Zegna Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 sevdigim ve inandıgım bir laftır bu, uzun zamandır dovme yaptırmayı dusunuyordum bugune kısmet oldu. tibetce bilen birilerini bu yuzden arıyordum, sonunda amerıkadan bir tibetce ogretmenine ulastık halletık isimizi. cok zor bi alfabe vesselam. everything happens for a reason ve dogum yılım yazıyor dovmede. herneyse, ilk dovmemdi gercekten garip bi duygu, deneyim. yalnız direk tavsiye ediyorum herkese :)
kazanan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 abi orda indim havuz başına, bir yar çıktı karşıma yazıyo şaka bi yana güle güle kullan hehe
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 hayırlı olsun; ancak bişey sormak istiyorum, tibetçe olmasının özel bir sebebi mi var?
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 hayırlı olssun..yalnız ilkinden sonra devamı gelir söyliyim çok estetik duruyo.
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 kurandan alıntı gibi asdadfs güle güle kullan da...
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 amin olmamis, sildir turkce yazdir, hanzo herif.
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ayet dövme yaptırmak caiz midir.
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Ufak fotolardan ortadakinde, fotoğrafı çeken amca ne dedi o bakış için?
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 tibetçe ile arapçayı birbirinden ayıramayan gevurlar (ben gevur olmadığım için otomatikman eleniyorum) seni törörüst zannedebilir ama onun dışında güzel sdf fatih terime de danışsaydın bi "everything something happens"
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 adama nasıl guvendin,cok ters bi şey de yazdırtmıs olabılır
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ehuahua arapçaya benzemesı sorun dııl, arapcada dusunmustum bı ara dedım kotu kacabılır bu devırde. :)
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 tanıdıktı xunn, cuzzi bi rakam odedim baya. 2 haneli diyim sen anla.
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 nutella yerim said: adama nasıl guvendin,cok ters bi şey de yazdırtmıs olabılır aldıgım JPG yi, 1 tibetli uni ogrencisi ve bir tanede www.learntibetan.net in sahibine mail attim, ikiside aynı cevabı verdi.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 bizim bi matematikci vardi tibetta calismis, o yaziyodu arada biseyler, gorunce dedim lan tibetce ne yazdirdi bu adam diye, ama okuyamadim =(
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 aquatik said: Ne kadar sürdü bunu dövmesi? 1 bucuk saat fılan, yarım saatte oncesınde kagıtla ugrastı.
Öne çıkan mesajlar