bakariz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Nasi bi guild'dir anlamadım:S Lider dediğin talismana para vermezB) gider kasar salv. ve talisman guildindende 2kişi scav. kastirir 19'luk talisman fabrikası olur:)
sardius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 öleyiz zaten:) talismancı da var scavcıda salvage da. ama bazen item bilmemne beklemek yerine arada satın alma yoluna da gidebiliyoruz:)
sardius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Hakkan said: eee zaten sorunda orda abi tank tank tankdan lidermi olur zaten, heavy armorları kafaya giye giye tankların kafa gelişmiyor :P Allanı seversen hangi akıllı lvl 53 lordun önüne geçip ''abi ben bunu tutuyorum, vuruyo ama mühim diill, siz kesiverin bi zahmet'' der. Akıl var mantık var :D Ha diycenki cücelerde de tank var. orası öle biz cücelerde küçükken duvardan düşenleri İB yapıyoruz. Bkz: Harir :)-D sende beynini geliştirmek yerine biraz vücudunu geliştirsen de boss lar bi vurdugunda ölmesen wipe yemesek?? lvl 30 millette 6k hp var be. sen hala 5 küsür ile dolasıyosun dancın yapmaya kalkıyosun:P
Hakkan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Aha dest bile bana hak veriyor:D nası guild nası liderlik bu abi :D Şaka bi yana biraz RP takılıyoruz arkadaşlar :) guild liderimizide seviyoruz guildimizide.Yapılan muhabbet tümüyle geyiktir. talismanlar hazır sadece itemleri bekliyoruz :D bu arada guildi daha iyi tanımak isteyen olursa vente bekleriz, burdaki geyik sadece buzdağının görünen yüzü :D yazan: Kendini tank sanan huysuz ve açgözlü Eng. Archkan
Hakkan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Vay vicdansız dün LV de öle demiyordun. Net zıbarınca ''Abi addler geldi, koş yetiş gurban olam'' diyen benmiydim :P HP meselesine gelince :D abi tank tanklığını yaptıktan sonra HP ne ihtiyaç varki ama yukardaki yazıdan çıkardığım ''Abi biz 2 tank bazen agroo tutamıyoruz.Sen HP yükseltte biz uyanana kadar zıbarma'' :D Yok öle yağma. Şaka len şaka hemencecik sigara yakma, derin bi nefes alıp sakinleş :P
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Bence Sardi kalıcı 19 ve 20 likleri kendine saklıyor size günlük veriyordur:D
sardius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 hacı seni deniz baykal ilan ediyorum.. senden cok iyi muhalefet olur. ula dps oynamak sadece 2 tusa basmak sanan cüce; sen hate azaltıcı tactic, skilleri adam gibi kullanmazsan, dps ini kontrol etmezsen biz napalım?:) demek bizim tauntlala olsurturdugumuz hate seninkinin üstüne cıkamıyor ki adam sana kacıyor biz napalım?:) senin tanklıgınıda gördük azgalda hacı?? senin dısında herkes tanlık yapıyordu grupta?? yani moblar o derece dagınıktı:P bütün sucu sanada atmamak lazım ama bosslarda bazen garip davranıslar sergiliyor:P dün akşam sanırım 6. deneme idi n'kariyi kestigimizde. ama gariptir ki o son deneme o kadar kolay oldu ki, önceki denemelerde niye böle oldu diye düşünüyor insan.
sardius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bakariz said: Bence Sardi kalıcı 19 ve 20 likleri kendine saklıyor size günlük veriyordur:D yaw bi dur:9 kendime 3 size 1 yapıcam bozma işi...
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 sardius said: bakariz said: Bence Sardi kalıcı 19 ve 20 likleri kendine saklıyor size günlük veriyordur:D yaw bi dur:9 kendime 3 size 1 yapıcam bozma işi... Bakın arkadaşlar görüosunu liderleri böle ise bu guil'den hyr gelmez gelın dest olun :D Dn:Hazır firsati buldum hemen saldırım :D
sardius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 istedigin kadar konus bu hakkanın daha kıcını kasıcak hali yok gelemez o deste:p
Hakkan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 valla ben gelirimde cüce olarak gelirim, ajanlık yaparım bakariz :D tek şartım var WE manita yapcanız bana, mümkünse bloodymary olsun:D ondan sonra order nerde ne yapıyor ne yapıcak anında canlı yayın geçerim size. :)o Not: Talismanları gömen ve satan Sardi değil ki, kendime alt açtım bi tane kimsenin haberi yok archkan'dan postalıyorum :D AH de kimseyi uyandırmadan satıyorum. Aramızada kalsın haaa
bakariz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 We manita kolay :P Hem cüce'de lazım bize:D Sen charı aç t4'ê geldin gün 5 tane 19 luk talisman ın hazır:D Hem biz sardi gibi değiliz birakıp gitmioz dayak yiyince :)-D Sardi sende bi magus aç tam olsun :D
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Ayvayı yedik valla WE için gider dest olur,Abi ben sana en çıtırından bi dişi WP bulim ilerde ağrı sızı oldumu anında iyileştirir emekliliğide garanti altına alırsın uzun yaşamayıda, bu arada 1 hafta gelmedim 2 aydır ilk defa şehre gidilmiş ben böle şansımı seviym neyse geliyorum bu hafta sonu şu an waralliance forumlarında benim haftasonu geliceğim konuşulmay başlanmış bile arada 1 hafta oyundayım hatta 9 gün rr60 yapıcam Oo
sardius Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 sen yoken cok sey oldu. sehre gidildi. biz n'kari yi kestik ve netcode a bw chest düştü. şaka yapmiyorum gerçek:) yani sen olsan sen alacaktın ama işte yoktun. napalım sansına küs artık kac ay sora görürsün o chesti bilemiyorum... neyse sen dert etme yaz tatiline girince gelirsin sende:P
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Sardi 10 gün oynycam bu oyunu ne chestler düsürürüm allah bilir o 10 günlük süre zarfında :) şaka maka lv yapcaksanız ona göre 2 lv cikartirim ben bu 10 günde :) aman başlamayın bensiz
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Başlıyorum sonunda, guild herkese açıkmı yoksa, git 40 ol gel mi diyorsunuz ?
Harir Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Herkese açık.Yeni başlayan herkes gelebilir.
sardius Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 FatihTheOasis said: Sardi 10 gün oynycam bu oyunu ne chestler düsürürüm allah bilir o 10 günlük süre zarfında :) şaka maka lv yapcaksanız ona göre 2 lv cikartirim ben bu 10 günde :) aman başlamayın bensiz valla oasis bu aksam gel mutlaka çünkü başlamayı düşünüyoruz . hafta sonu azgalda da yapacagımız icin iki tarafta cok sıkışıyor. o nedenle burda lock da kalkmışken başlamak istiyoruz bu akşam.
Jaruza Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 kac gibi baslayacaksınız bende gelecem saat uyarsa
trathias Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Roqq said: Başlıyorum sonunda, guild herkese açıkmı yoksa, git 40 ol gel mi diyorsunuz ? oyunda harir archkan sardiusa ulaşırsan guilde alabiliriz genelde akşam saatlerinde ugrarlar
sardius Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Kapımız herkese acıktır arkadaslar tabi hayalimiz oyuna ve oynadıgı karaktere önem veren insanlarla içi içe olmak:)herkesi invite ediyoruz ama gelip 3-5 gün oynayıp bi daha gözükmeyen insanlarda istemiyoruz. Gerçekten hevesli ve kasmak isteyen ve rank 40 larda dungeon yapma engeli olmayan(zaman yönünden) kişiler bizim için daha makbuldür. alttan gelen ekibimiz var. 1 den fazla dungeon grubu oluşturmak için aktif playerlara ihtiyacımız var. Boş bir zamanımda guildde alttan gelen ve aktif oynayan kişilerin listesini cıkarıcam. class olarak. bu nedenle dungeon gruplarında sıkıntı cıkmaması için yeni gelecekler bir sorarsa class durumunu iyi olur.
trathias Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Ayrıca şunu da eklemek istiyorum çoğunluk t4 ve t3 durumda hafta içi online ortalamamız yükseldi tekrardan böyle giderse yakın zamanda guild warbandımızla destronun canını cok yakıcaz... oyun açıldığı günden beri oynayan birisi olarak tavsiye ediyorum orderda k8pte oynamayı düşünenler bu ortamın tadına bakmalı
yevaud Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 T3 seviyesinde tank ihtiyacımız war hard PQları yapamıyoruz :) sürekli premade SC boş zamanlarda PQ ve görev yapıyoruz aktifliğin bokunu çıkardık kısaca şu sınav zamanını da atlatalım günlük online ortalama 20 civarı olacak herkesi bekleriz
sardius Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 birde arkadaslar burda imzalarınızıa oyun icin char isimlerinizi yazarsanız birbirimizi tanımak cok daha kolay olur:) dest olsun order olsun aynı serverdaysak yazalımda imzalara bilelim kim kim:)
Öne çıkan mesajlar