadı takımda. Modern futbolda bunu istemek belki abesle iştigal fakat yedek dahi olsa takımın bir ağbeyi olmalıdır. Fenerden zaten onlarca topçu geldi. Üstüne üstlük kaptan yapıldılar.Delgado, tüm beşiktaşıların umut bağladığı tek isim.Kaptan yapıyorsun onu yapıyorsun bunu yapıyorsun ama adamdan hiçbirşey olmuyor. Küçük maçların golcüsü küçük maçlarda bile ortada yok. Bu adamı yulamasınlarda ne yapsınlar. Ben hal ve gidişatı hiç beğenmiyorum. Süleyman SEBA yı istifaya çağıran kapalı tribün Demirören'de ne kadar bu kadar inatçılar anlam veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 suBzer0 said: Onu diyorum işte , derdimizi kederimizi biz içimizde yaşar hallederiz. Etrafta çakal sürüsü gibi bekleyip , bu tip ortamlarda bu forumda Beşiktaşa , çarşıya , Beşiktaş yönetimine , Beşiktaş kaptanına laf etmek isteyen çakal çok. Merak etmeyin ama çakallar ancak artıkları yiyebilirler hiçbir zaman asılına ulaşamazlar. öyle bişey yok benim için fenerbahçe ne kadar değerliyse senin içinde beşiktaş o kadar değerli biliyorum ama ibrahimin yaptığının ayıp olduğunu bir tek sen mi söyleyebilirsin ben de gördüm söylüyorum. ama sen hakaret ediyosun biraz daha sakin olup yap yorumları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Öm konusunda haklısın kusura bakma.sinirliyim mesaj yazmıcam dedim buraya ama yine tutamadım kendimi. Ama bunu sende çok iyi biliyosun ki bu forumda bahsettiğim çakallığı yapan eleman çok ve bu beni deli ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 valla ben de bekliyordum beşiktaş yenilse de taraftarına sövsem diye. çok çakalız ama biz de yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Sen hep üstüne aldığın için var sende galiba bi yara filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ben Beşiktaş'ın durumunda öyle çok fazla abartılıcak birşey göremiyorum açıkçası. 4-5 hafta önce fener liderin 8 puan gerisindeydi şimdi biz 3(belki 6) puan gerisinde kalıcaz. İlk devre bütün derbiler dışarıda oynadığımız unutulmasın. Haftaya ankaragücü galbiyeti üstüne samiyende galibiyet çıkartırsa Beşikta bence şampiyon olması çok zor değil... Çok sevinmeyin yani bence , Mustafa Denizlinin maç sonu röportajını dinledim radyoda ve büyük hoca olduğunu o zaman anladım. Bu kaos ortamında Beşiktaşı çıkarabilicek bir isim kendisi bence. 2 çift lafım var noel tatiline erken çıkmayı düşünen sivok efendiye ama burda söyleyemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 var var beşiktaş yuvamı yıktı benim allahsız karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Dingil misin arkadaşım bas git allah allah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 canım benim. hararet yapmış yazık. ceviz ye beyni geliştirirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Tamam Doruk haklısın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 her mac 20 dk uğrasma bizimle ...... fener diye bağıran seyircinin de küfür ettiler bize geçen mac dklar var elimizde dövün onları sayın federasyon triplerine girmesi de çok komik bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 tello da maç içinde çok sert bi yumruk atıyo bi pozisyonda yemin ediyorum benim takımımdan biri yapsa utanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bLackcha0s said: bu kadar başarısızlıklardan sonra, Fm de orgazm oluyorum resmen ahaha efsane bu. bende aynen bu durumdayım. bu arada drakh gitti doruk geldi hadi hayırlısı edit: ayrıca geldiği günden beri tam formumu bulamadım bahaneleri ile oynayan adam kaptan olursa yuhalamak az bile. kaç sene oldu geldi hala bi cacık yok. onsuz daha iyiyiz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Holy said: Beşiktaş taraftarının haddi işte. Stadta yuhladılar ya kaptanlarını. Neyse zamanında başkan da yollamıştı bu taraftar zaten. Ben bunda yanlış birşey göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 sexdrugsrocknroll said: tello da maç içinde çok sert bi yumruk atıyo bi pozisyonda yemin ediyorum benim takımımdan biri yapsa utanırım Volkan'ın yediği haltlardan utanıyor musun yani? Çünkü fenerbahçe taraftarı Lincoln'e diz attı diye methiyeler düzdü adam için.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Pozisyonlar penalti veya diil , bu futbolu oynadığı sürece umarım beşiktaş 1 tane maç kazanamaz.Bir beşiktaşlı olarak , hak eden kazandığı içinde ayrıca mutluyum , helal ankaraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 deathl0rd said: sexdrugsrocknroll said: tello da maç içinde çok sert bi yumruk atıyo bi pozisyonda yemin ediyorum benim takımımdan biri yapsa utanırım Volkan'ın yediği haltlardan utanıyor musun yani? Çünkü fenerbahçe taraftarı Lincoln'e diz attı diye methiyeler düzdü adam için.... bu da güzel kapak olmuş, neden takımımızda diye utanıcaz onu da anlamadım yahu, bir anlık sinirdir vurur eder, normal bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Futbolcu ahlaklı olucak. Volkan'ın da kişiliğinden nefret ediyorum. Hagi'nin de, şimdi Tello'nun da. Şahsi kanaatim tabi bu. Profesyonel futbolcu dediğin öyle sinirlenip vuramaz kimseye. Sen sonuçta orda mesleğini yapıyosun. İş ahlakı denen birşey varsa eğer yapmayacaksın o hareketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar