dakro Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 sardius said: birde arkadaslar burda imzalarınızıa oyun icin char isimlerinizi yazarsanız birbirimizi tanımak cok daha kolay olur:) dest olsun order olsun aynı serverdaysak yazalımda imzalara bilelim kim kim:) senin kim oldugunu biliyorum bana yeter :P şaka biryana haklısın ya eklemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 öyle bir söylemişsin ki "senin ne adi, serefsiz oldugunu biliyorum" der gibiii:) ekleyin ekleyin arkadaslar oyun içi nicklerinizi imzalarınıza ekleyin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakkan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Valla normalde ekleme muhabbetini kim gündeme getirse yapardım AMMA sardi sırf sen açtın diye eklemiyorum ve eklemiycem hacı :D Kılım sana >:D< Allahın izniyle destleri halledince kılıcını bir kenara koyma, neden dersen senin o uzun bacaklarını kısaltmak için bir cüce gelicek :D Şaka len şaka :D du hemen ekleyim bari. (yapabilirsem tabi :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakkan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Bakıyım olmuşmu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 beceremezsin ki...aha imzayıda ekleyememişsin zaten sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Vizelerim bitti sonunda. Full time oyunda olmaya çalışacam artık. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakkan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 harbidende niye imzayı ekleyemedik anlamıyorum :D haaa üstte kutu varmış işaretlemeyi unutmuşum :D neyse olur o kadar uzun bacaklılarla takılmanın bedeli olsa gerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 cüce diye meslek mi var yav :D, - ne is yaparsin? - cuceyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 cüce işte napsa yeridir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakkan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Bir cücenin ne iş yaptığı önemli değil ki abi sizin bilmeniz gereken tek şey benim cüce olduğum. Biz sizin gibi ayrımcılık yapmayız hele hele yaşam felsefemizi ve silahımızı meslek olarak görmeyiz sadece intikamımız için gereğini yaparız :D uzun bacaklıların hepsi İC de farm pesinde koşarken biz cüceler nasıl daha fazla kan akıtırız diye düşünürüz (Harir hariç onu cüceden saymıyoruz) sonuç olarak cücelerin önünde huşu içinde diz çökün :D Sardi sen çökmesende olur hacım zaten gidicisin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 gidiciyim?? nası yani?? gizli darbe planları mı var guild icinde? isyan? seni guild icerisinde mergenekon cetesi kurup guild bankı soymaktan, lidere karşı hal ve tutumlarından ve gizli darbe planlarından dolayı atıyorum guilden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 çok ivedi kaçmak lazım bu oyundan ben genç bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 genç kacalım da nereye?:) sonucta aylardır emek verdik bişiler yaptık biz. insan biranda vazgecemiyor belki daha iyi olur herşey umuduyla. mesela su armor setleri almak icin getirilen sistem bence büyük bir yenilik ve iyi bir olay. bu hareketleriyle biraz umut dogurdular bende. bide su dungeondaki sacmasapan drop sistemine bi çözüm bulsalar iyi olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakkan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 hayırdır sardi:) hala inf kalkanla dolaşmanın dayanılmaz ezikliğini hissediyorsun galiba :D LV'de dün kalkanın düşmedi galiba (tabiki düşmedi :D) Bu arada bir noktaya daha değiniyim :D bundan 1 ay önce bu ne ya biz dest olcaz diye çekip gidince guild de in cin top oynamasın diye alt açıp kasan, Yeni üyeleri motive etmeye çalısan ve guild için en iyisini isteyen birini sırf koltuk kaygısından :D guildden atacaksan eywallah demekten başka sözüm olmaz abi. Açın exile'n önünü Archkan geliyor. Şaka len şaka takıl kafana göre :D sana olan sevgimiz değişmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 500 gold, ya da bilmemkaç tane madalyon verip başka bir class'ın ekipmanını kendine çeviren bir npc olsa mesela ne güzel olurdu be :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Hakkan said: hayırdır sardi:) hala inf kalkanla dolaşmanın dayanılmaz ezikliğini hissediyorsun galiba :D LV'de dün kalkanın düşmedi galiba (tabiki düşmedi :D) Bu arada bir noktaya daha değiniyim :D bundan 1 ay önce bu ne ya biz dest olcaz diye çekip gidince guild de in cin top oynamasın diye alt açıp kasan, Yeni üyeleri motive etmeye çalısan ve guild için en iyisini isteyen birini sırf koltuk kaygısından :D guildden atacaksan eywallah demekten başka sözüm olmaz abi. Açın exile'n önünü Archkan geliyor. Şaka len şaka takıl kafana göre :D sana olan sevgimiz değişmez :D kalkanım düsmedi, ama kılıcım düştü hacı:) blade of the ancient champion cok güzel bir tank kılıcı:P tabi ahzranok's pavise de su an benim için en son kalkanım ve düsmedi lanet sey bi. hem sen niye seviniyorsun ki düşmedi diye? düşse sana faydası olmicak mı? bu tankınız %4 daha fazla block alsa iyi degil mi hmm? pis bencil adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 abi sizin bu atışmalarınızı görmek için bile gelinir bu guilde: knight sardiusla cüce kral archkanın maceraları her akşam canlı yayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Arkadaşlar warhammer oynayıp exile guildinde olanlara bi sorsalar neden Exile...Cevabı belli çünkü OASIS orda serverın en iyi BW si Officially varsa daha iyisi bekliyorum öhm.Ayrıca guild liderini devirme planlarını zevkle izliyorum olurda archkan devirirsen sardiyi bende seni deviricem hahah :) sen +19 woundları al auctionda sat demek ha saçını bırakmam senin(yakanı diycem boy kısa)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 içten çürümüş bi guild :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 FatihTheOasis said: Arkadaşlar warhammer oynayıp exile guildinde olanlara bi sorsalar neden Exile...Cevabı belli çünkü OASIS orda serverın en iyi BW si Officially varsa daha iyisi bekliyorum öhm.Ayrıca guild liderini devirme planlarını zevkle izliyorum olurda archkan devirirsen sardiyi bende seni deviricem hahah :) sen +19 woundları al auctionda sat demek ha saçını bırakmam senin(yakanı diycem boy kısa)... şimdi öyle oldu di mi bright bozuntusu. biz kıcımızı yırtalım siz lv den armor alın diye ki aldınız tomarla archkan ve sen dün, siz bana böle davranın. harir kardesime de ettiginiz hakaretlerin de haddi hesabı yok:) liderlikmiş alın liderdigi basınıza calın biz harir le black companye girme kararı aldık bırakıyoruz sizi. ne haliniz varsa görün... NOT: serverın en iyi bw siymiş. pehh ventten duydugum tek sey" ahh yine öldüm ahh öldüm lanet olsun" baska bişi yok. bi kere de "ne kestim ulan adamı" falan de..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 sardius said: şimdi öyle oldu di mi bright bozuntusu. biz kıcımızı yırtalım siz lv den armor alın diye ki aldınız tomarla archkan ve sen dün, siz bana böle davranın. harir kardesime de ettiginiz hakaretlerin de haddi hesabı yok:) liderlikmiş alın liderdigi basınıza calın biz harir le black companye girme kararı aldık bırakıyoruz sizi. ne haliniz varsa görün... Way be lidere bak Anında Satış koydu Oasis bence sen bu lafların altında kalma gel Sorc aç boyna sardiyi kes:D Şahsen biz öle yapıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Olurmu öyleşey Bakariz sardi ne yapar bensiz sırf onu düşündüğümden gidemem biyere :) Arada ben Black Companyden geliyorum bukadar saçma bi guild olamaz nerde venti açtığımda o bizimkilerin şamatası bu oyunun yarısı vent benim için ben sardiye sataşıcam o bana sataşıcak dungeonlarda stres yapıcaz valla çok memnunum guildimdende ordaki hoş sohbetdende önemli olanda bu zaten laf aramızda bende sardisiz yapamam ama bunu bilmemesi için arada bir atışmamız lazım(Tanklar az olunca kıymete bindiler Harir efendiyle sardi efendi) Ayrıca Order tarafında gayet aklı başında oynuyoruz yakında parlamalar gelicek sizinde orda parlak bi geçmişiniz ve geleceeğiniz olduğunuda bilmek ne güzel megaloideam sallayın gavurları server bizim kapışmamızı konuşcak yakında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakkan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 valla oasis LV de sana ayar oldum abi :D LV'den çıkar çıkmazda Frendly fire açılması için Ticket attım. GM lerin kankası Harir'i devreye sokup seninle özel olarak ilgilenicem, Cüceler kinci olur oasis bittin sen, liderliği aldığımın 2. sn kicklenceksin :D aklıma geldikce titreme geliyor allahım yaaa, hafta sonunu iple çekiyorum sigmarın son herolarında kozlarımızı paylaşcaz. Not: Umarım aklına DPS'i bırakmak gelir hacım, yoksa bu sevda bitmez haberin olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ben hepinize ayar oldum. kılım size. zaten dün benim dısımda herkese zebil gibi darkpromise düştü bi avsolen le bana düşmedi. shieldım da düşmedi hep sizin ugursuzlugunuzdan...bana yaramıyorsunuz siz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Hakkan said: valla oasis LV de sana ayar oldum abi :D LV'den çıkar çıkmazda Frendly fire açılması için Ticket attım. GM lerin kankası Harir'i devreye sokup seninle özel olarak ilgilenicem, Cüceler kinci olur oasis bittin sen, liderliği aldığımın 2. sn kicklenceksin :D aklıma geldikce titreme geliyor allahım yaaa, hafta sonunu iple çekiyorum sigmarın son herolarında kozlarımızı paylaşcaz. Not: Umarım aklına DPS'i bırakmak gelir hacım, yoksa bu sevda bitmez haberin olsun :D Archkan abi bi eşşeklik ettik ben ettim sen etme boşluğuma geldi kağıt gibi adamlarız damage yaptığımıza bakma 1 vs 1 olsa armor fazlanız var bw lerden.O armor fazlanızda gariban tesellisi(Oups sesli düşündüm).Anlaşıldı ne yaptım ne ettim bi yoluna girmedi şu olay nkariye bi 100 gold daha vericezde gene kafana vurucak o aggroları sen alıyosun sadın dimi dünyanın parasını veriyorum gitsin sana vursun diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar