Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 uzun zaman sonra bi oyniyim dedim oyunun durumu çok kötü resmen yeni bug var ayrıca, kimse kımıldayamıyo bc2 siparişimi verdim gelsin mw2nin yüzüne bakmam bidaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 oynayabileceğimiz server ler nereler ? hep searching yapıyor ama hiç 7-8 kişi bulamadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 dedicated server yok ki. sana denk gelmemiş demek. beklicen öyle searching dediginde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Multiplayerdan baska eklenti paketi cikti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 yok hayır map pack çıktı işte bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 map pack i nerden ayarlıyoruz ? uptade ile geliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 şimdilik xbox 360'a çıktı sadece ay sonunda pc'ye ve ps3'e de gelecek eğer 3 map için 15 dolar verecek kadar salaksan xbox live arcade'den alabiliyorsun şuan, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 DarKRideR said: eğer 3 map için 15 dolar verecek kadar salaksan ama deme böyle =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mapler de eski oyundakinin aynısı. Çok güzel fikir yeni texture ile kapla kakala gitsin. MW2'yi bir daha onamam herhalde, el kadar bebelerin hack kurbanı olmak baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Iwnet'e çare bulamadılar, hack çıktı. Hack'e çare bulsalar, bc2 ve m&b de çıktı. Sanırım bunların hiçbiri olmasa o mappack'i alabilirdim ... Ama şansları yok artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 mount & blade fps gibi mi srateji gibi mi ben bi anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 fps gibin gerçi third person :) alıosun gılıncını, kalkanını sağdan soldan sallıosun fln, oku alıosun nişanlıyosun. eğlenceli gayet. Seni de beklioruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 said: - Added team-kill exploit tool (F3) - Allows you to kill "teammates" in ANY public game - Brings "spec-nading" back to Modern Warfare 2 - Added CEG protection remover - Prevents certain 3rd party plugins from inducing VAC reloading - Stops game from crashing due to sensitive area patching - Further protects you from VAC - Added ShieldLoader - Load all your favorite 3rd party DLL(s) with one click of a button - Eliminates the need/risk to use a 3rd party program like WinJect - Simply drop all of your 3rd party DLL(s) into the "ShieldLoader" folder - Randomizes all DLL names before they are loaded - Added VAC-ban bypass for private matches - Allows you to put your VAC-banned Modern Warfare 2 accounts to use - Play on private matches with friends and the community even with a VAC ban bunu kullanıyolar sanırsam oyunda. yav bu ne arkadaş ya BU NE *=!=!'^)?= !!!! off. neyse ki şu aralar bu programı açınca ban yiyolarmış. aynı sitede ban la ilgili postlar vardı ama adamlar banlı accountlarla bile oyuna girebiliyolar. püf ha tabi bunlar programa en son ekledikleri şeyler. autoaim i olsun wh si olsun duruyor. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 belki ben gaza gelip büyütmüş de olabilirim durumu ama hack kelimesini görünce mw2nin yanında biraz sinirleniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 steamden alınan seri numarasını ev arkadaşıma versem kullanabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ayrıca şöyle bir sorumda olacak. rusyada oturduğum için internetten ne zaman oynasam hep ruslarla aynı masaya denk geliyorum. bölgesel olarak server ler mi açıyor bu adamlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 o matchmaking olayı ping farkı en az olan oyuncuları toplamaya çalışıyordur, sen de doğal olarak rus kankalarınla oynamak zorunda kalıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 forçen said: said: - Added team-kill exploit tool (F3) - Allows you to kill "teammates" in ANY public game - Brings "spec-nading" back to Modern Warfare 2 - Added CEG protection remover - Prevents certain 3rd party plugins from inducing VAC reloading - Stops game from crashing due to sensitive area patching - Further protects you from VAC - Added ShieldLoader - Load all your favorite 3rd party DLL(s) with one click of a button - Eliminates the need/risk to use a 3rd party program like WinJect - Simply drop all of your 3rd party DLL(s) into the "ShieldLoader" folder - Randomizes all DLL names before they are loaded - Added VAC-ban bypass for private matches - Allows you to put your VAC-banned Modern Warfare 2 accounts to use - Play on private matches with friends and the community even with a VAC ban bunu kullanıyolar sanırsam oyunda. yav bu ne arkadaş ya BU NE *=!=!'^)?= !!!! off. neyse ki şu aralar bu programı açınca ban yiyolarmış. aynı sitede ban la ilgili postlar vardı ama adamlar banlı accountlarla bile oyuna girebiliyolar. püf ha tabi bunlar programa en son ekledikleri şeyler. autoaim i olsun wh si olsun duruyor. :X yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Boyle bi oyunda neden hile yaparsin ki ne mantiksiz bi hareket. Verdigin paraya yazik o zaman keyfi yok. Rus kankalar hic cekilmiyo paso olayci adamlar. :) bu arada paticik olarak hep beraber oynasak ya bi ara. Gerci bilmiyorum kimlerde var ama. Hi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 pati fazla oynamıyo sanırım artık görmüyorum steamde oynayan şahsen ben oynamayı düşünmüyorum tekrar çok canım çekmedikçe çünkü sinirimi bozuyo oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Hayir olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 e sebebim çok dedicated yok, hile yapan çok, gl zaten kendi başına sinir bozucu birşey, sürekli bi bug var, dedicated olmadığı için ping sorunları, saçma oyuncular, mikrofondan ana avrat düz gidenler, iyi oynayınca hileci etiketi yemek (o kadar çok hile yapan olunca kim ayırt edecek zaten) falan yeterli benim için sinirimi bozduğuma değmez ama şu oyuna verdiğim paraya da yanıyorum hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Birşey sorcam bilgisayara format atıcamda steam ayarlarını saklamak fln gerekiyormu MW2 saveleri fln tutulan biryer varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 back up al falan diye bişi var ona tıkla al sonra kafana göre takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 MW2 saveleri Steam'in Steamcloud adlı veri tabanında saklandığından rahatça format atabilirsin. Yeniden yüklediğinde profilin duruyor olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar