Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Denizlispor - Fenerbahçe 05.12.08 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:
İnsaf lan eheh. Adam 11-11 çekişmeli maçta rakibi dibinde ittirirken yapıyor, Konya ovasında bomboşken 3-1 9'a 11 yapmakla bir tutabiliyorsunuz. Hem birilerine mesaj verdiği, hem de daha zor pozisyonda yapabildiği için kıskanıp utanmanız gerekirken bunu gözlere sokmanız da, Lincoln'ün yaptığı ayıbı meşrulaştırma çabası işte. İçten içe kabul ediyorsunuz da farkında değilsiniz, ya da diliniz varmıyor

yannız savundugun şey çok komik ama ya.roberto carlos 11 e 11 ken yaptı lincoln 9 a 11 ken ve 3-1 ondeyken yaptı :)

aynı bokun yeşili hesabı :)
Sosyal ağlarda paylaş

top sektirmeye ayıp diyen kimse gerçekten burada aramızda yeri yok.

cristiano ronaldo'ya messi'ye rivaldoya falan futbol yasağı getirilsin o zaman. bakmadan pas atmak yasaklansın, beşlikten çalım atan kırmızı kart görsün, kaleciye aşırtanları da futboldan 6 ay men etsinler.

futbol bu futbol. isterse top sektirir isterse top diye adamı sektirir kim ne karışıyor anlamadım ki?

futbol otoriteleri konuşacak şey bulamayıp bunlara sardırıyor siz de enayi gibi peşlerinden koşuyorsunuz yazık ya.
Sosyal ağlarda paylaş

katıldım. futbol bir şov zaten. bu şovu güzelleştirmek ne zamandan beri ayıp oldu?

lincoln'ü ayıplayanlar aslında c. ronaldo'nun frikik kullanmadan önce o duruşu yaptığı pozisyonda ağzına iki tane çakmak isteyenler, messi'nin kafasını yere gömmek isteyenler ve ronaldinho'nun ayağının materazzi tarafından kırılmasını isteyenlerle aynı kişiler.
Sosyal ağlarda paylaş

Fener yendi hala adamlar gelip yok r.carlos top sektirdi terbiyesizlik, yok gol dedim ama önceki mesajımda zaten degil demiştim dalga geçtim siz anlamadınız. Maçın falan tartışıldığı yok hangi takımın taraftarı daha çok msg spamlerse, saldırırsa o haklı. Neyse

Ya fenerin böylel rolantide bir maç oyanacağı belliydi. Yanlışlıkla gol bulamasaydı kaza kurbanı olurdu yani. Çok tehlikeli ama napalım buna da şükür. Önemli maçlarda iyi oynasınlar bari.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...