Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

bitti, bittiğinde böle kollaım orulmuş haldeydi. feci aksiyon oyun. ilk oyundan hem konusu ham sahneleri daha iyi.

son bölüm biraz fazla rambo gelebilr ama

price rule sonucta, imkansız değil

bide o shephard'ı ilk introdan aha satıcı bu dedırtmışler biraz daha güvebilir yapabilirlermiş, fazla belli. hoş zaten airport bölümünün sonunda öldükten sonra anlıyosun direk.

Sosyal ağlarda paylaş

Arkadas ne oyunmus anlamadım ya.

Netten indirdim ev arkadasımın pc ye kurdum. Güya herif tezle uğraşıcaktı benim pcde.

Kurduğumda saat 17 00 dı oturup oynayacaktım.Kola almaya gittim arkadas bi bakmak için girmiş.

Saat 22:19 hala oda da kapalı.Ki fpsleri sevmez.Benimde hevesim kaçmasın diye oturup izlemedim =)

hala merakla bekliyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Anasini sattimin Amazon'u yuzunden bugun 3 saat uyudum.
Carsamba getirin dedim cunku az sonra cok onemli bi sunumum var, dun hazirlayacaktim, adamlar bir gun once getirdiler (2 gun delivery diyosun 1 gunde getiriyolar, bosuna para direk 1 gun olayi, sansima warehouse da yakin heralde)
Neyse, tabi benim dun tum gun yandi direk. Gece 12'de basladim hazirlamaya sunumu ofise gidip, baktim evde olmucak cunku bu is, sabah 9:30'da ciktim ofisten eve gittim 3 saat uyudum simdi 1 saat sonra sunum yapicam, sonra eve gidip yardircam ama ehuehue
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...