poopla Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 halil ibrahim sofrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 abi nniye bomboş bu mw2 grubu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 abi hd tdm ye sardınız millet offlne takılıyo sizin yüzünüzden .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 tdm sux :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 e girin diin abi hc istemiok die dayak mı var kanalda hc istemeyene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Sereglin said: tdm sux :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bidaha hc yapmam abi saçmalık. kusçam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 halen dönmedi steam ya, accountu geri alamayacakmışım gibi hissediyorum ... sokarım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ilk mailim arada kaynamış galiba ... 2 « MESSAGE BY YOU ON MON, 25TH JAN 2010 11:31 AM » three days passed and nobody was interested to me. My account was stolen and therefore can not still play. Would you help me now ? 3 « MESSAGE BY CLARK ON MON, 25TH JAN 2010 11:47 AM » Hello Ozan, Thank you for contacting Steam Support. ... bla bla bla diye gidiyor hain steam bu kadar kolaydı niye 3 gün beklettin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ayrıca hofirat hesap adım, arkadaş listesine tekrar ekleyiniz plx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Oha Hackleyen adam yine hackli servera girmiş sanırım, 70 level buldum hehe işime yaradı hacklenmek 24'düm bıraktığımda :D birde classlara her ne yaptıysa ACR+Invention, Ak-47+F2400 (böyle miydi neyse) yani birincil silahlardan koymuş ikincillere de barracks'ta challange'lara baktım bazıları şu sarı bardan taşmış, ekran sonuna kadar gidiyor bla bla Yine de silecem classları, hack diye banlanmasın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 DarKRideR said: yani birincil silahlardan koymuş ikincillere de neeeed :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Eski oyunda vardı öyle bir perk, sekondere primer silah alabiliyordun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 One Man Army öyleydi işte sanırım ilkinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 overkill'den bahsediyorsunuz da one man army cok daha farkli kaliyor bence onun yaninda. perk vs her sey dahil oldugu icin ve bildigin 20sn bekliyorsun pro olmadan class degistirmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Custodem benim nick ekleyiverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 http://steamcommunity.com/groups/patimw2 Patimw2 grubu, kaydol, chat e gir, bulursun insanları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 şubat itibari ilen ağustosa kadar h.arası oyunda yokum galiba. olsam da anca 23 - 24 arası fln. vardır her işte bi hayır ya du bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ya deli gibi mouse lag i oluyor. lambur lumbur kosturuyorum marathon ve lightweight ile. haliyle "w" hep basili mouse u saga sola cevirirken duruyor , hareket etmiyor falan. oyun takilmiyo ama. yani sanki mouse u yüzeyden kaldirmisim sonra tekrar yere koymusum elimin hareketi bosa gitmis gibi. g9 mouse ve g15 klavye var. nedendir acaba var mi bilen eden fikri olan. ayrica in-game web browser ne igrencmis arkadas. steam ne kolpa birseysin sen yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 O gruba invla girilebiliyor sadece atın o zaman inv bu arada o mouse lagı değil serverlreda acayip birşeyler var sanırım ondan olabilir lagda diyemiyorum bi gariplik var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 spam olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 mani said: ya deli gibi mouse lag i oluyor. lambur lumbur kosturuyorum marathon ve lightweight ile. haliyle "w" hep basili mouse u saga sola cevirirken duruyor , hareket etmiyor falan. oyun takilmiyo ama. yani sanki mouse u yüzeyden kaldirmisim sonra tekrar yere koymusum elimin hareketi bosa gitmis gibi. g9 mouse ve g15 klavye var. nedendir acaba var mi bilen eden fikri olan. ayrica in-game web browser ne igrencmis arkadas. steam ne kolpa birseysin sen yahu Smooth mouse kapalı olabilir bir bak optionsdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 hadi harcore hq oynayalım :D adım sincap bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=A5tRNs2X5Q4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar