Zegna Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 sevdigim ve inandıgım bir laftır bu, uzun zamandır dovme yaptırmayı dusunuyordum bugune kısmet oldu. tibetce bilen birilerini bu yuzden arıyordum, sonunda amerıkadan bir tibetce ogretmenine ulastık halletık isimizi. cok zor bi alfabe vesselam. everything happens for a reason ve dogum yılım yazıyor dovmede. herneyse, ilk dovmemdi gercekten garip bi duygu, deneyim. yalnız direk tavsiye ediyorum herkese :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazanan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 abi orda indim havuz başına, bir yar çıktı karşıma yazıyo şaka bi yana güle güle kullan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 hayırlı olsun; ancak bişey sormak istiyorum, tibetçe olmasının özel bir sebebi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 hayırlı olssun..yalnız ilkinden sonra devamı gelir söyliyim çok estetik duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Çok hoş durmuş gerçekten. GZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 kurandan alıntı gibi asdadfs güle güle kullan da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 amin olmamis, sildir turkce yazdir, hanzo herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ayet dövme yaptırmak caiz midir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Hayırlı olsun. Arapçayı andırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 kıllar jiletlenmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 kro herif!! sdfsdf güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Ufak fotolardan ortadakinde, fotoğrafı çeken amca ne dedi o bakış için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 tibetçe ile arapçayı birbirinden ayıramayan gevurlar (ben gevur olmadığım için otomatikman eleniyorum) seni törörüst zannedebilir ama onun dışında güzel sdf fatih terime de danışsaydın bi "everything something happens" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 adama nasıl guvendin,cok ters bi şey de yazdırtmıs olabılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ehuahua arapçaya benzemesı sorun dııl, arapcada dusunmustum bı ara dedım kotu kacabılır bu devırde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Canın acıdı mı? (kritik sorular) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 tanıdıktı xunn, cuzzi bi rakam odedim baya. 2 haneli diyim sen anla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 99 milyon dolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 aynen oyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Ne kadar sürdü bunu dövmesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 nutella yerim said: adama nasıl guvendin,cok ters bi şey de yazdırtmıs olabılır aldıgım JPG yi, 1 tibetli uni ogrencisi ve bir tanede www.learntibetan.net in sahibine mail attim, ikiside aynı cevabı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 bizim bi matematikci vardi tibetta calismis, o yaziyodu arada biseyler, gorunce dedim lan tibetce ne yazdirdi bu adam diye, ama okuyamadim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 aquatik said: Ne kadar sürdü bunu dövmesi? 1 bucuk saat fılan, yarım saatte oncesınde kagıtla ugrastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar