Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=maCSZFEPwzc cok guzel calisma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 EMP only stops a nuke if it's used BEFORE the nuke countdown. If used while the nuke is already on its way, no use. when the nuke countdown is going on, get out the predator misile and try to get it off in time. you wont die. boyle seyler soylenmis de ne kadar dogru bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 gençler pati m2 chate girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Hayde adam bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yok mu istekli insan sd ye akacaz cok pis taktik donecek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ABİLER. Kafayı yiyeceğim. Şimdi şöyle bir sorun var, partye joinleyebiliyorum hiç sorunsuz, ama mesela bir oyuna direk invite geldiğinde falan basıyorum, attemptlior 120 kere falan, sonra unable to join game session diyor her seferinde. Herhalde portlardan kaynaklanıyor diyorum, ki öyle zaten sanırım. Ama hiç anlamam port açma muhabbetlerinden falan, o yüzden bir yardım eli uzatın bana rica ediyorum. Steam diyor ki, Required Ports for Modern Warfare 2 In addition to the required ports for Steam, Modern Warfare 2 requires the following ports for multiplayer: * UDP 1500 (outbound) * UDP 3005 (outbound) * UDP 3101 (outbound) * UDP 28960 Ben de açtım kendi kafama göre modem sayfamı, girdim NAT sekmesine, ordan port forwardinge geçtim, biraz abuk subuk bunun sayfası, sağdan aplikasyon yaratıyosun, onun portlarını yazıyosun, sonra ekliyorsun. Eklenmiş hali bu oldu, ama yine de olmuyor. Nasıl yapmam lazım, nereye napmam lazım bir söyleyiverin hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 biz oynuyoz oh olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Senin port tan çok NAT ı açman lazım sanırım. Orda vardır Universal Plug-n-Play (UPnP) falan gibi bişeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 default aciktir upnp airtieslarda. aslinda her routerda aciktir.firewall ne kullaniyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ya mesela bunun gibi cakisan insanlar var. hatirlarsaniz bir oyunda biri girince oburu giremiyordu fln. ilginc isler. senin gibi sonradan horus cikti, 1 kisilik yer vardi joinledi girdi. IWnet'in mi, senin mi sorun kesin olarak orada emin olamiyorum ben de. cunku benzer seyler bana da oluyor bazen. birine girmek istiyorum, 20 kere deniyor hata veriyor. ayni partide olan baskasina joinliyorum server full diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 sorun onda ya xaenine de giremiyoruz. dur bakalim ip rezerve edip uzerine port atadim remote assistance ile, cali$acak mi acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bende aynı sorun bir server dolu olduğunda oluyor, bir kere server dolu hatası alıyorum, tekrarki durumda bağlanmaya çalışıp çalışıp yalan oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Esh benim bilgisayara girip bişeyler yaptı, artık joinleyip joinlenebiliyorum ama mesela 6 kişi oyuna girdik, lobbyleri merge etmeye kalkınca ben banko düşüyorum. İnsanlar tek tek girerse sorun olmuyor. Anlamadık neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Hava değişimindendir, kendi haline bırak onu sen, geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 dedicated değil ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 O da olabilir tabii ama bence yine de hava değişimini düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Benim modemde NAT yada Universal Plug-n-Play (UPnP) kısmı yok. (US Robotics'in MAXg modeli) Virtual Servers ve Port Triggering var. Hangisini kullanacağım? Bunlardan Virtual Servers IP istiyor ama bende dinamik IP var, Virtual Servers kullanacaksam her modemi açtığımda yeni IP mi gireceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 said: #MW2 Update in Test now: 1887s Balanced. Public "private" Match fix. Infinite Ammo fix. Prestige Hack on PS3 fix. Texture Hack on PC fix. edöt: ha bi de mod araçları geliyomuş pc'ye, modderlar el atmadan yapmaları iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Texture Hack dediği nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 1887 olayına çok sevindim. Lamer dolu oyunlar resmen, beceremeyen 2 el sonra alıyor aleti koşuşturmaya başlıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Laorx said: Texture Hack dediği nedir Herkes kırmızıya falan boyanıyor, bi de vurulunca ekrana kan fışkırmıyor. Bi de çalı çimen gözükmüyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 said: “Server purity and game file integrity are currently disregarded in Call of Duty: Modern Warfare 2 with the exception of VAC scanning memory whilst playing. This is what allows custom textures to be used unlike previous Call of Duty games. According to the Steam Support website, “using custom skins, sounds or maps” will not trigger a VAC ban.” oyunun klasöründeki iwd dosyalarını değiştirebiliyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 texture dediğimiz wall'dan farkı yokmuş, bunu yapan birkaç Türk gördüm nası sinirlenmiştim. Bir tanesinin nick Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 AHA EVET. Bugün girdik oyuna ben, esh, sereglin, dreagloth. Orada vardı o kuzu denen adam, dedim ben bu adam hile yapıyor diye. Şerrrefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 En çok beni görmeden koşu yoluma el bombası atanları seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar