Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 sd bayık be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Bayık değil, takım oyunu gerekiyor, sen anlayamazsın bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 biz çoğu akşam 6v6 s&d yapıyoruz. vent mumble filan kullanarak. isteyen olursa buraya yazsın adam eksik olduğunda çağırırım ben sizi. remy nickim steamde. ama lütfen mumble isimli programı kurmuş olun ki hemen girebilesiniz konuşmadan olmuyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bende tam onu yazicaktim. 12 kisi cogu zaman tamamlamak problem oluyor. sd ye bu kadar gonullu oldugunu bilseydim daha once cagirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 dreagloth said: Bayık değil, takım oyunu gerekiyor, sen anlayamazsın bunu.. ama ya =/ hemen ölüorum sora bekle babam bekle =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Creus said: biz çoğu akşam 6v6 s&d yapıyoruz. vent mumble filan kullanarak. isteyen olursa buraya yazsın adam eksik olduğunda çağırırım ben sizi. remy nickim steamde. ama lütfen mumble isimli programı kurmuş olun ki hemen girebilesiniz konuşmadan olmuyor çünkü. mumble niye =D teamspeak de fena deildi mesela, ama kurayim ben, sunucu verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ya türk lokasyonlu serverımız var lag filan hiç olmuyo. ses geç gitmiyo ve bir de mumble da kişi sınırlaması olmuyor :) o yüzden birsürü kanal ve kullanıcı oluyo filan kur sen işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 taam kurdum kharon saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Kharon her derde deva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 119 sayfayı tek tek okuyamadım daha önce cevaplandıysa kusura bakmayınız. oyunu yükledim güzel güzel, ancak full screen çalışmıyo. sistem gereksinimlerini rahat karşılıyo, zaten çok temiz oynuyorum da, sorun windows7'den kaynaklanıyo olabilir mi? bunun bi patch'i ıvırı zıvırı var mı? oyun içindeki her türlü ayarı denedim, compatibility'i değiştirmeyi de denedim bi türlü olmadı fullscreen :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ilginc harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 zero gear oynuyor gözüktüğüme bakmayın oyun olursa çağırın cod dayım çünkü sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 pati mw2 chate gelin sd olursa alın benide sd hd hatta süper olr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 star wars force unleashed yüklüyorum bitsin gelcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Bu oyunu kutulu nerede bulabilirim? Beylikdüzünde d&r, media mrkt, tgar tarzı yerlere baktım bulamadım. Yarın gidip alacağım, hala stoğunda olan hangi mağaza var ist içi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 3. kere söylüyorum, kalmış mıdır bilemem artık =), astoria electroworld. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 dworgian bugun korkusundan online olmamistir. kayitlara gecirilsin... imza sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 varmı böyle bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Laorx said: yok net asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 var ben kurdum, tagıda =0=, open source clan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ben girebilir miyiiim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 d&r stokta olmasa da türkiyedeki diğer mağazalardan çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 1794 mesajlık konu dururken başka konu açmayın lütfen ya MW2 ile ilgili. 5. veya 6. kez konuları birleştirdim, bi ara ilk MW'nin yüzlerce mesajlı konusunu uçurmuştum zaten böyle birleştirirken, her seferinde ellerim titriyor asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 cok kotuydu o olay ya o kadar msg... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar