Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Misal Afghan'da AC130 bariz bir şekilde avantajlı çünkü mağara içindeki adamları da ana topuyla alabiliyorsun bazen, ha afghan'da her türlü killstreak avantaj sağlıyor orası ayrı konu :)

Derail'de mesela Chooper feci gidiyor, kullanırım hep. Depoların vs. duvarlar kalın olmadığından çok rahat geçiyor mermileri ki 16 kill topladığımı bilirim chooper ile

Skidrow, Underpass gibi maplerdeyse neredeyse hiç kullanılmıyor bu iki silah, killstreak'lerimde duruyor ama nedense hiç açmıyorum gibi birşey çünkü hem fırsat olmuyor hemde açsan da her taraf kapalı nereyi vuracan :)

Favela'da da mesela chooper, ac130'dan daha çok iş yapıyor. Ama ikisi de içerideki adamlara karşı pek avantajlı değil.

Quarry'de de chooper feci avantajlı,

düşündüm de chooper daha avantajlı aslında hardcore tdm'de falan :D

ama benimde favorim ac130'dur, değişmem
Sosyal ağlarda paylaş

OOOOO KRAL.

Bu arada skidrow dışında her türlü mapte chopper gunner inanılmaz bir killstreak. Skidrowda AC130 da bir boka yaramıyor zaten.

AC130 tamamen MW1 de insanlar hasta olduğu için konulmuş bir olay, chopper gunner gibi bir alternatifi varken dünyanın en saçma killstreaki. Kullanmayın, kullandırtmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi AC130 kullanılırsa çok daha iyi bir araç aslında, chooper gunner sürekli geziyor mapte ve aim almak bazı durumlarda feci zorlaşıyor. Diğer yandan alçaktan uçtuğundan vurulması kolay bir hedef,

Ama AC130'da silahları düzenli olarak kullandığınızda zaten çok kral frag alabiliyorsunuz. Direk ana topa abanırsanız reload süresi canınızı yakar. Ben kalabalığa bir tane ana toptan atış yapınca 2. topa geçiyorum ve yaylım ateşi tarzı adam gördüğüm yerlere yağdırıyorum üstüne o da bitince üçüncü silaha geçip biraz adam tarıyorum. Zaten 1'e tekrar geçtiğimde reload olmuş oluyor ve böyle böyle devam ediyorum. AC130, Chooper'dan çok daha güçlü bir araç lakin bende çoğunlukla Chooper'i tercih ediyorum ne yalan söyleyeyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi yok atıyosun insanlar yön değiştiriyor vuramıyorsun. Gerçekten AC130 kullanıp da 10+ frag alabilen insan pek görmedim ben oyunda. Ayrıca bende AC130 ile aldığım frag'dan çok daha fazlasını Chopper Gunner ile alabiliyorum. Ayrıca vurulmaları arasında fark yok AC130'da Chopper'da ( içinde gunner olduğumuz :) ) 3 Roket ile indiriliyor. Dandik helikopterler 1 roket ile indirilebiliyor
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...