Peppermint Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 i'm in ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 üzmeye gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ben acog barette ali$abilsem cok gral olacak da, bi gun anarki gibi cakarken obur gun fenerbahce gibi yatiyorum. olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 abi acog barette niye alisiyorsun asil soru o olmali bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 scar ezer ya :D bu arada ben silahdan cok bıcakla kill alıorm. son oyunda 10 kill streak yaptım 6 sı bıcakla asfdasfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 backstabber'ın var mı arkadaşım sen onu söle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 varım VARIM DİYOOOR şaka maka aug kullanırken yeter lan diyip scar'a döndüm. m16 gelene kadar öle gidicem gibi görünüyor. hem g. launcherı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 grenade launcher a gerek var mi aslinda ya, sonucta bling alicaksin onu almak icin, adam gibi red dot, acog falan istiyorsan. e slight of hand alamiyorsun o zaman da ki ben cok seviyorum o perk'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 slight of hand hiç kullanmadım desem :) gerek yok bence bi şarjörde düşmanı öldüremiyosan silahını çekersin hala öldüremiyorsan öl zaten sdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bitirdim oyunu.çok kısaydı lan ama baya zevkliydi.birde siz siz olun ilk kez oynuyorsanız veteran da oynamayın acayip zor oluyor hele brazilyadaki bölümde kafayı sıyırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Xenocide said: slight of hand hiç kullanmadım desem :) gerek yok bence bi şarjörde düşmanı öldüremiyosan silahını çekersin hala öldüremiyorsan öl zaten sdfgfyok fast reload icin degil, better aim onun prosuyla gelmiyor muydu? hatta kafam karisti hip fire accuracy veren hangisiydi huhuhuhuhuhuh edit: hip fire veren 3. perk listesindeki bi perktu tamam. evet aim icin guzel oluyodu slight of hand prosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Hip fire aim almadan ki di mi ? sadece SMG'lerde mi işe yarıyor hepsinde mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 çok deli pati multi çevirdik. 4-5 el tdm 1 el hardcore sonrada 2-3 kişi gidince 9 kişi yallah public ground war'a. sık sık yapalım agatörler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 hc çok iğrenç ya alışmışım eşşek gibi depar atmaya keklik gibi iniyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 crackli bilgisayardan multi oynasam kendi orjinal oyun eklenmiş steam acc umla bişey olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 http://twitter.com/fourzerotwo/statuses/6115913241 ehah, 2500 azmış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Çok güzel oyun döndürdük, ama hiç oynayamadım, elime yüzüme işendi niyeyse. Hc modda da kapıdan biri fırlıyo, refleks diye çat diye basıyorum bıçağı, friendly kill =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 abi ne cesarettirki orjinal oyun alıp hile kullanıyorsun dicem ama cesaret değilki bu düpedüz salaklık ama hangi insan bu kadar salak olabilir bide onu anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 oyun çok heyecanlı. ama şu paraşütle indirme olayına güldüm. adamlar özlemiş herhalde sdfsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Sparkcaster said: crackli bilgisayardan multi oynasam kendi orjinal oyun eklenmiş steam acc umla bişey olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Olmamalı, ama steam bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 oyun çalışmıyo zaten kurarken steam e göstermek lazımmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ben olsam yapmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 o tarz bisey icin steam accountunu tehlikeye atmazdim. hesaptaki oyunlari paraya vursan evlat acisi gibi bisey olurdu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Ban wave falan geliyor diyolar, hiç riske etmeye gerek yok şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar