Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 evet tartışalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 delemez bence aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ama ama o zaman neden böyle bir söz var? biri delmişki böyle bir söz var ortada öyle değilmi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 baba deler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 bencede deler ya dediğim gibi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ben delemeyeceğini fakat çatlatabileceğini düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 delebilir neden olmasın. Örnek mağaraların oluşumu.. Yalnız bokun donması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 çatlatırsa delerde abi.. ayrıca mağara oluşumunun konuyla alakası ne şimdi orda takıldım..bide donmuş olması olayı bozar abi..içerden donmuş gelmez cık olmaz...azim faktörünü düşünmeliyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 hani ne biliyim tuzlu su fln donmasıyla derlerdi ya magara oluyo. :S b.k'un icinde de ne ararsan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 kayayı delen betonuda deler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 bak böyle diyince mantıklıda..bok tuzlumu bunu ögrenmemiz lazım...ama nasıl :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?viewid=247507 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 peki azimli sıçan(fare gibi olan sıçan) taşı delermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 rahatsiz said: http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?viewid=247507 ebesinin.. ayrıca fare fln karıştırmayın arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 yanlız birşeye dikkatinizi yoğunlaştırmanızı istiyorum sıçarken bokun içinde fındık gibi şeyler olduğunu farketmişinizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 sonrasında nasıl taharet aldığına bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 necmi said: yanlız birşeye dikkatinizi yoğunlaştırmanızı istiyorum sıçarken bokun içinde fındık gibi şeyler olduğunu farketmişinizdir bunlar delici maddelermi diyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Netcafe said: necmi said: yanlız birşeye dikkatinizi yoğunlaştırmanızı istiyorum sıçarken bokun içinde fındık gibi şeyler olduğunu farketmişinizdir bunlar delici maddelermi diyorsun yani? sanırım öyle üstat bi lakis deneyin derim heleki yaz aylarında karpuz yediyseniz bokunuzdan karpuz çekirdeği çıkabilir bokunda boncukmu buldum tarzında bi söylemde gerçekleşebilir deneyin azizim sıçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 evet evet bir denemek lazım organize bir haraket başlatıp deneyip..deneyimlerimizi paylaşalım azizim..olmaz böyle bir açıklığa kavuşturalım bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ne kokuyo lan burası?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 BOK kokması imkansiz...olamaz henüz faliyete geçmedik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 bödöfffffffffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 yannız ben azmodai betonu delermi okudum ilk gördüğümde, dedim çüşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Günde 1 saat çalışmayla yapılmayacak şey yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar