roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 tekrardan selamlar hepinize. vizelerden önce "roket yörüngeye yerleşmişti" hatırlıyorsanız. bizzat bilerek isteyerek yörüngeye fırlattım kendimi. pek bi işe yaramadı aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi. neyse. iyi oldu iyi. pati yokken depresyona falan girdim işte böyle, hemi de en majoründen. psikoloğa gitmedim ama teşhisi kendim kodum. ders çalışmaktan bıkkınlık geldi ama, işte bi işe yaramadı. attention whore demişler arkamdan. haklılar sanırım tam bi etenşınvor davranışı olmuş. o an fark etmemişim ama. arada takılmaya devam ettim patiye. ne kadar çok kişi banlanmış ya. oper gitmiş, cons gitmiş, netcafe,. ben yokken gwindon cool o meter diye bi konu açmış. mükemmeldi gerçekten kendisini kutluyorum buradan. bayaa güldüm. ımm sonra banlanırken uyuya kaldım geçen. cuomduma laf ettirmem. neyse rahat olun. roket patide. pati rokette. i'm in position. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 o notları bizde alanı linç ediyorlar. x in üstünde al geç sistemi mi var yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 hehe evet. curve, çan cart curt yok şu anda. 50 üstü geçiyor. bunlar zaten vize. finalde de geçmek için 2 şart var, finalde de 50 üstü alacaksın, vize x yüzde 40 artı final x yüzde 60 formülünün sonucu da 50 üstünde olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 notlarıma bakmayı aklıma soktun, açıklanmayan son iki sınav açıklandıysa ve kötü gelirse, sonsuza dek yörüngeye uçmanı dilerim, evet. edit: açıklanmamış, hadi yine iyisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 get in position and veyt for may go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 senin cuomd baya ünlü olmus diolar, seni tanımıomus artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Cuomd projesi kontrolden çıktı. Bütün dünyayı saracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 çan güzel de olabiliyor ama yerine göre. iktisat notları açıklandı 70'i geçen yok. çan 30 kusur birşey. 50 üzerini geçirse hoca sınıfın %80 i kalacak. xD ayrıca cool-o-meter benimdi lan. bayramda vol II si gelecek. daha kapsamlı bir şekilde. watch it! (+5) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Bbizde çan dediğin gibi çok düşük ortalamalarda uygulanıyormuş galiba. Sınıfın büyük kısmı 50 altında kalırsa çan sistemi uyguluyormuş hocalar. Henüz öyle bi sınav olmadık daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 fizik hariç patiyi kapatmana gerek yokmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Buradaki notlardan matematik ve genel kimya hariç hepsinden 75+ bekliyordum, genel kimyadan 50-55 bekliyordum ayrıca. Üniversite ile lisenin farklarını yavaştan öğrenmeye başlamış oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 İlk vizelerin durumu bu. Hedefim 80 ortalama. Ne dersiniz sdfhdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 nah.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Oha çok umut kırıcı maskureyd sen geçen gün çok iğrenç bi insansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 yaparsın sen. aslansın kaplansın koçsun. *sırtına vurur.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Eğer yaparsam hepinize benden çay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bizim notlar hala geçmemiş otomasyona. finaller başlarken yazıyolar zaten hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar