BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 sg-1 said: knoxville said: delgado'yu nie yuhluolar şimdi ya öef Delgado'yu standart bir futbolsever olarak sene başından beri yuhalıyorum, çarşı geç bile kaldı. katılıyorum. kırmızı kartta sonuna kadar doğru. gs maçında sivok yok eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ulan herşey yolunda iken tepetaklak olduk yine :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 yuh sivok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 GS maçı haftaya mı yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 sg-1 said: Eh yani ankaraspor bugün oynadığının yarısını bile oynamadı fenere. fenerbahçe oynatmadı deilde ankara oynamadı di mi?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 mokoko said: sg-1 said: Eh yani ankaraspor bugün oynadığının yarısını bile oynamadı fenere. fenerbahçe oynatmadı deilde ankara oynamadı di mi?. aynı maçı mı seyrettik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 iyiki fenerbahcemiz var ligde... her konuda, her macta , her olayda her yenilgide zaferde, bizde olsak baska takimda olsa heryerdeyiz. her seyin sorumlusu herseyin sonucuyuz masallah. sayenizde daha bir gurur duyuyorum fb ile. devam devam her seyin sorumlusuyuz biz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 fanatiklikte son nokta artık sg-1'in yorumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Dikkatinizi çekerim, beşiktaşlı değilim eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 mokoko said: sg-1 said: Eh yani ankaraspor bugün oynadığının yarısını bile oynamadı fenere. fenerbahçe oynatmadı deilde ankara oynamadı di mi?. aga sizi sayıyla mı veriyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 4.olduk ahahaha İyi giderken td kovup kötü gitmeye başlayan yegane takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Ertugrulu metalistten 4 yediniz diye yolladı yönetim. alın size denizli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ahah beşiktaş yine acılarına geri döndü delgadoyu yuhlayanlar ayıp etti bide son dakkalardaki tezahurat ne ya anlaymıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 BiTcH_oFBaT said: kırmızı kartta sonuna kadar doğru. gs maçında sivok yok eh gs-bjk maçı iki hafta sonraymış da o kırmızı kartın en az iki maç yatarı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bLackcha0s said: 4.olduk ahahaha İyi giderken td kovup kötü gitmeye başlayan yegane takım. abi yok yahu büyü mü yapıyolar ne oluyor anlamıyorum nerdeyse her sezon bu şekilde oluyor :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Ankaraya helal, elımıze verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 3. gol ile yankılanan YÖNETİM İSTİFA sesleri.. bir inönü klasiği. by demirören. YETER YILDIRIM DEMİRÖRENE döndü şimdi. pu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 90+1 bilal . yonetim istifa (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 enteresan bi takim bu besiktas, garip isler yapiyolar. kendiyle cok gurur duyan, kendini en iyi taraftar olarak goren bir toplulugun da takiminin kaptanini yuhalamasi cok anlamliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 sahada kapanir heralde min 1 mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 sg-1 said: Beşiktaş bu sene de dükkanı kapadı. Gelecek sezon görüşmek üzere sağlık ve esenlikle asdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ibrahim üzülmez yumruklamış birilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Bukadar berbat isler yapanı yuhlamak vatandaslık gorevidir, keske dogrudan gönderseler takımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 sg-1 said: BiTcH_oFBaT said: kırmızı kartta sonuna kadar doğru. gs maçında sivok yok eh gs-bjk maçı iki hafta sonraymış da o kırmızı kartın en az iki maç yatarı var. 2 maç iyimser bir tahmin bence. 3 maç filan rahat olur. hakediyorda. mokoko said: sg-1 said: Eh yani ankaraspor bugün oynadığının yarısını bile oynamadı fenere. fenerbahçe oynatmadı deilde ankara oynamadı di mi?. neyi oynatmadı. bi kere aykut kocaman'a ne kadar saygı duysam da her hafta iyi oynayan bir takımın tüm kurgusunu değiştirip öyle çıkardı saraçoğluna. fener oynatmaz tabi sonrasında. ama bu asla bu maç için bahane olamaz. yani takımın kaptanında iş yok. delgado neci anlamıorm. sonra triplere girior milli takıma alınmıorm diye. kim ne yapsın seni. tello yok mustafa denizli gelince herkes havasını bulmuş bilmem ne. bu mu hava? neyin havası bu anlamıyorum. uzatmalarda zaman geçiren bizim oyuncular. 3 tane az bile yedik. rüştüde kaleci değil sanırsam. son golde de o duruş ne? tecrübe tecrübede kaleci olması gerekiyor kalede artık. hakemide kutluyorum gerçekten çok güzel maç yönetti. tebrikler. keşke hep böyle olsa hakemler. hakeden kazansa sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bLackcha0s said: 4.olduk ahahaha İyi giderken td kovup kötü gitmeye başlayan yegane takım. 5 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar