cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 olay bugün öğlen sularında metroda devlet tiyatrolarının gişesinde beklerken vukuu buldu.. metro zaten ana baba günü.sırada beklerken orta yaşlı bi amca elindeki el kadar bi kutuyu gişenin camının önüne bıraktı gitti hızlıca..kafamda tabi binbir türlü senaryo dönmeye başladı.bu kadar küçük bomba olurmu diyorum.. sonra neler yapıoalar onu da yapmışlardır diorm:) neyse içimdeki iyi vatandaş el vermedi ve bi güvenlik görevlisi buldum hemen anlattım durumu..o da arkadaşalrına anons ettii. yani eğer bugün metroda bi patlama olmadıysa olayın gizli kahramanı benim ona göreB)- (tabe kutunun boş olma ve görevlilerin bana sövme ihtimallerini düşünmek bile istemiyorum:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ahahaha başlığa bak. güldüm. umarım paket boş çıkar tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 kızım olsa ilk sana verirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 kızın da senin gibi gay olacaksa verirdin tabi. p.s. cereb kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Merhaba cereb , nasılsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Demekki bende bi patlamayı engelleyen(belli değil tabi) biriyle tanışmışım,heheyt,koltuklarım kabardı be. deermişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 arkadaş olarak vericem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Mortis said: tebrikler you're welcome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Voys said: arkadaş olarak vericem zaten aynı seni verdikleri gibi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 metro varya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 0ne said: Mortis said: tebrikler you're welcome. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 çmfçömasd xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazanan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 hahahadfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 HELAL OSSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Sly-One said: kızın da senin gibi gay olacaksa verirdin tabi. p.s. cereb kız. GAY KIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 fastreloader said: Sly-One said: kızın da senin gibi gay olacaksa verirdin tabi. p.s. cereb kız. GAY KIZ GAY ın eşcinsel anlamıda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Terimler hakkinda bilgili, hemen gaylikle suclayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 hep bomba ihbarı yapan bi sevgilim olsun istemişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 sen bomba ihbarı yapmayanını bul hele sonra bomba ihbarı yaptırırsın orası kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 combat!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 bomba oldugundan suphenilen paketi ihbar etmek sorun degil,onemli olan asılsız bomba ihbarı yapmak,finallerde bomba ihbarı yap,bak nası adrenalin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 cerebralis said: sen bomba ihbarı yapmayanını bul hele sonra bomba ihbarı yaptırırsın orası kolay nerden bilyon olmadıını ya böhüüyghhh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar