Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
millet netten mw2 oynarken çatır çatır trojan yiyor

http://www.infinityward.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=181646
http://www.infinityward.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=181730

yanlış alarm olabilir ama dikkat edin siz genede infinity ward dan bir açıklama gelene kadar
Mesaj tarihi:
yanlış alarm değilse eğer, çok büyük başını ağrıtır bu olay.
dedicated istiyenlerin işi olabilir (:P)

sormayı unutmuşum bu arada, cheat ve wallhack var diyorlar, hatta IW videolara çökmüş netteki, bilgisi olan bu konuda?
Mesaj tarihi:
Esh said:

heartbeat sensor = wallhack

evet ya adam sd'yi hs ile oynuyor, e doğal olarak denge bozulmasın diye de 1 perkimi harcıyorum görünmeyeyim diye.

bide 70lvl prestige10 cheat takılıyor adamlar ya nasıl bir zihniyetse
Mesaj tarihi:
bitti, bittiğinde böle kollaım orulmuş haldeydi. feci aksiyon oyun. ilk oyundan hem konusu ham sahneleri daha iyi.

son bölüm biraz fazla rambo gelebilr ama

price rule sonucta, imkansız değil

bide o shephard'ı ilk introdan aha satıcı bu dedırtmışler biraz daha güvebilir yapabilirlermiş, fazla belli. hoş zaten airport bölümünün sonunda öldükten sonra anlıyosun direk.

Mesaj tarihi:
multiye girmeye calistigimda steam error this game is currently unavailable please try again another time hatasi aliyorum d&rdan almistim oyunu install ederken steam uzerinden aktive ettim cd key'i ama giremiyorum cozumu bilen varmi aceba
Mesaj tarihi:
Yoğun ısrarlara dayanamayıp indirdim oyunu ve Regular'da azımı yüzümü dövüolar :p

Bu arada oyun takılıyor yahu, Shadowları kapamak durumunda kaldım.

e8400 3.6Ghz, 4GB Ram, 4870, nedendir acep?
Mesaj tarihi:
Arkadas ne oyunmus anlamadım ya.

Netten indirdim ev arkadasımın pc ye kurdum. Güya herif tezle uğraşıcaktı benim pcde.

Kurduğumda saat 17 00 dı oturup oynayacaktım.Kola almaya gittim arkadas bi bakmak için girmiş.

Saat 22:19 hala oda da kapalı.Ki fpsleri sevmez.Benimde hevesim kaçmasın diye oturup izlemedim =)

hala merakla bekliyorum...
Mesaj tarihi:
Anasini sattimin Amazon'u yuzunden bugun 3 saat uyudum.
Carsamba getirin dedim cunku az sonra cok onemli bi sunumum var, dun hazirlayacaktim, adamlar bir gun once getirdiler (2 gun delivery diyosun 1 gunde getiriyolar, bosuna para direk 1 gun olayi, sansima warehouse da yakin heralde)
Neyse, tabi benim dun tum gun yandi direk. Gece 12'de basladim hazirlamaya sunumu ofise gidip, baktim evde olmucak cunku bu is, sabah 9:30'da ciktim ofisten eve gittim 3 saat uyudum simdi 1 saat sonra sunum yapicam, sonra eve gidip yardircam ama ehuehue
Mesaj tarihi:
ayy yazık sana. 2 gunde getircem diyim 1 gunde getirmişler. buralardada yurtdısından gelen oyun pttde 4 gun kalıo sonra gelio bize. hemde ptt ofisi 2 sokak aşşası :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...