Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 bu cuma mı bu cuma akşam 7-8 gibi istanbulda olcam ama gelmem zaten sdf :p
xunn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 WoW oynamaya gidiyoruz zaten Sina. Koş denklemlerle oyna göreyim seni. Evi yakın olan biri varsa ayarlamaya gitsin, yoksa ben açtım topiği giderim ben.(Biliyorum ki listede olanlardan 3'ünün evi hemen dibinde. Ama delikanlılığımı da yapıyorum. Prim için anamı satarım.)
screwy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ben de geliyim yanınızda hunter kasayım =))
xunn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Gelin abi. İlla her gelen VAY AK raid kadrosu olsun demiyoruz. Dela gelecek mesela, almıcaz raide çok tırt heallıyor çünkü.
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Şu kadıköy adeksi deniyelim bakalım. Yarın mümkünse biri gitsin konuşsun. Şimdi yeni liste şu 1)axedice (tank) 2)Mulgear (offtank) 3)Saeros izmirden / Fizban istanbuldan(healer) 4)Dela (4h e kadar dps, sonrasında heala döner) 5)Kaede (healer, yada bu respecler) 6)Spidee (dps) 7)Mortis (dps) 8)Madboy (dps) 9)Xunn (dps) Son slot boş ve dps lazım. Lan partiye gelen olursa direk ona veririz slotu, yoksa dralnudur poptur alırız birini.
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Ben de +hit çok az, dps olamam herhalde. Ayrıca benden başkasının da healing e yetebileceğini sanmam. böyle de ezerim
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 xunn said: WoW oynamaya gidiyoruz zaten Sina. Koş denklemlerle oyna göreyim seni. Evi yakın olan biri varsa ayarlamaya gitsin, yoksa ben açtım topiği giderim ben.(Biliyorum ki listede olanlardan 3'ünün evi hemen dibinde. Ama delikanlılığımı da yapıyorum. Prim için anamı satarım.) üvey olan mı?
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Abi cuma kardeşimin doğumgünü nasıl unuttuysam gg Çok erken başlamıyalım. İçmeye falan gidin ne bilim asdf
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Adam hem salak hem de unutkan. Of. Biz 8-9 gibi gider bf falan atarız. Sen kaçta gelicen? Bide popa özenip gizem adamı olmaya çalışan fizban ve dralnu, siz de gelsenize olm edit : Abi keşke TUNCA da gelse lan. Her tren açtığında yere yatırır altını değiştiririz.
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Büyük ihtimal doğumgünü o saatlerde başlar. Neyse arabayla gelirim olmadı. 10 gibi falan. Ya da en iyisi ben erkene almaya çalışıyım şu işi. Bi de gökçen cuma da gelirim ama biraz geç kalırım falan demişti bana
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ben gec gelmek durumundayim onun kacari yok uzgunum
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 xunn said: WoW oynamaya gidiyoruz zaten Sina. Dandiksiniz de ondan
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 sende gel ben gelmeden baslamazlar zaten 11-12 gibi wow'a gecilir ben gelicen cikarsin falan. senide gormus olurum arada
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 WG 10 man yapmasın kimse orda yapıyoruz
xunn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ...ve guildta 10-25 man WG yapmayan kalmaz. Yarın kim konusacak? Phyx'lere gidiyorum ben yarın, o bi belli olsun ona göre oradan erken çıkıp sorayım. Madboi, senin evin orada git sor len.
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Sizin için 1 aylığına full t7 rogue ve dk getirelim:P farma bağlarsanız gideriz sonra :P
tunca Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 axedice said: Adam hem salak hem de unutkan. Of. Biz 8-9 gibi gider bf falan atarız. Sen kaçta gelicen? Bide popa özenip gizem adamı olmaya çalışan fizban ve dralnu, siz de gelsenize olm edit : Abi keşke TUNCA da gelse lan. Her tren açtığında yere yatırır altını değiştiririz. bi gün nasip olursa trenimi alıp gelirim
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Can ve güneş sanırım şimdi evden çıkıp konuşacaklar. Bide gökçen sen kaçta geliceksin ona göre kendimizi ayarlayalım mı?
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ben ne sıpeklicem yada cüce mi sıpek değiştiricek?
irin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 axedice said: Can ve güneş sanırım şimdi evden çıkıp konuşacaklar. Bide gökçen sen kaçta geliceksin ona göre kendimizi ayarlayalım mı? oh süper haber
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Aradım şimdi adamları buyrun gelin dediler. Klasik akşam 8 sabah 8 olur. Yalnız fiyat yiyecek içecek konusunda bi fikri yoktu, yarım saat sonra tekrar arayıp onları konuşucam. Şimdi bu listeden gelemeyecek olan var mı? Mulgear Dela Kaede Spidee Mortis Madboy Xunn Benle birlikte 8 oluyor, fizban ve dralnu gelse tam kadro çıkıcaz. Bu arada kadıköy adeks şifa hastanesinin yanındaymış, yerini bulamayan falan olursa iner rıhtımdan alırız.
Öne çıkan mesajlar