Kaede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Haftaiçi olsun benim haftasonuna istanbulda kalma işi yatar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 adma gibi lan parti yapsak ya ne wowu dicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Siz yapın biz kenarda oynarız WoWumuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Full WoW dönmez beyler. Mutlaka sıkıntı olur döner BF2 atarız, Rune atarız içimizdeki vikingle barışırız vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 hikaye.. wowa gidiyonuz olm bariz biriniz sıkılsa öbürü gaza getircek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 o adam gibi lan partiyi hemen bu hafta yapsakya bende burdayken. cod atsak negzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 mulgear6 said: Syn said: bf2 falan olsa güzel olurdu da, sırf wow... BİZ BF2 OYNIYICAK KADAR SOSYAL DEGİLİZ GTFO! hayır ben de oynarım ama lan party'de level 45 warriorumu levellamak lan party konseptine uymaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bugün dönüorum antalya'ya, 4 gündür burdaydım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Dönme abi, iki gün daha kal, ertelet bilet milet, kalacak yer çok vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Çok kişi gelirse WoW lan parti yapmayabilirizde. Böyle bir teklif sunayım ben. Çünkü pati wow kadrosu + 3 tane değerli pati üyesi = WoW. Biraz abanın bakalım çok kişi çıksın yapalım en kralından regular lan parti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Bence LAN party hakkımızı sömestıra saklıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 cumartesi gecesi yapalim geenegi bozmiyalim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 şöle 3 gün en geç 4 içinde yapıcaz diyosanız alıcam bileti ileri hemen tartışın haber verin bana =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 işin içinde wow varsa yalan olur her zamanki lan party verimi alınmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Ne verimi lan, WoW oynamaya gidiyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 cumartesi olursa gelemem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Phyxantar said: işin içinde wow varsa yalan olur her zamanki lan party verimi alınmaz Word. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Spidee said: Ne verimi lan, WoW oynamaya gidiyoruz zaten. Excel-lent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 kadıköye adeks açıldı, makineler falan inanılmaz, 80den fazla makine var. isterseniz sadece guild lan raid diil de, lan party şeklinde bir organizasyon düzenleyin. 8-12 raidinizi yapın, sora da cod4 jk2 ne varsa patlar artık.. edit: hem kadıköyde olması hem de "adeks" olması nedeniyle öle söliyim dedim. bi akşam gittiğimizde daha yeni açıldığından dolayı sadece biz vardık ve servis tayfa da beşiktaş gelme çocuklardı. sorun olduğunda direk çağırdık (hoş sorun çıkmadı adam gibi fatallık ama..) direk çözdüler falan. kadıköy olsun bizim olsun. trip gibi pahalı da değil en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 aa nerde açıldı?internet cafeler bölgesinde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Valla makineleri kötü olmasa ve illa kadıköy olsa trip derdim. Adeks te son lan party ye 25 ytl verdik, servis bok gibiydi, sıcaktan geberdik ve adamlarla nerdeyse kanlı olduk. Çok afedersinizde adeks can fo srsly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ya biz oturup beraber vay ak olarak buluşalım sonra sen güneşlerde kal bi gece gir onun lap topu var pcsi var rahat rahat iki tane. Gir bi tanesi ile evlerden raidımızı yapalım dün patchwerk de 1300 hp kala wipe yedik zaten sinir krizi geçirdi herkes. SEN OLSAN İNERDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 1267 HP'de global cooldown cd'deyken yatmak çooook kıl çok. herneyse bu WoW lan party olsun madem. Sonra testislisini yaparızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Cumartesi geldim istanbula bizimkilerle buluştuk, akşam 3 te eve geldim. Pazarda dedemlere geçtik, orda kalıyorum şimdilik. Bugün kurban ve misafir karşılama ile geçti. Yarın da büyük ihtimalle dedemlere şöförlükle geçer. Bayramın 3. gününden itibaren boşum. Ciddi ciddi bir LAN party çıkıcaksa (ve gökçen bana tokyo dan hediye aldıysa) bileti hafta sonuna hatta pazar akşamına falan alırım. Yoksa hafta içi erkenden otobüs bileti almaya kasıcam kırıkkaleden rahat rahat kendi makinemden giricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 dedigim gibi bana sadece hafta arası uyuyo malesef yoksa evden girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar