Havlu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 oh iyi. daha multiyi oynamadim da, bakalim hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 off bıçak işi acayip sarıo var ya. bazen bole şiir gibi kesiorm 4 kişi arka arkaya koşa koşa. gaza gelio insan aynı yerdeki 4 kişiyi bıcaklayınca arka arkaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Grenade Launcher kullanan bebelere çok güzel oluyo bıçak. Demin oldu, tak attı yanımdan geçti, reloadlarken koştum taktım ağzına bıçağı mehehehe diye bastım predatörü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 onların ztn direk suratına vuruorm bıcağı. bekliorm donsun die. ole bi hayvanlıkla suratlarını dağıtıorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 melee olayı bıçaktan sonra bozuldu aslında, bıçak atmak çok kolay saniselik bi iş haline geldi. eskiden dipçik atmak o kadar kolay değildi ve yendiğinde de adama koyardı. şimdi yesen de atsan da bi etkisi olmuyor normal ölmüş gibi düşünmüyorsun bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Xaenin is now Player of The Week for Pati mw2. EĞİLİN ÖNÜMDE KÖPEKLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 hahaha saygılar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 haftanın işsizi değil mi ya o? en çok oynayan muhabbeti mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bende haftanın n00b'u ödülünü alabilirim ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 razzRaziel said: haftanın işsizi değil mi ya o? en çok oynayan muhabbeti mi Bilmiyorum ki hahah. Son 2 haftada 22 saat oynamışım topu topu ama. Bu arada event için comment attım grup sayfasına, siz de yazın bişeyler de ayarlayalım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 asdf ben sectim, gecen hafta miraul du. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Ahahahaha mersi canım o zaman. Ben de bir sistem falan var sandım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bu grup sayfası nedir? Bir de şu anda oynayabilen var mı mp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 heaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Abi bugün çok oynadım beynim sulandı ya. Ama rank 30 oldum. Bazı haritaları çok seviyorum, bazılarından da nefret ediyorum. Dedicated olmayınca da seçim şansı olmuyor. Ağzına tüküreyim sucktivisition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 acayip hamlamışım ya noob noob hareketler 23 oldum dünden beri, daha çok alışmam lazım oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 pardon guys editeleme süresi geçmiş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 aug lmgymiş çok canımı sıktı, normal oyunda assult halbüse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 AUG en iyi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Laorx said: tahmin ettiği gibi avira oyun package'larını trojan sanıyomuş galiba http://www.mapmodnews.com/article.php/MW2-AVIRA-Crypt.XPACK.Gen-Trojan nasi next update ama ya. her gun update oluyor nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 sorumun cevabı yokmu kanks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 oglum cok oynuyorum galiba, bugun markete girerken bi flash atayim lan kalabaliktir dedim asdfadsfdsafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 evde 2 pc var ikisininde portlarını açmama rağmen biri strict öbürü open oluyor. nasıl halledilebilirm bu sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar