Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cod 4e gec basladıktan sonra garenada full hackli(hacklerin oyle abartıları vardıki aklınız durur range icindeyken otomatik bıcaklama,crosshairi targetin ustune getirince otomatik ates etme,mapde koordinatları belirliyip botun kendi kendine hareket etmesini saglamak,speed hack,perk hack,aim bot, wall hack vb.) insanlara karsı oyandıgım icin bunu orjinal alıyım bari salaklarla ugrasmıyım diye ilk gun gidip d&r da bekledigim oyun bu degildi :(
Mesaj tarihi:
ya bende arada oynuyorumda hiç öyle hileciye felan rastlamadım.arada hayvani sniper kullananlar çıkıyor ama onlarında wall olduğunu sanmıyorum
Mesaj tarihi:
Sereglin said:

ve banlanmiyorlar, hani banlansalar adam dusunecek ya simdi bunu yaparsam o kadar para verdim heba olacak fln. koy bani tum steam uzerinden oyunlara, yapiyorlar mi bir daha sonra.

Abi zaten baş problem şu ki oyuna crack'li versiyon ile girilebiliyor. Yani sen adamı banladığından [email protected] email'iyle bir tane daha steam account alıp oyuna girebiliyor. Tekrar açıyor hack'ini.

Hayatımda ben bu kadar dandik multi sistemi görmedim zaten nerede görülmüş arkadaşım crack'li versiyon la multi oynandığı ...
Mesaj tarihi:
Free weekend mi? anladığım kadarıyla doğru anladıysam tabi :) haftasonu steam'den preload eden üyeler perşembe'den itibaren beleşe multiplayer'ını oynamaya başlayabilecekmiş
Mesaj tarihi:
bende quad sli gtx295 olsa bile her şeyi en aşağa çekip oynarım, o da yetmez menüden ayarlanamayan şeyleri de configden editlerim gerçi bıraktık artık bu işleri, her şey ultrada widescreen sp oyun oynuyoz arada hey gidi hey
Mesaj tarihi:
bu arada ciddi ciddi hack kullandığımı dusunuosanız sole bişi varki, hack kullansam nuke atarım en temizinden. o kill leri sniper kullanırken predator missile + attack heli + chopper gunnerla yapıorm :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...