Revenant Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 dayanamayip bende aldim single bitsin girecem multi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 millet netten mw2 oynarken çatır çatır trojan yiyor http://www.infinityward.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=181646 http://www.infinityward.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=181730 yanlış alarm olabilir ama dikkat edin siz genede infinity ward dan bir açıklama gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 yanlış alarm değilse eğer, çok büyük başını ağrıtır bu olay. dedicated istiyenlerin işi olabilir (:P) sormayı unutmuşum bu arada, cheat ve wallhack var diyorlar, hatta IW videolara çökmüş netteki, bilgisi olan bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Ghost ve Price'ın çıkmasını bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 heartbeat sensor = wallhack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 iw not Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 mod warfare 2 1st appearence buda videosu http://www.facebook.com/video/video.php?v=182693236865&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 @forçen Adminlerden izin isteyip spoileri direk pop up falan yaptırsaydın daha iyi olurdu şimdi o spoileri görmeyen olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 act 2 de the gulag bölümün adı bu geçerken oyun çöküyor bu sorunla karşılaşan oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 spoiler alın abi o ss'i. ayıp oynamayana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 editleyemiyorum. zaman geçtiği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Esh said: heartbeat sensor = wallhack evet ya adam sd'yi hs ile oynuyor, e doğal olarak denge bozulmasın diye de 1 perkimi harcıyorum görünmeyeyim diye. bide 70lvl prestige10 cheat takılıyor adamlar ya nasıl bir zihniyetse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bitti, bittiğinde böle kollaım orulmuş haldeydi. feci aksiyon oyun. ilk oyundan hem konusu ham sahneleri daha iyi. son bölüm biraz fazla rambo gelebilr ama price rule sonucta, imkansız değil bide o shephard'ı ilk introdan aha satıcı bu dedırtmışler biraz daha güvebilir yapabilirlermiş, fazla belli. hoş zaten airport bölümünün sonunda öldükten sonra anlıyosun direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 steam'deki grubun ismi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 http://steamcommunity.com/groups/patimw2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 multiye girmeye calistigimda steam error this game is currently unavailable please try again another time hatasi aliyorum d&rdan almistim oyunu install ederken steam uzerinden aktive ettim cd key'i ama giremiyorum cozumu bilen varmi aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 arada sırada steam yapar oyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Yoğun ısrarlara dayanamayıp indirdim oyunu ve Regular'da azımı yüzümü dövüolar :p Bu arada oyun takılıyor yahu, Shadowları kapamak durumunda kaldım. e8400 3.6Ghz, 4GB Ram, 4870, nedendir acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 shadowlarla bendede kasıyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Arkadas ne oyunmus anlamadım ya. Netten indirdim ev arkadasımın pc ye kurdum. Güya herif tezle uğraşıcaktı benim pcde. Kurduğumda saat 17 00 dı oturup oynayacaktım.Kola almaya gittim arkadas bi bakmak için girmiş. Saat 22:19 hala oda da kapalı.Ki fpsleri sevmez.Benimde hevesim kaçmasın diye oturup izlemedim =) hala merakla bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 oyun fps değil ztn. real time movie :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Senaryo modu harikulade cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Anasini sattimin Amazon'u yuzunden bugun 3 saat uyudum. Carsamba getirin dedim cunku az sonra cok onemli bi sunumum var, dun hazirlayacaktim, adamlar bir gun once getirdiler (2 gun delivery diyosun 1 gunde getiriyolar, bosuna para direk 1 gun olayi, sansima warehouse da yakin heralde) Neyse, tabi benim dun tum gun yandi direk. Gece 12'de basladim hazirlamaya sunumu ofise gidip, baktim evde olmucak cunku bu is, sabah 9:30'da ciktim ofisten eve gittim 3 saat uyudum simdi 1 saat sonra sunum yapicam, sonra eve gidip yardircam ama ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ayy yazık sana. 2 gunde getircem diyim 1 gunde getirmişler. buralardada yurtdısından gelen oyun pttde 4 gun kalıo sonra gelio bize. hemde ptt ofisi 2 sokak aşşası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 @penth yürü git lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar