Lynseth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 cod 4e gec basladıktan sonra garenada full hackli(hacklerin oyle abartıları vardıki aklınız durur range icindeyken otomatik bıcaklama,crosshairi targetin ustune getirince otomatik ates etme,mapde koordinatları belirliyip botun kendi kendine hareket etmesini saglamak,speed hack,perk hack,aim bot, wall hack vb.) insanlara karsı oyandıgım icin bunu orjinal alıyım bari salaklarla ugrasmıyım diye ilk gun gidip d&r da bekledigim oyun bu degildi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ya bende arada oynuyorumda hiç öyle hileciye felan rastlamadım.arada hayvani sniper kullananlar çıkıyor ama onlarında wall olduğunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hardcore oynarsan çok rahat belli oluyor normal mode da anlaman için hadiseye dikkat etmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Sereglin said: ve banlanmiyorlar, hani banlansalar adam dusunecek ya simdi bunu yaparsam o kadar para verdim heba olacak fln. koy bani tum steam uzerinden oyunlara, yapiyorlar mi bir daha sonra. Abi zaten baş problem şu ki oyuna crack'li versiyon ile girilebiliyor. Yani sen adamı banladığından [email protected] email'iyle bir tane daha steam account alıp oyuna girebiliyor. Tekrar açıyor hack'ini. Hayatımda ben bu kadar dandik multi sistemi görmedim zaten nerede görülmüş arkadaşım crack'li versiyon la multi oynandığı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ps3 te online oynayan varsa pm atsın ekleyelm birbirimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Free weekend mi? anladığım kadarıyla doğru anladıysam tabi :) haftasonu steam'den preload eden üyeler perşembe'den itibaren beleşe multiplayer'ını oynamaya başlayabilecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 stimulus'u 2.5 milyon kişi satın almış ... böylelikle xbox kullanıcılarının çok büyük bir kısmının ne kadar beyinsiz oldukları bir kez daha dünyaya kanıtlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Free Weekend Pre-Load Call of Duty: Modern Warfare 2 now and be ready to play the full multiplayer game for free starting Thursday at 4 PM PDT. öh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 o ye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 HACK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 lul wut? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 WALL HACK AİMBOT KORSAN herşey birşey var bu herifte inanmayın, modern warfare 2'yi mokoko bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Ne igrenc grafikler onlar bea :P bence upgrade lazim o makineye yada grafikler o kadar kisilmamali halflife gibi duruyo 10 yil oncesinin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 benim ss için diosan herşey full orda. :D çözünürlük düştü falan die ole gozukuodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bende quad sli gtx295 olsa bile her şeyi en aşağa çekip oynarım, o da yetmez menüden ayarlanamayan şeyleri de configden editlerim gerçi bıraktık artık bu işleri, her şey ultrada widescreen sp oyun oynuyoz arada hey gidi hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 custom kick çıkmış galiba mw2 ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 akimbo rpg çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 oha ben de oynarken rendell hileci diyodum harbi öyleymiş, içine ettiniz oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 goldbären said: oha ben de oynarken rendell hileci diyodum harbi öyleymiş, içine ettiniz oyunun ciddiyse komik değil, değilse komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 heksin kabul et :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 ONCE BANA SORCAKSINIZ. BEN HEK DEĞİLİM, HEK DİYEMEZSİNİZ BANA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 canın sağolsun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 bu arada ciddi ciddi hack kullandığımı dusunuosanız sole bişi varki, hack kullansam nuke atarım en temizinden. o kill leri sniper kullanırken predator missile + attack heli + chopper gunnerla yapıorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 nuke'un beyazı gelmeden ss almışsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar