Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Denizlispor - Fenerbahçe 05.12.08 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

İnsaf lan eheh. Adam 11-11 çekişmeli maçta rakibi dibinde ittirirken yapıyor, Konya ovasında bomboşken 3-1 9'a 11 yapmakla bir tutabiliyorsunuz. Hem birilerine mesaj verdiği, hem de daha zor pozisyonda yapabildiği için kıskanıp utanmanız gerekirken bunu gözlere sokmanız da, Lincoln'ün yaptığı ayıbı meşrulaştırma çabası işte. İçten içe kabul ediyorsunuz da farkında değilsiniz, ya da diliniz varmıyor.

"Gol değil" diyen adam da bana fanatik demesin bir daha, gözünde veya beyninde sorun vardır. Ya pozisyona gidip bakmamışsınız bile televizyonda, ya da yalan söylüyorsunuz, ikisi de holiganlığın sınırında. Top en az 20-25 cm içeride, hani çizgide olmaya bile gerek yok ama alışmalıyız sanırım artık hakem şovlara.

Ne demişti Denizli, "hakemi de yendik".

edik: Buyrun fotoğraf. top kalenin tam ortasında gibi bişey bu arada, hani maçı izlemeden körü körüne abilerinizden duyduğunuzla "gol değil" diyorsanız direğin arkasında/dibinde sanmayın. Çok ağlarsanız arar video da bulurum :p

Sosyal ağlarda paylaş

Abi kim gol demiş haha. lan ne şirin şeylersiniz siz ahdhsaursa. okumadan yazmayın abi. yazık oluyor bak.
Masquerade said:
abi ohahahah. yardımcı hakem gitsin ne yapıyorsa yapsın hakemlik yapmasın. yarım metre geçti lan top ahahahahhaha.

o değil denizli 1-1 yaparsa kıyamet kopar :D ha ama denizli sabaha kadar gol atamaz, ümit kayıhan gibi bir zihniyetle bu kadar.

mokoko said:
alla alla ben o kadarda komik bişi goremedim ama tabi zevkler farklı.

mokokonun celallenmesine atıf da bulunarak

Masquerade said:
gol değil zaten.

lütfen okuyun.

Ahmet Çakar;

"Beyler.. Forumu okumaya baştan başlıyoruz. Sondan, ortadan değil. Bütünü okumadan parçaları görüp coşup cevap vermiyoruz. yoksa kendimize tırnak içinde kör demiş oluyoruz."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...