Voys Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Ne zaman gol diye arkamı dönsem, elinde ofsayt bayrağı ile bekler hayat. paylaşım için rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Bu da mı gol değil hakim bey? He? Bu da mı değil?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 damlaya damlaya göl olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Iyk emesen iletisi bunla ryea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 o zaman elinde bayrak, ağzında düdük olanlardan olalım biz de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 karlar üzerinde donmak üzeresin voys, arkanı dönmezsen kurtlar ısıracak sağ lobunu, ama farkında değilsin. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 İşsiz adamı izlemedin galiba cıks cıks cıks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 işsiz adam esprisi yaptıgın için tiksindim senden. ilkokul 5 sınıfına gir. ıssız adamı izleyen var mı de. sınıfın yarısı aynı espriyi yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 kahrol düşman derseniz tüm dertleriniz bitiyor. gta da leavemealone gibi birşey bu kahrol düşman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Ben de ekşi sözlükte gördüm ya. Türkçe karakter yok ya başlıklarda ondan herhalde öyle aklımda kalmış. of batıyorım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 voys sen yörünge dışında değilmiydin?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 evet de, pati'den diil. verdim parasını çıktım 1 hafta geldim. o süreç içinde pati hesabım açık duruodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 serseri olupta yatakta unuttuklarımızda değil delikanlı olupta elini bile tutamadıklarımızda aradık aşkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Sen dizime yattın, ben bi hikayeeeearoogghh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soTr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 işini bitirdi , kıcını döndü yattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 doktor beni ellemesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 roket adam said: Sen dizime yattın, ben bi hikayeeeearoogghh. zuhasdalksjdla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Benim adım Tatar Ramazan , ben bu oyunu bozarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 roket adam said: Sen dizime yattın, ben bi hikayeeeearoogghh. ahahaha çok yaratıcı +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 hangisi senin elin hiisediyor musun? yüzüme bakınca çok acayip şeyler görmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ne zaman 3 lük diye arkamı dönsem, ayağın cızgıdaydı der hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soTr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ne zaman okuldaki bir kıza karsı temiz duygular beslemeye baslasam ,arkadan su ses yankılanır; of ne kayarım ,top gibi hoplatırım,içerde beş gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 16 yaşında kızla çıkacağıma 16 yerimden bıçaklanırım daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar