Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Wired'ın son sayısında konu hakkında ilginç bir yazı var. http://www.wired.com/techbiz/people/magazine/16-12/ff_ozzie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 yazı çok uzun ve sadece azure üzerine değil, zaman ayırıp okuyamadım =) ama benim de diyeceklerim var! öncelikle azure platformu, şu ana kadar web'de beni en çok heyecanlandıran şey oldu. ha pratikte görmeden, net konuşmak istemiyorum ama ms'in adımı küçümsenecek cinsten değil. rakiplerine bakınca; google apps ya da amazon yanında çok basit kalıyor gerçekten. ama kullanılabilirliğini görmeden de kesin konuşmamak lazım. bir de ms yine partner firmalara iş kapısı açtı. çok önemli bence o da.. of yau yazarken araya 2 tel konuşması girdi. nasıl sıkıldım =) vazgeçtim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 http://au.youtube.com/watch?v=CD9ZItlZ7Pg cok iddiali, windows me ye benzemesinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ben microsoft'un azure ile hatali bir harekette bulundugunu dusunuyorum. software as a service olayi tamam da, software development as a service e dunya ne kadar hazir ya da ne kadar istekli, saatlerce tartisabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bu web tabanlı uygulamalar bana hiç çekici gelmiyor eğer bedava falan olmayacaksa. para ödüyorsam ve diğer insanlarla etkileşim gerektirmiyorsa o uygulamanın kendi makinemde bütün dünya çökse bile çalışabilmesini isterim şahsen. kaldı ki insanlar bilgisayarlarını nasıl kullandıklarına dair bilgiyi bile paylaşmayı kişisel gizliliklerine ciddi bir tehdit olarak görürken kim işletim sistemini ms'in sunucusunda tutmak ister ki? dökümanımı da başka makineye taşıyacaksam external hdd var, optik disk var, flash bellek var. hayatta benden başka kimsenin dokunamayacağı bir yere koymak varken net'e yüklemem yani. web hızını saymıyorum bile, herkesin 1gbit bağlantısı olduğunu varsayınca bile anlamsız geliyor bana hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 cloud computing olayına storagedan zıyade cpu power olarak bakınca ısın rengı degısıyor. sahsi datalarımı bende nette bulundurma yanlısı degilim tek istisnası s3deki backuplarım. ama isin icine cpu power gırdıgınde cloud computing cok cazib geliyor ve azureda bakalım bu cloud computing olayına nasıl bır bakıs acısı getırecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar