Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İ. Melih Gökçek vs Kemal Kılıçdaroğlu

Nessarien

Öne çıkan mesajlar

Uğur dündar bildiğin taraf tuttu zaten kendiside chpli idi sanırım.
Bu arada 2 tarafında suçlu olduğu zaten ayrı bi konu. Kemal'de tam çakal paso susup saf iyi insan ayağına yattıp haklıymış gibi görünmeye çalıştı, kemal'in amacı ztn "ankara insanını nasıl kazıklarsın!" gibi birşey değildi amacı daha farklıydı. Ki;
Ankarayı adam eden = Melih gökçek
İzmiri adam eden = gene melih gökçek
Şuan izmirde arsenik için kurulan arıtma tesisleri melih gökçek sayesinde kuruluyor. Chp yıllardır izmirlilere arsenikli su içirirken melih gökçek gitti şikayet etti.
Ki daha önemli soru? Neden seçimlere yakın bi zamanda bu konu gündeme getirildi? Sadece melih gökçek'in arkasında akp olduğunu göstertip akp'yi düşürmek ve chp'ninde halk kahramanı imajı verilmesiyle ankaralılardan oyları toplamak.
Chp'yi hiç sevmiyorum, asıl hortumcular kendileri.
Akp'yide hiç sevmiyorum ama bi gerçek var ki ankarayı ve istanbulu adam eden parti akp idi. Hani acı ama gerçek.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Ankara civarlarında bunu pek söyleme sdf. Arsenik konusundan çok şey söylemek mümkün, ırmak suyu diye ODTÜye şebekede seyrelmiş su örneğini gönderen de Melih Gökçek. Sonra ODTÜye test yaptırdık ırmakta arsenik yok diyen de o. Arsenikli suyu içince hemen ölmemiz lazımmış gibi davranıp "bakın ben içtim bişey olmadı" diye cahil insanları kandırmaya çalışan da o.

said:

Uğur dündar taraf tuttu belki ama parti açısından değil, adam gibi tartışmasını bilen ve bilmeyen açısından tuttu. Daha önce de AKPli ve CHPli bakanların tartıştığı programlar oldu ve o programlarda Uğur Dündar güzel tartışma için iki tarafa da teşekkür edip bitirdi programı.

Karşılaştırma yapacaksan CHPye becereksiz de, inatçı de bir sürü şey de ama AKPden daha hortumcu dersen, AKPden daha çok dokunulmazlığı sömürüyor dersen çok komik olur gerçekten. AKP tüccar kervanı gibi TBMMnin üzerinden geçiyor resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:
http://www.haber7.com/haber/20081218/Ugur-Dundar-Melih-Gokceki-cildirtti.php

burdaki yorumlar daha efsane :P

Ee haber 7 ve onu izleyen kitle işte. Bunlar düşünceleri olmayan hayatta eline kuran dışında başka bir kitap almamış ot gelip ot giden bir kesim nihayetinde :) Bunlarıda çoban kılıklı adamlar güder öncülük eder liderlik eder. Ne beklenebilir ki ?
Sosyal ağlarda paylaş

masteis izmir suyuyla ilgili bir konu vardı açıp orayı oku bir zahmet , melih gökçekle falan alakası yok.

Ne alaka yazmışsan zaten anlıyamadım izmir suyunu, bir deli taş atıyor 40 deli arkasından gidiyor herhalde, melih birşey dedi, aksi ispatlanmasına rağmen şehir efsanesi modunda süregidiyor durum.
Sosyal ağlarda paylaş

istiklalin kaldırımları kaç kere değişti ben unuttum, daha sonra bilboard makyajları.
kılıçdaroğlu masum görünmeye kasmış diyorsun da kılıçdaroğluna karşı bi itham mı var?
bir de ben şunu yaptıysam siz de şunu yaptınız gibi halka çalışmadıklarını ayyuka çalışan modellerle kendilerini savunmaya çalışıyolar. iki yanlış bi doğru eder mi arkadaşlar?
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
said:

Ankara civarlarında bunu pek söyleme sdf. Arsenik konusundan çok şey söylemek mümkün, ırmak suyu diye ODTÜye şebekede seyrelmiş su örneğini gönderen de Melih Gökçek. Sonra ODTÜye test yaptırdık ırmakta arsenik yok diyen de o. Arsenikli suyu içince hemen ölmemiz lazımmış gibi davranıp "bakın ben içtim bişey olmadı" diye cahil insanları kandırmaya çalışan da o.

said:

Uğur dündar taraf tuttu belki ama parti açısından değil, adam gibi tartışmasını bilen ve bilmeyen açısından tuttu. Daha önce de AKPli ve CHPli bakanların tartıştığı programlar oldu ve o programlarda Uğur Dündar güzel tartışma için iki tarafa da teşekkür edip bitirdi programı.

Karşılaştırma yapacaksan CHPye becereksiz de, inatçı de bir sürü şey de ama AKPden daha hortumcu dersen, AKPden daha çok dokunulmazlığı sömürüyor dersen çok komik olur gerçekten. AKP tüccar kervanı gibi TBMMnin üzerinden geçiyor resmen.

artı bir
Sosyal ağlarda paylaş

Bazıları bu AKP nin usülsuz yoldan iş bitiriciliğini seviyor benim anladığım, ülkede uzun yıllar hizmet verilmediği için bu amcamlar da kafalarına göre yöntemlerle yani işbitiricilik ile bişiler yaptıkları için (bir yandan da cebe çalışıp) devamlı seçilmelerinin sebebi bu olsa gerek.

Çok fena yani durum aslında :=)
Sosyal ağlarda paylaş

ben o bu şu daha hortumcu demedim. 2side tarafta ayrı bi hortumcu tabi akpnin yaptıklarınıda biliyorum ki herkes biliyor. ha abarttığım kısımlar var fakat demek istediğim asıl konu tartışmada ki konu doğal gazdı melih gökçeydi falan değildi aslında. sadece chpnin seçimler öncesi kendisini halkın savunucusu olarak kendisini göstermeseydi demeye çalıştımda beceremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de bu halkın savunuculuğu konusunda komik bir vaka var ki;

Sosyal hizmet diye AKP sürekli kömür, pirinç falan dağıtıyor.
E iyi tamam dedik buna hadi de, geçen sene Ege'de bir belediye sosyal hizmet adına ve sanırım bir miktar zararına kendi ilçesine çok ucuza sağlık hizmeti sağlayan klinik ve çok ucuza ekmek satan fırın açtı diye AKP tarafından dava açıldı o belediye başkanına.

Bu nasıl bir çelişki anlamadım, aslında anladım da işte politikada halkın savunuculuğu diye bir şey yok zaten çoğu zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Masteis said:
ben o bu şu daha hortumcu demedim. 2side tarafta ayrı bi hortumcu tabi akpnin yaptıklarınıda biliyorum ki herkes biliyor. ha abarttığım kısımlar var fakat demek istediğim asıl konu tartışmada ki konu doğal gazdı melih gökçeydi falan değildi aslında. sadece chpnin seçimler öncesi kendisini halkın savunucusu olarak kendisini göstermeseydi demeye çalıştımda beceremedim.

yok abi anladık biz onu =D .
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
Bi de bu halkın savunuculuğu konusunda komik bir vaka var ki;

Sosyal hizmet diye AKP sürekli kömür, pirinç falan dağıtıyor.
E iyi tamam dedik buna hadi de, geçen sene Ege'de bir belediye sosyal hizmet adına ve sanırım bir miktar zararına kendi ilçesine çok ucuza sağlık hizmeti sağlayan klinik ve çok ucuza ekmek satan fırın açtı diye AKP tarafından dava açıldı o belediye başkanına.

Bu nasıl bir çelişki anlamadım, aslında anladım da işte politikada halkın savunuculuğu diye bir şey yok zaten çoğu zaman.

Aynı şekilde Eskişehir'de de Büyükşehir Belediyesi Eskişehirspor'a ufacık bir yardımda dahi bulunamıyor hükümet korkusundan. Ödenek vermeyip projeleri baltalamakla, bir çok büyük şehir su sıkıntısı çekerken suyu DSİ'ye harcata harcata bitirememekle falan uğraşıyorlar. Önümüzdeki seçim sonucu ne olacak merak ediyorum.
AKP gelirse plajda bir kere bile bulunmak nasip olmaz heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Masteis said:
Bu arada 2 tarafında suçlu olduğu zaten ayrı bi konu. Kemal'de tam çakal paso susup saf iyi insan ayağına yattıp haklıymış gibi görünmeye çalıştı, kemal'in amacı ztn "ankara insanını nasıl kazıklarsın!" gibi birşey değildi amacı daha farklıydı. Ki;
İzmiri adam eden = gene melih gökçek
Şuan izmirde arsenik için kurulan arıtma tesisleri melih gökçek sayesinde kuruluyor. Chp yıllardır izmirlilere arsenikli su içirirken melih gökçek gitti şikayet etti.
Ki daha önemli soru? Neden seçimlere yakın bi zamanda bu konu gündeme getirildi? Sadece melih gökçek'in arkasında akp olduğunu göstertip akp'yi düşürmek ve chp'ninde halk kahramanı imajı verilmesiyle ankaralılardan oyları toplamak.
Chp'yi hiç sevmiyorum, asıl hortumcular kendileri.
Akp'yide hiç sevmiyorum ama bi gerçek var ki ankarayı ve istanbulu adam eden parti akp idi. Hani acı ama gerçek.

beden israfısın
Sosyal ağlarda paylaş

abi chp yi fln sallayında
kemal hakkaten düzgün adam

melih i gerçekten parçaladı:) bakın,

zaten tartışmanın daha ikinci dk sı, melih yok ben sadece bilmem kaç dolar daolardı ona cevap veririm başka konuyu bilmem bu olayı saptırmam falan diyerek resmen ağlamaya başladı ve tartışma boyunca bu tavrını sürdürdü,oysa önce kendisi karayalçından başka bişey konuşmadı

kemal e bir tane iddada bulundu, adam anında belgesiyle cevabı yapıştırdı

heleki ankarada Odtü ye Gata ya TSK gazi rehabilitasyon merkezine Atatürk öğrenci yurduna fazladan fatura edilmiş paraları belgesiyle gösterdiğinde o koskoca melih yemin ediyorum tek kelime edemedi ya düşünün, hiç bişey söyleyemedi öle durdu baktı

bi ara komple sustu kaç dk boyunca, kemal sıraladı da sıraladı, sayaçların nasıl serbest bölgeden vergi muafiyetiyle yaptırılıp sonra ankaraya bi ton parayla üstüne bi de kar koyularak ankaralaılara dayatıuldığını,

melih bi tek sayaç ların elektroik mekanik ayrımını savunmaya çalıştı, kemal zaten diyorki sen bu paraya bu sayaçları dayatyosun, seçme ahkkı vermiyosun ve satan şirketi kollyosun aynen böyle dedi ve melih yine sustu

bunlar haricinde kemal bombaladı melih ben konuyu saptırmam yok chp yok pkk yok bilmemne, uğur dündar diyoki ya kardeşim konu doğalgaz sayaçları deil mi? melih hala yok 168 euro bişey vardı da onu neden bilmem 24 euro ona cevap versin bütün tartışma ya

aklı vicdanı olan birisi için bu tartışmanın sonucu bellidir

mesele ne chp ne akp nede başka bişey, kim olursa farketmez, ama artık şu ankarayı kurtarın
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca uğur dündar ın kemal e yakın durmasının tek sebebi adam doğru dürüst konuşuyo diye, melih ilk dk dan başladı hem kelam le hem uğur dündar la uğraşmaya bıd bıd ortalığı karıştırmaya çalıştı

ayrıca kemal diyorki dünyanın en pahalı sayaçlarını dayatıyosun, dünya piyasasında "ankara fiyatı" diye dalga geçtikleri bi deyim var diyor, sayaçları pahalı fiyat verdiğinde falan ankara fiyatı mı istiyosun diye dalga geçiyolarmış, melih buna cvp veremedi hala diyoki yok 168 yok bilmemne
Sosyal ağlarda paylaş

said:

............ says: (09:36:53)olm adamın beğenmiyosun alternatif göster haa tamam diyek.

............ says: (09:38:18)akp kimi çıkarsa o seçilecek, sana bana mı kalıyo kimin seçileceği.

............ says: (09:38:44)istanbulda da aynısı sanki siz seçiyosunuz başkanı.

............ says: (09:34:13)onu bırakta siz doğalgaza zam gelince paşa paşa ödüyosunuz bizde ön ödemeli sayaç var ucuzken alıp kullanıyoruz , sesiniz çıkmıyo sizinde :)

[ s c o r c h ] says: (09:31:19)GO GO MELIH GOKCEK o zaman?

bu da baska bir ankaralıdan geliyor

"Abi nası olsa seçilcek adam niye strese sokiim şimdi kendimi durduk yere?"

p.s. bu iki kişide ankara da okumuş yüksek lisans neyin yapmış insanlar.
ne diim ki ankaranın taşına bak yani :)
seven ve seven ilişkisi ;p
Sosyal ağlarda paylaş

bir antalyalı olarak yazıyorum.antalyanın havası pek bir güzeldi.gece gezerdin hava kışın soğukta bile berrak olurdu.tertemiz olurdu.2004 seçiminde eski belediye başkanlarından hasan subaşı aday oldu, bir önceki chp li başkan bekir kumbul aday gösterilmedi.adını pek bilmediğimiz eski başkan ertugrul dokuzoğlu aday oldu(hatta karısıda türbanlı kişileri içime sindiremiyorum gibi bir laf söylemişti).bilin bakalım aradan cok az farkla yüzde 3 veya 4 olacak birinci menderes türel oldu.refah benzeri partiler gibi öncelikle antalyaya 6 tane alt geçit üst geçit yaptı.güya trafik sorunun cözdü.evet arabası olanlar için cözmüştür.fakat dolmuşu tercih edenler için yollar daha bir uzun ve çekilmez oldu.sonra antalyanın 2 ana yolundan biri olan şarampol caddesinin ortasından raylı sistem geçireceğim diye son 1 senedir trafigi felç etti.bedava kömür dağıttımı hızlandı.biraz önce bahsettiğim berrak kış havası gitti.şimdi kışın geceleri sokağa çıktığımızda sürekli öksürüyoruz.vatandaşa soruyoruz memnunmusunuz adamlar diyorki antalya menderes türelden beri hizmetmi gördü diyorlar.alt geçit üst geçit diyorlar.olanlar ankaraya benziyor 2.3.dönem menderes türel muhtemel başkanlık döneminde ankaraya dahada benzeyecek.kısaca sen istediğin kadar yolsuzluk de, fahiş fiyatla doğalgaz sayacı sattı doğal gaz sattı de.bu millet makyaja görüntüye pirim verir.devleti soydu de, milletimiz devleti soydu ama yatırımda yaptı şehir gelişti der.bir halt olmaz kısacası yine gökçek aday olursa yüzde 60 oy alır.başka bir ihtimal akp adayı çıkarsa melih gökçekte bağımsız olursa(ki bağımsız olamaz cünkü ankara belediyesi batak bir belediye borçlarını iktidar yanlısı olamadan erteleyemez.ve bağımsız gökceğin boğazına akp iktidarı yapışır) ozaman karayalçının seçilme ihtimali var.boşa konusuyoruz kısacası.bu millet aç cahil çıkarcı gökçekleri bol olan bir millet.toplumun yüzde 60 ı gökçek.çıkarına göre oy veriyor.parti sadakati yok anlamiyormusunuz? antalyaya 6 tane alt geçit yaptı antalya hizmetmi gördü bundan evvel.işte antalyada denen laf bu.kimse başka şeyleri görmüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...