Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bayram Tatili hedesi ve patruçkalar

scorch

Öne çıkan mesajlar

aramızda özel sirket sahibi , patron statüsünde kimse varmı bilmiorum varsa da kusura bakmasınlar ;p alayınıza sevgilermi gönderiyorum

12 Aralık Cuma günü idari tatil resmi değil diyerek işe çağıracak kadar karaktersiz insanlar var bu dünyada be hayır öle öldüm öldüm bi işimiz de yok boş boş oturuyorum mesela şuan

hiçmi idrak edemiyorlar o 1 gün beni getirtip buraya delirtmenin sonucunda önümüzdeki 1 ay boyunca ben işleri aksatacağım ? o 1 gün kar olarak görmek nası bi zihniyettir?
harcayacağın yemek masrafi , su masrafi , elektirip masrafi cabası gayette .. calismayacak olan ekip de cabası nası bi fikir zihniyettir anlamıyorum..

içimi dökeyim dedim lanet olsun dedirtiyorlar insana, nası olsa ekonomik kriz var kimse gıkını cıkartamıo . hükümet desen seçim derdine önüne gelen herşeye göz yumuyor

/küfür yok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hiçmi idrak edemiyorlar o 1 gün beni getirtip buraya delirtmenin sonucunda önümüzdeki 1 ay boyunca ben işleri aksatacağım ?

peki sen hiç mi idrak edemiyorsun, işleri aksattığın zaman kapının önüne koyulacağını?

millet bu işsizlikte nasıl iş bulurum diye kara kara düşünürken senin bu dediğin ayıp.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:
said:
hiçmi idrak edemiyorlar o 1 gün beni getirtip buraya delirtmenin sonucunda önümüzdeki 1 ay boyunca ben işleri aksatacağım ?

peki sen hiç mi idrak edemiyorsun, işleri aksattığın zaman kapının önüne koyulacağını?

millet bu işsizlikte nasıl iş bulurum diye kara kara düşünürken senin bu dediğin ayıp.

e benim dediğim de bu ztn kriz var diye sömür sömürebildğin kadar mantalitesi

günde 14 saat çalışıp mesai saatlerinin üstünde , mesai ücreti verilmemesi
vergi iadelerinin verilmemesi
yaptığım işin piyasa fiyatınnın cok altında olan maaşa 18 aydır zam yapılmaması
üstüne üstlük bu tip cinslikler çıkarılması ki dediğim gibi şuan yaptığımız hic bir iş yok ölü sezondayız

cık git ne ugrasiosun diosun ama nereye gideceksin? iş bulmak kolay mı hayır bunun bilincinde oldukları icin her türlü .kiolar işte..
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:
fede said:
valla çalışanlar da haklı, patron da haklı. nasıl olacak bilmiyorum.

hayır
müşteri her zaman haklı

iki taraf da müşteri burda hacı. nası olacak. ayrıca pazarları işgünü olarak sayılmıyo mesela. adam sana pazarın parasını da veriyo. çağırsa gitmen lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...