mokoko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Xaenin said: Abi şu steam sayfamızda bir event patlatsak da private gameler döndürsek kendi aramızda. Şu anda bile 9 in-game 15 online var, çılgın eğlence olur. +89 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 geç bile kaldık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Avira Antivir virus programini kullaniyorum da, her oyunda sacma sapan virus bulup beni windows'a atiyor. Surekli farkli tmp dosyalari olarak buluyor oyundayken. Bunun bir olayi var mi? Baska kimse de duymadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Assault'da Tar (şimdilik) SMG'de P90 yönetiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 p90 akimbo olayı nedir yahu? uydurma olduunu umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Akimbo kullanan var mı SMG'leri ya ? Role Playing için iyi de pek kullanışlı değil sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Sereglin said: Avira Antivir virus programini kullaniyorum da, her oyunda sacma sapan virus bulup beni windows'a atiyor. Surekli farkli tmp dosyalari olarak buluyor oyundayken. Bunun bir olayi var mi? Baska kimse de duymadim. 3 sayfa önce aynısını ben yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 abi SMG akimbo bence cok gereksiz bisey zaten uzak mesafeden etkisiz alet, bi de uzerine akimbo yapinca adam 5 metre ilerde degilse elini kolunu baglayan birsey cikiyor ortaya. hayir akimbo yerine rapid fire flan tak zaten kitliyo adami direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Revangelis said: Sereglin said: Avira Antivir virus programini kullaniyorum da, her oyunda sacma sapan virus bulup beni windows'a atiyor. Surekli farkli tmp dosyalari olarak buluyor oyundayken. Bunun bir olayi var mi? Baska kimse de duymadim. 3 sayfa önce aynısını ben yazdım Avira'nin forumlarinda yazmislar da sonuc yok. Dosyayi yollayin fln demis biri oneri olarak da tabi ugrasan oldugunu sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 tahmin ettiği gibi avira oyun package'larını trojan sanıyomuş galiba http://www.mapmodnews.com/article.php/MW2-AVIRA-Crypt.XPACK.Gen-Trojan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Cuce said: p90 akimbo olayı nedir yahu? uydurma olduunu umuyorum. aşırı derecede yakın menzil degilken pek bi işe yaramıyor. ki o menzilde onu kullanacagına akimbo ranger var plük plük öldürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 third person oynarken p90 akimbo can yakıyo baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 lvl 10 prestige seviyesine ulasanlar var nasil olmus acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Level 70 prestigeler de var büsrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 benim demek istedigim prestige levellar 10 adet, 10 kere 70 olmuslar. bu rutbeler hesaba yapisikmi kaliyor yoksa bir dosyaya kayit oluyorda oyunu silince gidiyormu, eger oyleyse hangi dosyaysa yedeklemek gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 oyun çıktan 1 hafta sonra bile vardı lvl70 prestige, bence hack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 lvllarımız accye yapışıp kalıyo. ben dün re-install yaptım herbişeyi. açtığımda duruyodu lvl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 prestige 10 hacki oyun çıktıktan 2 gün sonra çıktı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 M4A1 'e granade launcher takiliyo dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Şimdi ben kopya oyunu steam klasörünün altına kursam daha sonra oyunu steam den satın alsam o oyunu kabul eder mi steam amca? kota oldugundan download yapmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Havlu said: M4A1 'e granade launcher takiliyo dimi? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ya benim bi sorum var ama :) şimdi okumadım topaa. Oyun niye bu kadar az bölümden oluşuyor?Oyunu bitirdim sanırım :) adamın kafaya bıçak attım bitti ee? cod 4 fln daha uzundu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 abi spoiler lutfen offf. CHEWY MESAJ DA ATTIM BAK SUNA SPOILER A AL. allahim ne hanzo adamlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Wispy said: Havlu said: M4A1 'e granade launcher takiliyo dimi? evet silencer takiliyo mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Assaultların hepsine silencer/granade takılıyor biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar