Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 arcane said: :)-D Meğer harbiden Darkfall diye bir oyun varmış :P (tu) heheheh içimden geçen aynen budur :)
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 q&a leri baz alirsak 14 gun trial olucak. tabi bu trial oyunun ilk aylarinda baslamiyabilir. Olay su ki adamlar farkli bir oyun yaptiklarinin ve farkli bir oyun icinde adam gibi trial donemi saglarlarsa bol bol musteri topliyacaklarini farkindalar.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 tarih çok uygun tam tatile geliyor birde sistem olarak kasmassa tadından yenmez
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Azmodai said: onlara bagliyiz da, yani rp zorunlu degil :P ben sahsen gemiye binince ARRRRRRRRRRRRRR... YARRRRRRRRRR demekten oteye gitmem herhalde rp acisindan sdfg. yerim rpsini, ama simdi bunu derken OSIde 'orc RPsi yapiyoruz' diye kekleyip feluccaya cektikten sonra dark athea roz ema falan bir suru adam topluca gankledigimiz herifler geldi aklima, gozumden yas gelmisti gulmekten o gun RPci RPsi guzeldir ahaha dur o topici bulayim ben bulabilirsem supermis yalniz haber, birsey kalmamis
xunn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Ya hafif RPsi de yapılabilir. Oturup ateş başında saatler geçirelim demiyorum elbette.
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 herkes istedigi dozajda yapabilecek iste :)
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 loot un olduğu yerde rp zor örnekleri var yani uodan :D
Ubik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Thraine_Numeheru said: loot un olduğu yerde rp zor örnekleri var yani uodan :D UO'da Noldor vardı. Bu da loot'un olduğu sandbox dünyada RP'nin daha rahat olduğunun en büyük kanıtı.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 imkansiz demedim zaten zor dedim hobbit serverı vardı üyelik özgeçmiş ile alınıyordu rp zorunluydu. ama zaman geçtikçe powerplaye döndü iyice uo
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ohoho hic supheniz olmasin ki bu oyun boyle cikarsa, bu detaylarla yani, oyun powerplayerlarin krali ile dolacaktir. Su powerplayers vs. rpers olayina girmeyin hic, oyle bir ayrim yoktu hic bir zaman mmolarda sdfdg.
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 said: ...ama simdi bunu derken OSIde 'orc RPsi yapiyoruz' diye kekleyip feluccaya cektikten sonra dark athea roz ema falan bir suru adam topluca gankledigimiz herifler geldi aklima, gozumden yas gelmisti gulmekten o gun al sana nefircim, kızına da okutursun büyüyünce hatta :) ship ahoy! gerçi en cana alıcı yerinde ss yok ama olsun :P
Ubik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Azmodai said: ohoho hic supheniz olmasin ki bu oyun boyle cikarsa, bu detaylarla yani, oyun powerplayerlarin krali ile dolacaktir. Su powerplayers vs. rpers olayina girmeyin hic, oyle bir ayrim yoktu hic bir zaman mmolarda sdfdg. orası öyle. rperlar azınlık olmuştur zaten herzaman.
necmi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 sistem olarak ekran kartı normal bi kart yeter fakat rahat oynamak için 3k ram ister
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 burdan sorayım 3k ram var 2.00 t5800 cpu 512ram 9200mgs ekran kartı yeter mi pls?
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 bilmem ama aoc icin yetmiye bilri bence pc yi comple deyistir :)
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Elbet oynarsın DFO ama ne tarz bi performans alırsın bilmiyorum :)
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 son ayarla oynayayım hevesi yok, adam akıllı göreyim büyüleri herşeyi yeter. AA fln açıcak halim yok zaten.
Taenaron Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Ya GW şeklinde bir satın alma sistemi olsa bayagı iyi olurdu, key almak yani :]
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 evet yaw bu ekonomik kırızde bide key e 40 dolar odemek cok iyi :)
necmi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 darkfall forumlarından baktım system requırements'e adamın biri sormuş oynamak için nasıl bi sistem lazım diye diğer elemanda anakart işlemci hdd ram ekrankartı kasa monitör klavye mause lazım demiş ahhahahaha
mumi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Öncelikle herkese selam. Bu oyunu yeni duydum. Pek bir bilgim yok. Forumlardan takip ediyorum. Sanirim bu topic yeri degil ama bir soru sormak istiyorum, yeni topic acmak istemedim. Bu oyunu yunanlilar mi yapiyor? Eger öyleyse bu kadar ilerideler mi oyun sektöründe. Sadece bilgi amaçli soruyorum. Tesekkurler.
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 mumi, daha oyunun varolup olmadığı belli değil, bırak oyunun teknolojisini filan. oyun çıkmadna burda şöyle süper böyle süper diyen herkeste, internette firmanın vaad ettikleri şeyleri tekrar ediyorlar, onlarında kesin bir bilgisi yok. ama hepimiz çok iyi biliyoruz ki firmaların hepsi release öncesi ayak üstü 30 tane kolpa yapıyorlar. O yüzden yok, yunanlılar şu an için oyun teknolojisinde gelişmiş değiller, oyun bi çıksın, dedikleri kadarsa evet gelişmişler, pokemon gibi.
Öne çıkan mesajlar