Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İ. Melih Gökçek vs Kemal Kılıçdaroğlu

Nessarien

Öne çıkan mesajlar

Nessarien said:
Uğur Dündar'a lan diye hitap ettiği an uğur dündar delirdi zaten. Ya ben böyle adam görmedim bu sus motorun soğusun. Adam ankara doğal gazını konuşuyor farklı başlıklar açıyor konuşturtmam diyor niye ? Çünkü yarası var. Kendisi ne yapıyor 3 cümle kuruyor karayalçın dahil sefa sirmen dahil herkese laf uzatıyor. Be adam onlar mı var karşında ?

Verecek cevabı yok konuyu bulandırıp duruyor ankara bu adama oy verdikçe daha çok soyulur :)

:)
olayın güzel özeti olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kaynak olarak zaman gazetesi ... :P

Şimdi bi kere İ. Melih tartışma adabını bilmiyor. Eğitimli ve daha gelişmiş bir milletin iki ferdi olsaydılar Melih bu tarihten itibaren kimsenin iplemediği gazetelere tvlere alay konusu olan bir adam olurdu.

Lakin burası Türkiye bakalım hangi medya kuruluşları hangi konularda Melih'in üstüne gidecek. Kılıçdaroğlu güzel 17 dakikalık bir zaman dilimi boyunca konuşması sürekli bölünsede güzelce belgelerini ortaya koydu. İ.Melih'in ankara halkını nasıl dolandırdığını ortaya çıkardı. Özellikle gereksiz masraf yaparak ve bunu saçma nedenlerle savunup bu fazla masrafın üzerine ek gelirler ekleyerek ankara halkının nasıl yıllardır dolandırılığını çok açık ve net vurguladı. Sonra bu sorulara cevap vermiyorum bu konumuz değil dedi. Kılıçdaroğlu'da ben new york sayaçlarından bahsediyorum zaten diyerek gereken cevabı verdi.

Sonuç Kılıçdaroğlu belgelerini ortaya koyarak İ. Melih Gökçek'in ne haltlar yediğini ortaya koymuştur. O dakikadan itibaren iyice terlemeye başlayan İ. Melih ne kadar saygısızlık yapılması gerekiyorsa hepsini yapmıştır. İlk dakikadan itibaren konu dışı isimlere atıp tutmalarını geçtim o dakikadan itibaren bir kağıttan 50 tane soru sormuştur. Yani bunları hazırlamış. Bu ne demek ? Ben sıkışırsam bu programın içine nasıl ederim demek. Tartışma kısa kesildi ve uğur dündar tarafsız tutumuyla olayı değerlendirip İ. Melih'in cevap veremeyecek olduğunuda görüp daha fazla çirkefliğe vurup programı ve kendi saygınlığını böyle bir kepazeliğe alet etmek istemedi. Sürekli altını çizdiği şeyler vardı. Bunlar Melih Gökçek'in çok çirkef tutum sergileyip konuyu ilk dakikadan bulandırdığı sorulara cevap vermeyip soru sorduğundaysa cevap verdirtmemesiydi. Böyle bir ortamda sesinizi aldırmak istemiyorum diyerek yüzlerce kez uyarı yaptıysada ( abartı değil o uyarıları sayalım kesin yüzü aşar ^^) Melih bu tutumdan vazgeçmedi.

Kim kazandı ? Sorulara cevap veremeyen tek isim görüyorum o da İ. Melih Gökçek. O halde bu tartışmayı güzel üslubundan ödün vermeyen, terbiyeli tavırlarını, örnek alınacak duruşunu hiç bozmayıp iddiaları ve soruları konu içerisinde yanıtlayan Kemal Kılıçdaroğlu kazanmıştır.

Yeterli oldu mu ? Bence olmadı çünkü melih hiç susmadı 1 saatin 45 dksı o konuştu. 3de1 i sürede bu kadar etkili belgeler ortaya koyabilen KK daha düzgün bir şekilde tartışılıyor olsaydı ve fazla zamana sahip olsaydı kim bilir daha neler koyacaktı önümüze.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya öyle bi tartışma oldu ki gökçek taraftarları gökçeğin kazandığını, göçkeğe karşı olanlar da kılıçdaroğlunun galip çıktığını söyler...

Gökçek klasik yağ gibi su üstüne çıkmak için ağzına geleni zırvaladı. Bizim halk öyle carcar konuşan herifi sever.

Kılıçdaroğlu'nun savları da kuvvetliydi ama üstlerine basmayacak kadar pasif kaldı. Ancak konuyu bilen belli bi entellektüel düzeyde olan insanlar kılıçdaroğlunun aradaki bi kaç lafını anlayıp taktir etmiştir. Gökçek bi ara kılıçdaroğluna "terbiyesiz" gibi birşey dedi kılıçdaroğlu ordan sessizce "sizin terbiyenize de hayranız zaten" mi ne dedi mesela... Herkes kapmamıştır onu...

Ama burda cahil türk halkından bahsettiğimiz için AKP den Tayyip Gökçeği aday gösterirse gene %90 o kazanacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanın dörtte üçünde konuşup, Kılıçdaroğlu'nun çeyreği kadar bile anlam ifade edemeyen saygısız bir mahalle adamının ağzının payını vermeyecekse, eşitliği sağlamayacaksa, Uğur Dündar niye hakemlik ediyor orada onu anlamadım ben de.

Ayrıca herşeye rağmen;
leoneo5 said:
Ama burda cahil türk halkından bahsettiğimiz için AKP den Tayyip Gökçeği aday gösterirse gene %90 o kazanacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Milamber said:
http://www.medyafaresi.com/?hid=19265&cid=3

tam metnini yayınlamışlar. bi bok anlamadım ben dediklerinden. ne kılıçdaroğlu faturayı göstermiş ne melih düzgün cevap vermiş. ikisinide sevmiyorum ikide kıl ıyy siyaset kimlere kaldı ya :S

ıyy yani
izlemeden bu kadar iddialı yorum yapılmasa daha da iyi olurmuş.
melih kılıçdaroğlunu konuşturmadı ki hiç o zaman ikide kıl (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:
Tartışmayı izleyemedimde zaman gazetesine göre gökçek kazanmış, neyi kazandıysa :)

http://zaman.com.tr/haber.do?haberno=771293&title=gokcek-sayac-tartismasinda-kilicdaroglu-karsisinda-sayiyla-galip

zaman gazetesi liberal ayağına yatmasın bir daha mümkünse, aşağıda metni vermişler bir de. zaten haberin alanı belli satanı belli okuyan adamın manşetin koyu puntolarından aşağıya inmeyeceği belli.
göte gelmeyeceğini bilen adam zaten bardak bardak suya dadanmaz programın bi 15 dakikasını daha arsızlıkla meşgul edeyim diye.

kılıçdaroğlu da pasifti hem seviyeli olup hem de ayarını verebilirdi. söyleyemedi, söylese kafesleri tırmalayan sirk maymunlarına dönecekti gökçek.

hortumcu olmakla dürrük olmak arasında kalmış bir adamı izledim ben açıkçası. oturumu izleyen adam için gökçek bittiyse bu dürrüklüğüyle bitmiştir, yoksa yolsuzluk falan ağzıyla sıçarak örttü bi güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

Kılıçdaroğlu: 835 bin sayaç 138 milyon dolar ödendi. Ankara halkına fatura edilen tutar bu kadar.

Gökçek: Yalan söylüyorsunuz.

Kılıçdaroğlu: EPDK'nın listesinde var. Kuruluşlar tek tek sayılmış. Anakara EGO da var bu listede. 14 trilyon 700 milyar lira bu rakam. 800 bin Ankaralıdan para alıyor! Bu elimdeki liste kendi internet sitelerinden... O zaman işe aldığınız PKK'lıları konuşalım! Yüzde 700'lere varan fiyat artışlarını konuşalım.

'nuff said
Sosyal ağlarda paylaş

Ancalagan said:
offf izleyemedim... Uğur dündar melih gökçeğemi kızdı?.

Kızmak ne kelime düzgünce anlattı susması gerektiğini baktı anlamıyor 5 yaşında çocuğa birşeyi izah edersin ya tane tane en yalın kelimeleri seçerek işte o şekilde anlattı işe yaramadı en sonunda yeter ama diye patladı adam :D Gece rahatsızlanmaz inşallah. Hem kk hem uğur dündar çok sabırlı adamlarmış onuda görmüş olduk. Başkası olsa ''ulan ben senin..'' diye girişirdi kesin ^^

Ufak bir not daha saat 20:08-15 arasında böyle herkesin konuştuğu anda melih gökçek uğur dündara lan diye hitap ediyor bilmem farkeden oldu mu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...