Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Dworgian said: Your New Private Game Host: Bakırkoy altyapı cehennemi oldugu için tellcom daha fiber sokamadı atakoy haricindeki yerlere. Adsl i bile 2 mbit üstüne cıkaramıyor telekom, kabloları fareler kemiriyor allah belalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Wispy said: Şu 2 maç arasındaki saçma derecede uzun bekleme süreleri olmasa Saçma sapan game lobby closed mesajı vermese başından kalkmıycam ama 3. game lobby closed mesajundan sonra allahe belanı versin diyip kapıyorum. NAT'ı da Strict'ten çeviremedim bir türlü oyun bulmak işkence. Dedicated server bu kadar mı battı size eşşek herifler ya nat için 28960 numerolu portu açıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Çoğu modemde, benimkinde de, direk nat seçeneği var, açıyosun öyle tick kaldırır gibi, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Esh said: o degil de ben emekli oldum dun itibariyle, cali$ma hayatinin oncelikleri degi$ti. hayda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Part-time`a kayar o, benim gibi, günde 2 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 valla full-time gamerlik zor is. insanin icine sinmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 az time en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 hiç time en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bu gece herkes nerde yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 rekorumu kırdım sanırım, birader 40 kill'i 7500'lük oyuna nası sığdırıyosunuz anlamıorum ki :) http://img8.imageshack.us/img8/3883/oha213.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 http://www.connectedconsoles.com/xbox-Cocky-Modern-Warfare-2-Killers-Strike.cfm verilmismiydi bilmiyorum da aksjdhKJHDKAHSDKHASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 buna benzer vardı bitane :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 shield li iyi denk getirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Sereglin said: http://www.connectedconsoles.com/xbox-Cocky-Modern-Warfare-2-Killers-Strike.cfm verilmismiydi bilmiyorum da aksjdhKJHDKAHSDKHASD bir oyun boyunca aynı yerde yatan adamlar var evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ben genelde çömüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Ben dün akşam "eve erken gideyim" düşünceleri içindeyken Xaenin'in bilgisayardan oynadım ilk defa ve 2 saat boyunca 58 kere "tamam son bir kez daha" deyip tekrar ve tekrar oynadım ahahaha. Biraz pratik yapıp herkesin ağzına işeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 yaa bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Öyle deme lan ilk oyunumda 8e 11 yaptım. Çogiyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 dün gece alkolün etkisiyle rekorumu yaptım. 47 ye 2. dahada geçememe sanırım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 asdad alkolsüz oynama bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 forçen said: yaa bırak Valla gayet süper oynadı, kill/death eşitti çoğu oyunda. İlk oyun için gayet makul yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ulen gelsenize chat odasına aaalla alla :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Xaenin said: forçen said: yaa bırak Valla gayet süper oynadı, kill/death eşitti çoğu oyunda. İlk oyun için gayet makul yani. helal olsun ozaman ne diyeyim. ben ilk başladığımda cod4 oynayan birisi olmama rağmen mapleri bilmediğim için çok fail oldum. Dworgian said: ulen gelsenize chat odasına aaalla alla :S harbi ha neden kimse yok chat odasında? bir umut girdik pati grubuna birlikte oyun oynanır diye ama kimse yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ha bide oynayış olarak benden başka burda bütün oyun sadece tactical knife ile oynayan çılgınlardan var mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 oyun DnR da var mı bilen va rmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar