Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

ilk mailim arada kaynamış galiba ...

2 « MESSAGE BY YOU ON MON, 25TH JAN 2010 11:31 AM »
three days passed and nobody was interested to me. My account was stolen and therefore can not still play.

Would you help me now ?

3 « MESSAGE BY CLARK ON MON, 25TH JAN 2010 11:47 AM »
Hello Ozan,

Thank you for contacting Steam Support.

...

bla bla bla diye gidiyor

hain steam bu kadar kolaydı niye 3 gün beklettin :(
Sosyal ağlarda paylaş

Oha

Hackleyen adam yine hackli servera girmiş sanırım, 70 level buldum hehe işime yaradı hacklenmek 24'düm bıraktığımda :D

birde classlara her ne yaptıysa ACR+Invention, Ak-47+F2400 (böyle miydi neyse)

yani birincil silahlardan koymuş ikincillere de

barracks'ta challange'lara baktım bazıları şu sarı bardan taşmış, ekran sonuna kadar gidiyor bla bla

Yine de silecem classları, hack diye banlanmasın :(
Sosyal ağlarda paylaş

ya deli gibi mouse lag i oluyor. lambur lumbur kosturuyorum marathon ve lightweight ile. haliyle "w" hep basili mouse u saga sola cevirirken duruyor , hareket etmiyor falan. oyun takilmiyo ama. yani sanki mouse u yüzeyden kaldirmisim sonra tekrar yere koymusum elimin hareketi bosa gitmis gibi. g9 mouse ve g15 klavye var. nedendir acaba var mi bilen eden fikri olan.

ayrica in-game web browser ne igrencmis arkadas. steam ne kolpa birseysin sen yahu
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

ya deli gibi mouse lag i oluyor. lambur lumbur kosturuyorum marathon ve lightweight ile. haliyle "w" hep basili mouse u saga sola cevirirken duruyor , hareket etmiyor falan. oyun takilmiyo ama. yani sanki mouse u yüzeyden kaldirmisim sonra tekrar yere koymusum elimin hareketi bosa gitmis gibi. g9 mouse ve g15 klavye var. nedendir acaba var mi bilen eden fikri olan.

ayrica in-game web browser ne igrencmis arkadas. steam ne kolpa birseysin sen yahu

Smooth mouse kapalı olabilir bir bak optionsdan.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...