Kharon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 rage kaynakli dikkatsizlik. pardon asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 prestige açtım, tatlı oldu aslında ama ne bilim özledim şimdiden ACR'mi 1887'mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 AC130 mu Chopper Gunner mı diye sorayım ben. AC yi açtım ama sanki chopper gunner daha bir güzelmiş gibi bir hisse kapıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ac130 vurulması zor olduğundan biraz daha uzun süre havada kalır ama şöle bişi ki onunlada vurmsası chop chop kadar net deil yani mesafe uzun olduundan ona göre kullanman lazım. ama ikiside aynı ya bence bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 hayır izliyorum bazen adamlar chopper gunner ile eşşek gibi kill yaparken ac biraz daha geri kalıyor. yada bana öyle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 haritasina gore, kullananin acligina gore, yerde gezen garibanlarin davranisina gore degisiyor o asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Misal Afghan'da AC130 bariz bir şekilde avantajlı çünkü mağara içindeki adamları da ana topuyla alabiliyorsun bazen, ha afghan'da her türlü killstreak avantaj sağlıyor orası ayrı konu :) Derail'de mesela Chooper feci gidiyor, kullanırım hep. Depoların vs. duvarlar kalın olmadığından çok rahat geçiyor mermileri ki 16 kill topladığımı bilirim chooper ile Skidrow, Underpass gibi maplerdeyse neredeyse hiç kullanılmıyor bu iki silah, killstreak'lerimde duruyor ama nedense hiç açmıyorum gibi birşey çünkü hem fırsat olmuyor hemde açsan da her taraf kapalı nereyi vuracan :) Favela'da da mesela chooper, ac130'dan daha çok iş yapıyor. Ama ikisi de içerideki adamlara karşı pek avantajlı değil. Quarry'de de chooper feci avantajlı, düşündüm de chooper daha avantajlı aslında hardcore tdm'de falan :D ama benimde favorim ac130'dur, değişmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 oyunu alasim var, ama 60$ bayilmadan once soracam, guzel mi? deger mi? Multisi kasmaya ugrasilacak kadar iyi mi? thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 neyse, aldim gitti. yakinda dl bitince akarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 OOOOO KRAL. Bu arada skidrow dışında her türlü mapte chopper gunner inanılmaz bir killstreak. Skidrowda AC130 da bir boka yaramıyor zaten. AC130 tamamen MW1 de insanlar hasta olduğu için konulmuş bir olay, chopper gunner gibi bir alternatifi varken dünyanın en saçma killstreaki. Kullanmayın, kullandırtmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 aynen chopper ezer. reloadu yoruyo acnin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Azmodai said: neyse, aldim gitti. yakinda dl bitince akarim. مرحبا Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bende "oğlum bombada atıyor onu açayım" dedim ama, ilk fırsatta chopper gunner a geçiş yapıcam sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ben oyuna giremiorm su anda. daha dogrusu oyunu acıyorum ama play e basınca steam de online olmalısınız diyor. store falanda açılmıo steam uzerinden. http://store.steampowered.com/ ada girmio. offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 neyse duzeldi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Tabi işte AC130'un bir de korkunç sesi var. Ben deli korkuyorum asla öldürmeyi beceremeseler de o ııııIIIIIIIIIIIIIIIBUMMMM sesinden, yavaş yavaş yükselerek geliyor böyle. Ölümün soğuk nefesi falan, anladınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 baydım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Abi AC130 kullanılırsa çok daha iyi bir araç aslında, chooper gunner sürekli geziyor mapte ve aim almak bazı durumlarda feci zorlaşıyor. Diğer yandan alçaktan uçtuğundan vurulması kolay bir hedef, Ama AC130'da silahları düzenli olarak kullandığınızda zaten çok kral frag alabiliyorsunuz. Direk ana topa abanırsanız reload süresi canınızı yakar. Ben kalabalığa bir tane ana toptan atış yapınca 2. topa geçiyorum ve yaylım ateşi tarzı adam gördüğüm yerlere yağdırıyorum üstüne o da bitince üçüncü silaha geçip biraz adam tarıyorum. Zaten 1'e tekrar geçtiğimde reload olmuş oluyor ve böyle böyle devam ediyorum. AC130, Chooper'dan çok daha güçlü bir araç lakin bende çoğunlukla Chooper'i tercih ediyorum ne yalan söyleyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 baglantim 3g oldugu icin giremiyorum hic bi oyuna. Routerda NAT ayarlari da yok ilginc bir sekilde, o strict olayini nasil kaldiracam bilemiyorum o ayarlar olmadan poff. Neyse duz adsl baglanacak 1-2 gune, router ayni kalacak sanirim ama yapacak bisi yok sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 abi yok atıyosun insanlar yön değiştiriyor vuramıyorsun. Gerçekten AC130 kullanıp da 10+ frag alabilen insan pek görmedim ben oyunda. Ayrıca bende AC130 ile aldığım frag'dan çok daha fazlasını Chopper Gunner ile alabiliyorum. Ayrıca vurulmaları arasında fark yok AC130'da Chopper'da ( içinde gunner olduğumuz :) ) 3 Roket ile indiriliyor. Dandik helikopterler 1 roket ile indirilebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 chopper gunner yere yaklaştığında tek roketle indirilebilio. ac130 herturlu 3 roket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 "enemi eysi van törti eboooov" diye bağırıyor adamlar AC130 gelince. okadar korku salıcı bişey yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 yaaa yerim ac sini fln. hardcore un bu yönü güzel işte uçak muçak bişeye yaramıo alıosun cold blood mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 AC130'la ben çok aldım ya 10+ frag, ana topu kullanmak çok zor ama asıl frag diğerlerinden geliyor zaten, Nitekim Ground War'da Ac130 ile spawn kill çakarak 12 frag aldığımı bilirim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 tek atışta 12kill ben daha görmedim, o ne ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar