Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdiye kadar hiç bir hotfix te steamin baştan oyun yüklediğine şahit olmadım ama bazen patch yaparken oyun bozuluyor ve çalışmaz duruma geliyor böyle zamanlarda elinizde cd varsa tekrar yüklerseniz sorun olmuyor veya patchlemeden önce yedeğini alarakta sorunu aşabilirsiniz yani steam kaynaklı bir sorun olmuyor hatta steam şu anda en güvenilir programlardan birisi benim açımdan.
Mesaj tarihi:
oyun içindeki grafiklerde sorun yaşamıyorum rastgele bişilere basıp oyuna girmeyi başardığımda gördum :d asus x1800 pro 512 ekran kartı var rahatlıkla yeter oyuna
Mesaj tarihi:
kalmadı ama oynucak çok kişi var öyle bi organizasyon yapabilsek herkes online oluyo ama random sıktığı için girmiyoruz. bide bad company2 sarcak şmdi herkes. 1*2 ay yalan oldu gibi mw2
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

IWNet olayın içine sıçtığından ötürü ben artık pek oynamayı planlamıyorum. Bc2'ye akarız biz.

beta'ına akın da bari birlikte akalım yauw, ne mw2 oynanıo ne bc2 sıkılıorum akşam tek oynayınca da
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

IWNet olayın içine sıçtığından ötürü ben artık pek oynamayı planlamıyorum. Bc2'ye akarız biz.

IW bir yana paso tdm'le yine iyi dayandiniz. Hq,Sd,Sabo,Demo olmasa silmistim oyunu.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...