Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 harbi ya adamin biri isyan etti vektor spamlamamiza heralde, oyunun sonunda 'fuck you mother' yazabildi yozgat lehcesiyle. daha sonra da cok onemli fakat gozden kacan, bir iki oyun sonra 'mother, sister fucker' gibi gruplu eylem cumlesi kurmasiydi. ama $unu anladim hakikaten vektor rush cok pu$t apaci i$i ya. ama oyun o kadar zeki ki, submachine gun a acog takmama izin veriyo asdf, hatta boylece ati$ mesafesi de sniper kadar oluyo asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Oyunu türkiyede nerede bulabiliim hiç biryerde kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Electro World de vardı, Astoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 M16 gurusu oldum, ama baktim xp gelmiyo artik, AUG'u gelistiriyorum simdi Dragon Age yuzunden oynayamiyordum dun geri dondum yine, ozlemisim. 48 oldum daha baya yol var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 asdasd arkadaş alcaktı, gitmiş cd'ciye ( neresi bilmiyorum :) ) toplatıldı onlar, bulamazsın fln demişler. Ya çocuğu kandırdı yada gerçekten yok oyun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 toplatıldı ne ya, korsan cdciye gitmiş olmasın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 gittigi ki$inin "cd ci" oldugu kanisindan yola cikarsak zaten oyunlarin orjinal olma ihtimali pek yok. boyle orjinal oyunlari depolayan d&r lar var, hatta kalmami$ deseler bile boyle bir duvarda top 10 satan oyunlar dizilidir. 1 numarada yine bi mw2 kutusu var, zipla al onu ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 cd'ci den kastım orjinal oyun satan yer tabiki de, toplatılsa korsancıdan niye toplatsınlar zaten, adam tamamen illegel. ama D&R fln değil daha sokak arasında ORJİNAL vcd,dvd,oyun satan bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 zabıta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 o da sadece cod u mu toplatcak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 of ne güzel yapmışlar arkadaş. bitirdim single player da, alsam mı orjianl acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 a a çokayıb. ya bu elimizdeki oyunu satma ihtimalimiz var mı? illa steam hesabını toptan mı vermek gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 yok bildigim kadarıylan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 10$ karşılığı keyi hesabından çıkarttırabiliyordun bi aralar, ama bunun için retail alıp steam'e girmiş olman lazım tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 fizban said: of ne güzel yapmışlar arkadaş. bitirdim single player da, alsam mı orjianl acaba. mutlaka edin, multisi inanılmaz haz veriyor. gıranadaaa, bambiii ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 favorilerim tactical hede, bahattin, izdiham, emin abi ya bi bahsen seklinde. afgan haritalarinda gulmekten mac falan yapamiyoruz mumble da oynuyorken. asdf ruslarinda tiri$ka ile raki bi si var dagitan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Spyshka = Flash (Grenade) Brasayu stun granatu = throwing stun grenade Zarizhayus' = Reloading Prekroi Menya; Mne nado perezaridit'sya = Cover me; I have to reload Vrag Ubit = Enemy killed Tsel' Unechtozhen = Target destroyed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ama kimse bambi ve tango saqa nin ne oldugunu cozememi$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ben hep tango sakat i enemy down olarak dusunmustum. bambi durumlarini tekrar incelemek lazim tabii o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Abi arkadaşla aynı modeme bağlıyız ethernetten. Bende NAT open, onda strict diyor, neden böyle diyor? Ayrıca dün aynı şekilde oynayabiliyoduk şimdi oynayamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 routerda port acman felan lazim her iki ip icin de, ondan oluyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 sonunda noluyo oyunun anlatabilecek varmı tam olarak ? shephard öldü . ee makarov ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 spoiler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 var mı oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar