Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bırakıp gidecen makinayı o da çekecek artık, yapacak bir şey yok ben rapid vari sitelerde ve ftp'lerde 1.5-2mb/sn indirirken steamde en fazla 200-300 görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 75 görüyorum şuan .. yıllarca bitmez bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 abi bi şekilde halletmem lazım bunu . steam şimdi indirmeyide bıraktı..cidden başka bi şansım var mı bunu halletmek için yoksa illaki steam mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 yok, steam hot fixlerde bile bastan oyunyükleten bi yazılım. Aslısın buna steamden oyun oynıycaksanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 şimdiye kadar hiç bir hotfix te steamin baştan oyun yüklediğine şahit olmadım ama bazen patch yaparken oyun bozuluyor ve çalışmaz duruma geliyor böyle zamanlarda elinizde cd varsa tekrar yüklerseniz sorun olmuyor veya patchlemeden önce yedeğini alarakta sorunu aşabilirsiniz yani steam kaynaklı bir sorun olmuyor hatta steam şu anda en güvenilir programlardan birisi benim açımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 1 haftada 4 kez company of heroes yüklediğimi bilirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 60 la indiriyo bu ya .. 2 gun estimated time var pff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 oyun içindeki grafiklerde sorun yaşamıyorum rastgele bişilere basıp oyuna girmeyi başardığımda gördum :d asus x1800 pro 512 ekran kartı var rahatlıkla yeter oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 download regionu değiştirin efsane sonucu görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 poopla said: download regionu değiştirin efsane sonucu görün aynen. benim de idi, fr yaptım 60/70 den 350/400 e çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 lanet olsun sana almanya.. fr yapınca benim de uçtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 özle beni CoD6... tez için uzatma alamıcam haberini aldım = eylüle kadar oyun haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 en iyi dl region france mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 başkasını denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 middle east ve romanya da iyi. bir de takılı kalmış downloadları çin veya amerika yaparak devam ettiriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 paticik olarak aktif maçlar dönüyor mu steamde? almayı düşünüyorum oyunu güzel community varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 kalmadı pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 kalmadı ama oynucak çok kişi var öyle bi organizasyon yapabilsek herkes online oluyo ama random sıktığı için girmiyoruz. bide bad company2 sarcak şmdi herkes. 1*2 ay yalan oldu gibi mw2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 IWNet olayın içine sıçtığından ötürü ben artık pek oynamayı planlamıyorum. Bc2'ye akarız biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 canım çekio siz oynayınca be allahtan nuke attım içimde kalmadı parayla tez yazan tanıdıgınız var mı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ben bunu satıyorum ha ikinci elde aklınızda bulunsun (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Xaenin said: IWNet olayın içine sıçtığından ötürü ben artık pek oynamayı planlamıyorum. Bc2'ye akarız biz. beta'ına akın da bari birlikte akalım yauw, ne mw2 oynanıo ne bc2 sıkılıorum akşam tek oynayınca da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 valla steam hesabımda başka oyunlar olmasa bende satacaktım oyunu, hatta steam hesabını komple mi satsam nedir, öylesine nefret ettim MW2 den ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 nadir girmeye başladım oyuna artık demin bir gireyim dedim AKP Yİ ... nickli bir adam hile açmış 2 saat chooper gun kullanıyordu sinirlendim çıktım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Xaenin said: IWNet olayın içine sıçtığından ötürü ben artık pek oynamayı planlamıyorum. Bc2'ye akarız biz. IW bir yana paso tdm'le yine iyi dayandiniz. Hq,Sd,Sabo,Demo olmasa silmistim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar