Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biz çoğu akşam 6v6 s&d yapıyoruz. vent mumble filan kullanarak.
isteyen olursa buraya yazsın adam eksik olduğunda çağırırım ben sizi. remy nickim steamde.
ama lütfen
mumble isimli programı kurmuş olun ki hemen girebilesiniz konuşmadan olmuyor çünkü.
Mesaj tarihi:
Creus said:

biz çoğu akşam 6v6 s&d yapıyoruz. vent mumble filan kullanarak.
isteyen olursa buraya yazsın adam eksik olduğunda çağırırım ben sizi. remy nickim steamde.
ama lütfen
mumble isimli programı kurmuş olun ki hemen girebilesiniz konuşmadan olmuyor çünkü.

mumble niye =D

teamspeak de fena deildi mesela, ama kurayim ben, sunucu verin.
Mesaj tarihi:
ya türk lokasyonlu serverımız var lag filan hiç olmuyo. ses geç gitmiyo ve bir de mumble da kişi sınırlaması olmuyor :)
o yüzden birsürü kanal ve kullanıcı oluyo filan kur sen işte :p
Mesaj tarihi:
119 sayfayı tek tek okuyamadım daha önce cevaplandıysa kusura bakmayınız.
oyunu yükledim güzel güzel, ancak full screen çalışmıyo. sistem gereksinimlerini rahat karşılıyo, zaten çok temiz oynuyorum da, sorun windows7'den kaynaklanıyo olabilir mi? bunun bi patch'i ıvırı zıvırı var mı? oyun içindeki her türlü ayarı denedim, compatibility'i değiştirmeyi de denedim bi türlü olmadı fullscreen :((
Mesaj tarihi:
Bu oyunu kutulu nerede bulabilirim? Beylikdüzünde d&r, media mrkt, tgar tarzı yerlere baktım bulamadım. Yarın gidip alacağım, hala stoğunda olan hangi mağaza var ist içi?
Mesaj tarihi:
1794 mesajlık konu dururken başka konu açmayın lütfen ya MW2 ile ilgili. 5. veya 6. kez konuları birleştirdim, bi ara ilk MW'nin yüzlerce mesajlı konusunu uçurmuştum zaten böyle birleştirirken, her seferinde ellerim titriyor asdf.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...