Dynun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Hayırlı olsun zegnacim. iyi cesaret tebrikler. Sırtında yeni evinin blueprintlerini görmemek dileğiyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 kermit said: ingilizce "benim babama eyvallahım yok" nası yazılıyo bunuda ben yazdırcam bide başlığın anlamı ne anlamadım lan benahahahaha olm cok iyi olur oyle bi dovme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 mokoko said: "et et'e değicek" yazdırıcam bende. nikine uyar hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 everything is something happened Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 dovme olayini genel olarak tasvip etmesem de bayagi guzel olmus. gule gule soldur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ya o solma olayı herkeste olmuo sanırım:S benim seneler oldu hala ilk günkü gibi omo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 benim bi tek dövme soldu oda ceza evi övmesi oldugundan soldu yoksa solma olayı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 bu cümlenin anlamı -herşeyin bi sebebi var- , öbür kolada son pişmanlık neye yarar yazdırdınmı olay tamamdır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Şu askerde dövmeliye ayrı muamele olayının gerçek tarafı nedir bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 zegna cok krosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Hacı şunu biri tibetçeye çevirebilirmi ? arkamdan arkadaşım dediki sözü unutma dedi..bende dedimki asla aptallarla tartışma önce kendi seviyelerine çekerler sonrada tecrübeleriyle yenerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 JD said: Şu askerde dövmeliye ayrı muamele olayının gerçek tarafı nedir bilen varmı ? Er olarak askerlik yaparken uyuz tipler arasındaysan, ezdirmiyorsan kendini ve üstün kıl ise çok çekersin onun dışında kendine zarar verebilir raporu veriyorlar vucudunda birden fazla dövme taşıyorsan kısacası düştüğün yer ve üstün önemli onun dışında bir hikayesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 DynamicK said: zegna cok krosun bunu demek istedim ama dilim varmadı sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 dövme çok hoşta düşünce yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 düşünce kişiden kişiye değişir, ve kro oldugumu bilmeyen varmıki sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 yazı cidden karizmaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 karakterler guzelmis, hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 beğendim baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Bende Lotr'daki yüzükte olan yazı zannettiydim bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 karakterler güzel de kılların senkronizasyonunu tekrardan nasıl sağlayacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Güzelde biraz uzun olmuş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Şu başlıgı her görüşümde aklımdan ''and they lived happily ever after'' demek geçiyor umarım sende oyle geçinir gidersin dövmenle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ticaret için bir başka ülkeye gidersin ilerde o ülkede bu yazı "ben bir ibneyim, hepinizi öpeyim" anlamına gelir ondan sonra hayatın renk kazanır ayrıca o kıllara hasta oldum, hasatı toplamışsın bi kısmından diğer kısmında kalmış onları da al bari de tam olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Letsgetthesunshine said: Şu başlıgı her görüşümde aklımdan ''and they lived happily ever after'' demek geçiyor umarım sende oyle geçinir gidersin dövmenle ahahaha aynısı aklımdan geçti tam mesaj yaz butonuna doğru yönelmiştim ki senin yazdıını farkettim saygılar "ilahi sen benden uzun yaşican" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar