Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Abi şu steam sayfamızda bir event patlatsak da private gameler döndürsek kendi aramızda. Şu anda bile 9 in-game 15 online var, çılgın eğlence olur.

+89
Mesaj tarihi:
Avira Antivir virus programini kullaniyorum da, her oyunda sacma sapan virus bulup beni windows'a atiyor. Surekli farkli tmp dosyalari olarak buluyor oyundayken. Bunun bir olayi var mi? Baska kimse de duymadim.
Mesaj tarihi:
Sereglin said:

Avira Antivir virus programini kullaniyorum da, her oyunda sacma sapan virus bulup beni windows'a atiyor. Surekli farkli tmp dosyalari olarak buluyor oyundayken. Bunun bir olayi var mi? Baska kimse de duymadim.

3 sayfa önce aynısını ben yazdım
Mesaj tarihi:
abi SMG akimbo bence cok gereksiz bisey
zaten uzak mesafeden etkisiz alet, bi de uzerine akimbo yapinca adam 5 metre ilerde degilse elini kolunu baglayan birsey cikiyor ortaya.
hayir akimbo yerine rapid fire flan tak zaten kitliyo adami direk
Mesaj tarihi:
Revangelis said:

Sereglin said:

3 sayfa önce aynısını ben yazdım

Avira'nin forumlarinda yazmislar da sonuc yok. Dosyayi yollayin fln demis biri oneri olarak da tabi ugrasan oldugunu sanmiyorum.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

p90 akimbo olayı nedir yahu? uydurma olduunu umuyorum.

aşırı derecede yakın menzil degilken pek bi işe yaramıyor. ki o menzilde onu kullanacagına akimbo ranger var plük plük öldürüyor
Mesaj tarihi:
benim demek istedigim prestige levellar 10 adet, 10 kere 70 olmuslar.

bu rutbeler hesaba yapisikmi kaliyor yoksa bir dosyaya kayit oluyorda oyunu silince gidiyormu, eger oyleyse hangi dosyaysa yedeklemek gerekli.
Mesaj tarihi:
Şimdi ben kopya oyunu steam klasörünün altına kursam daha sonra oyunu steam den satın alsam o oyunu kabul eder mi steam amca?
kota oldugundan download yapmak istemiyorum
Mesaj tarihi:
ya benim bi sorum var ama :)

şimdi okumadım topaa.

Oyun niye bu kadar az bölümden oluşuyor?Oyunu bitirdim sanırım :)

adamın kafaya bıçak attım bitti ee?

cod 4 fln daha uzundu :S
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...