Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 asdfajdha of her hatirladigimda guluyorum sheldon'un deyisini! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 oha filan naptık biz ya :) http://img710.imageshack.us/img710/583/naptkbz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ahaha taze taze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 abi helal de adamların pingleri rezaletmiş ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 veteranda oynuyorum simdi campaign i bastan da, cidden veteranda oynamak lazimmis ya. kafani cikardiginda yatiyosun, gercekten savasiyo gibi 2 kursunda iniyosun falan, bazi yerleri 20 defa tekrar ettigim oldu ama cok daha zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Laorx said: maraton lightweight alıp elde smoke koşup tüm oyun knife kasmayın, akimbo'dan daha ezik. ezik differs abi. kimine göre de sniper camping ezik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 sniper camp'a kim ezik demis abi. gerci mw1'de barettayla kosan tipler oluyordu da. iyi sniper yonetir abi asdas lafim sana degil dworgian :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ben maratonlu sniper oynuyodum mesela :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 hc da stealth sniper ftw abi hele o açık arazide of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 abi hiçbiri ezik fln değil alın sizde koşun yaa Haritasına göre alırım tactinal knife'ımı lightweith'imi koşarım, adam da bıçaklarım, sniper'le de yatarım, riot shield'le hq'ya da çökerim Benim keyfim birader yemişim eziqini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 kenk ama eziqim diyorsun ya yaqismadi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 m16'ya nasıl oldu da sırtımı dönmüşüm ya, ACR tutkusu bitmiş AK-47 tutkusu başlamış, yok yok çok iyi demişim bilmemne. m16 gibisi yok gerçekten. seviyorum seni m16. Bu arada; Dworgian said: Laorx said: maraton lightweight alıp elde smoke koşup tüm oyun knife kasmayın, akimbo'dan daha ezik. ezik differs abi. kimine göre de sniper camping ezik Ezik diye bir şey yok abi. Camp eden sniper'a bir etiket yapıştırmam, ama küfrederim. Bunun yanında red dot + m16 ya da ACR'm varsa Sniper'ın zaten herhangi bir şansı yok, camplayan sniper zaten pek bilmiyordur oyunu. Bunun yanında G18 Akimbo, TAŞRALILIK'tır, eziklik değil. Ve Jason Statham'lıktansa POLAT ALEMDAR'lılıktır, KURTLAR VADİSİ nikli adamlar neden böyle geziyor, sorun kendinize. Şaka yapmıyorum var öyle bi adam bu arada. Care Package mevzusu glitchlemek oluyor, ve fakat n00b tube abanan adamlar olduğu zaman sadece kullanıyorum dar haritalarda dehşet makinası specimle. Dehşet Makinası : P90 rapidfire + AA-12 FMJ + Marathon + Light Weight + Commando Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Valla sniper camp yapıyorum, eğer istekli bir şekilde yatmışsam m16 vs. işlemiyor geleni direk indiriyorum adsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 abi sniper camping sabır işi, ben inanılmaz sıkılıyorum dayanamıorum. Gerekirse snip'le rush yaparım abi ne keyfi var öyle oyunun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Intervention'a ACOG takıp koşa koşa takılan insanlara saygım sonsuz mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Alexi_Septimus said: m16'ya nasıl oldu da sırtımı dönmüşüm ya, ACR tutkusu bitmiş AK-47 tutkusu başlamış, yok yok çok iyi demişim bilmemne. m16 gibisi yok gerçekten. seviyorum seni m16. Gördüğünüz üzere muhtelif bilmeyenler böyle yola geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Ben Cumartesi Laptop alıp başlıyorum oynamaya^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 o şits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 steamle ms anlasma yapip karma oyunlara izin verse keske ya. pc - xbox yapilmasi zor degildir sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Dünyanın en mantıksız olayı olur herhalde pc ile xboxların kapışması. Anlamı yok yani, target practice direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 here comes the rage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Çok üzülüyorum multi oynayamıyorum diye :( Single'da veteran zevklide bitirdikten sonra sarmadı. Hardda bitirmiştim. Solo'da da son bölümdeki juggernatslar baydı artık. Yok mu mod,yama bişey ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 İlaçlı oyun mu oynusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 kınayalım o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar