Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Ankaraspor 06.12.2008 @19:00

Khelben

Öne çıkan mesajlar

Onu diyorum işte , derdimizi kederimizi biz içimizde yaşar hallederiz. Etrafta çakal sürüsü gibi bekleyip , bu tip ortamlarda bu forumda Beşiktaşa , çarşıya , Beşiktaş yönetimine , Beşiktaş kaptanına laf etmek isteyen çakal çok. Merak etmeyin ama çakallar ancak artıkları yiyebilirler hiçbir zaman asılına ulaşamazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bi kere Yıldırım Demirören'den sonra Beşiktaşlılık diye bir kavram kalmadı takımda. Modern futbolda bunu istemek belki abesle iştigal fakat yedek dahi olsa takımın bir ağbeyi olmalıdır.
Fenerden zaten onlarca topçu geldi. Üstüne üstlük kaptan yapıldılar.Delgado, tüm beşiktaşıların umut bağladığı tek isim.Kaptan yapıyorsun onu yapıyorsun bunu yapıyorsun ama adamdan hiçbirşey olmuyor. Küçük maçların golcüsü küçük maçlarda bile ortada yok.
Bu adamı yulamasınlarda ne yapsınlar. Ben hal ve gidişatı hiç beğenmiyorum. Süleyman SEBA yı istifaya çağıran kapalı tribün Demirören'de ne kadar bu kadar inatçılar anlam veremiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:
Onu diyorum işte , derdimizi kederimizi biz içimizde yaşar hallederiz. Etrafta çakal sürüsü gibi bekleyip , bu tip ortamlarda bu forumda Beşiktaşa , çarşıya , Beşiktaş yönetimine , Beşiktaş kaptanına laf etmek isteyen çakal çok. Merak etmeyin ama çakallar ancak artıkları yiyebilirler hiçbir zaman asılına ulaşamazlar.

öyle bişey yok benim için fenerbahçe ne kadar değerliyse senin içinde beşiktaş o kadar değerli biliyorum ama ibrahimin yaptığının ayıp olduğunu bir tek sen mi söyleyebilirsin ben de gördüm söylüyorum. ama sen hakaret ediyosun biraz daha sakin olup yap yorumları.
Sosyal ağlarda paylaş

ben Beşiktaş'ın durumunda öyle çok fazla abartılıcak birşey göremiyorum açıkçası. 4-5 hafta önce fener liderin 8 puan gerisindeydi şimdi biz 3(belki 6) puan gerisinde kalıcaz. İlk devre bütün derbiler dışarıda oynadığımız unutulmasın. Haftaya ankaragücü galbiyeti üstüne samiyende galibiyet çıkartırsa Beşikta bence şampiyon olması çok zor değil... Çok sevinmeyin yani bence , Mustafa Denizlinin maç sonu röportajını dinledim radyoda ve büyük hoca olduğunu o zaman anladım. Bu kaos ortamında Beşiktaşı çıkarabilicek bir isim kendisi bence. 2 çift lafım var noel tatiline erken çıkmayı düşünen sivok efendiye ama burda söyleyemicem.
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
bu kadar başarısızlıklardan sonra, Fm de orgazm oluyorum resmen

ahaha efsane bu. bende aynen bu durumdayım.

bu arada drakh gitti doruk geldi hadi hayırlısı

edit: ayrıca geldiği günden beri tam formumu bulamadım bahaneleri ile oynayan adam kaptan olursa yuhalamak az bile. kaç sene oldu geldi hala bi cacık yok. onsuz daha iyiyiz yani.
Sosyal ağlarda paylaş

deathl0rd said:
sexdrugsrocknroll said:
tello da maç içinde çok sert bi yumruk atıyo bi pozisyonda yemin ediyorum benim takımımdan biri yapsa utanırım

Volkan'ın yediği haltlardan utanıyor musun yani?
Çünkü fenerbahçe taraftarı Lincoln'e diz attı diye methiyeler düzdü adam için....

bu da güzel kapak olmuş, neden takımımızda diye utanıcaz onu da anlamadım yahu, bir anlık sinirdir vurur eder, normal bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Futbolcu ahlaklı olucak. Volkan'ın da kişiliğinden nefret ediyorum. Hagi'nin de, şimdi Tello'nun da. Şahsi kanaatim tabi bu.
Profesyonel futbolcu dediğin öyle sinirlenip vuramaz kimseye. Sen sonuçta orda mesleğini yapıyosun. İş ahlakı denen birşey varsa eğer yapmayacaksın o hareketi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...