scorch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 aramızda özel sirket sahibi , patron statüsünde kimse varmı bilmiorum varsa da kusura bakmasınlar ;p alayınıza sevgilermi gönderiyorum 12 Aralık Cuma günü idari tatil resmi değil diyerek işe çağıracak kadar karaktersiz insanlar var bu dünyada be hayır öle öldüm öldüm bi işimiz de yok boş boş oturuyorum mesela şuan hiçmi idrak edemiyorlar o 1 gün beni getirtip buraya delirtmenin sonucunda önümüzdeki 1 ay boyunca ben işleri aksatacağım ? o 1 gün kar olarak görmek nası bi zihniyettir? harcayacağın yemek masrafi , su masrafi , elektirip masrafi cabası gayette .. calismayacak olan ekip de cabası nası bi fikir zihniyettir anlamıyorum.. içimi dökeyim dedim lanet olsun dedirtiyorlar insana, nası olsa ekonomik kriz var kimse gıkını cıkartamıo . hükümet desen seçim derdine önüne gelen herşeye göz yumuyor /küfür yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 arda bey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 nutella yerim said: arda bey ? o kim? bendeniz erdem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 erdem bey lutfen odama gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 sdfsdf =( işten çıkarım ama giderayak o asabiyetle gırtalda kesebilirim o derece hayal kırıklığı yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 iyide bankalar calisiyor takas bank calisiyor catir catir cekler sorgulancak senetler yazilcak seni niye cairmasin ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 said: hiçmi idrak edemiyorlar o 1 gün beni getirtip buraya delirtmenin sonucunda önümüzdeki 1 ay boyunca ben işleri aksatacağım ? peki sen hiç mi idrak edemiyorsun, işleri aksattığın zaman kapının önüne koyulacağını? millet bu işsizlikte nasıl iş bulurum diye kara kara düşünürken senin bu dediğin ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 huun said: said: hiçmi idrak edemiyorlar o 1 gün beni getirtip buraya delirtmenin sonucunda önümüzdeki 1 ay boyunca ben işleri aksatacağım ? peki sen hiç mi idrak edemiyorsun, işleri aksattığın zaman kapının önüne koyulacağını? millet bu işsizlikte nasıl iş bulurum diye kara kara düşünürken senin bu dediğin ayıp. e benim dediğim de bu ztn kriz var diye sömür sömürebildğin kadar mantalitesi günde 14 saat çalışıp mesai saatlerinin üstünde , mesai ücreti verilmemesi vergi iadelerinin verilmemesi yaptığım işin piyasa fiyatınnın cok altında olan maaşa 18 aydır zam yapılmaması üstüne üstlük bu tip cinslikler çıkarılması ki dediğim gibi şuan yaptığımız hic bir iş yok ölü sezondayız cık git ne ugrasiosun diosun ama nereye gideceksin? iş bulmak kolay mı hayır bunun bilincinde oldukları icin her türlü .kiolar işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Malesef memlekette durum böyle yapıcak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 yanlış post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 dayı işsiz güçsüz geziyoz biz sen 1 gün daha çalışıyorum diye mızmızlanıyon çık senin yerine ben çalışayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 valla çalışanlar da haklı, patron da haklı. nasıl olacak bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 TEK YOL DEVRİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 fede said: valla çalışanlar da haklı, patron da haklı. nasıl olacak bilmiyorum. hayır müşteri her zaman haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 is yapmiyosaniz adam neden size para veriyo? bi de is yapmayip para aldiginizin ustune fazladan tatil mi versin istiyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 aquila said: is yapmiyosaniz adam neden size para veriyo? bi de is yapmayip para aldiginizin ustune fazladan tatil mi versin istiyosunuz? olaya bu açıdan da bi bakmak lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 kermit said: fede said: valla çalışanlar da haklı, patron da haklı. nasıl olacak bilmiyorum. hayır müşteri her zaman haklı iki taraf da müşteri burda hacı. nası olacak. ayrıca pazarları işgünü olarak sayılmıyo mesela. adam sana pazarın parasını da veriyo. çağırsa gitmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 tamamda yani böle bi krizde 1 gün daha çalışıcam demek... ilginç yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar