Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim bahsettiğim iwnet'e bağlanırken değil, mesela arkadaşını party'ne davet etme yada bi oyuna bağlanırken çat çut seni dışarıya atmaması içindi.
Mesaj tarihi:
Laorx said:

arkadaş oyundayken antivirüs programı sürekli trojan attack yakalıyomuş, steam üzerinden böyle saldırılar olabilirmi yaw?

aynen benimki de yakalıyo avira antivir kullanıyorum, bi süre oynadıktan sonra uyarı çıkarıyo desktopa dönmek zorunda kalıyorum, deny diip devam ediyorum fds
sırf oyundayken veriyo o uyarıyı ayrıca
Mesaj tarihi:
Bu multi sistemi insanı arada çıldırtır yalnız. Günlerdir bişey demiyorum da, artık 18 kişi toplamışsın, geri sayıma girmişsin, 2 saniye kala 7 kişi çıkarılıp başka oyuna konmaz yani, saçmalık bu.
Mesaj tarihi:
lan suradaki mesajlarin yarisi "zart hatasi cikti, zurtu nasil aciyor, bilmemneye giremiyorum, yuklenirken sorun cikti"... ustune dedicated server da yok
bi yanda da rahatlik var ehehue

neyse, ne dicem bu prestij muhabbeti ne
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Abi İlke senin anlamadığın sende de dedicated server yok. Aynı sistemle oynuyoruz yani.
ya cumleyi yanlis kuruyorum, evet gercek anlamiyla dedicated server yok bizde de, ben sizde yok bizde var demiyorum, sizde yok diyorum -_-

ama olay konsol olunca bu sistem adam gibi calisabiliyor, oyle diyim. dedicated server aramazsin yani hele amerikadaysan. olsa ne degisir bilmiyorum hatta yani hali hazirda 0 problem oldugu icin.
Mesaj tarihi:
AUG açamadım daha m16'da kaldım resmen hoff silahımı bulamıyorum. accuracy iyi olcak, şarjör kapasitesi çok düşük olmayacak o kadar başka bişey istemiyorum. nedir bu silah?
Mesaj tarihi:
AUG abi, grip takınca accuracy baya artıyor, şarjör kapasitesi de normale göre baya fazla. Light-Machine gun kategorisinde ama, m16 açmışsan AUG'u çoktan açmış olman lazım, 40'dan önce açılıyor çünkü.
Mesaj tarihi:
Ben su an SCAR-H kullaniyorum rifle olarak, sub olarak P90 (efsane bu arada), sniper olarak da intervention kullaniyorum.
Single playerda aug a hasta olmustum ama hala gelistirmeye firsat bulamadim aleti, sniper ve scar-h da sadece duvar arkasindan adam vurmalar kaldi FMJ ile, P90 i da bitireyim aug a gecicem zaten 3 levela M16 geliyo
Mesaj tarihi:
Ben de aynen öyle yapıyodum, P90 da uzaktan çatışma gerektirmeyecek maplerde, Sub Base gibi mesela, baya kaliteli silah, bi kere yakaladı mı bırakmıyor içine içine sokuyor adamın mermişleri.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...