Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Penthesilea said:

Cuce said:

Penthesilea said:

Benim cevremdeki birkac insan feci derecede kitlenmis durumda, asil olayi da multiplayer diyorlar, ne diyorsunuz bu konuda, cok iyiymis multiplayeri.
Siparis vericem yarin (xbox icin) buraya da bi sorayim dedim. gerci bu akdar satis yapmis oyunu ben almasam ayip olur heralde.

ühühü penth... xbox? fps?
ben de boyle diyordum battlefield indirene kadar. niye eziyet cektireyim kendime cok cok rahat oynaniyor hele koltukta ve dana kadar tv de daha zevkli bence.
eline hic xbox controlleri almamissin bariz simdi
online tecrubesi de hem daha rahat hem daha guzel.

Tek rahatlığı koltuğunda rahat oturup monitörden kısmen daha büyük bir ekranda oynamak, ona laf yok. Ama gelip de online tecrüesi de hem daha rahat hem daha güzel dersen İlke bebeğim, ki biliyosun seni çok seviyorum, götümle gülerim. Autoaim var, 13 yaşındaki çocuklara rahat gelir anca o, autoaim yoksa da onlineda, işkence başka bişey değil. Eline xbox kumandası almışsın almamışsın farketmez, istediği kadar rahat olsun bir mouse değil yani, asla da olamaz. O yüzden, cod4 ü ps3 de hatmetmiş bir insan olarak diyorum ki, konsolda fps oynanır, online fps bir daha ölüme dirime saplasan oynamam. Nokda. Bay.

Bu arada demin Miraulle birbirimizin kafasına grenade değiş tokuşu yaptık, baya kaliteydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Autoaim mi? Ne auto aimi olm saka misiniz, 2000'de miyiz kafam karisti. Auto aim flan yok bende.
Soldaki stick ile yuruyorsun, sagdakiyle de namlu ceviriyorsun, oyle auto aim falan yok?

Yukarida denildigi gibi ilk bir sure zor geliyor, ama sonra feci alisiyorsun mouse yerine onu kullanmaya, baya kolay geliyor su an. Battlefield'de daha bile guzel oluyor hatta ucak kullanmasi daha rahat :)
Sosyal ağlarda paylaş

titremesi falan çok mühim değilde dediğim gibi yatarken oynamak gibisi yok bence. masa başında kambur şekilde klavye ve mouse a yapışmıyorsun en azından.

birde şundan alırsam süper olucak. kıçıma başka bir hortum ordanda tuvalet ihtiyacı.

http://foodcourtlunch.com/wp-content/uploads/2007/09/beer-hat.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

ya konsolda karşındakilerde senin gibi özürlü olduğu için problem yok. Herkes aynı handikapla oynuyor

yoksa gamepadin, klavye+mouseun ani hareket ve hedef alma hızına yetişmesinin teknik olarak imkanı yok
lan angut, surada ettigim tek kelime multiplayeri nasil oldu, oradan xbox'ta oynadigimdan lag sorunu falan olmayacagi geldi, oradan bi anda bash etmeye basladiniz. Size ne anasini satayim benim zevkim istedigim gibi oynarim lan, xboxla da oynarim gameboyla da oynarim. Daha iyi daha kotu lafi siz bash edene kadar acilmamisti bile zaten.

hayir bir de bisey bilmeden konusuyorsun auto aim diyor herif.

Isleri oyun gelistirmek olan ne kadar tanidigim varsa hepsi xbox'ta oynuyor, ben de dolayisiyla bu kalitede insanlarla oynamis oluyorum. Ve cidden sana bu aralar cok sinir olmaya basladim, 2 lafindan birisi kucumseme hakaret falan, adam gibi konus benle.
Sosyal ağlarda paylaş

lan gavat burda tek tartışan senmisin de üstüne alınıyorsun. bak bakıyım bi kimler bahsediyor gamepad vs mouse/klavye olayından. gamepad ile fps bende oynuyorum ps3 te kendime de özürlü diyorum senin mantığınla. genelleme yapıyorum, osuruktan nem kapıp atarlanma

ne bilip bilmemesinden bahsediyorsun, senin oynadığın bokun lacivertini bende başka konsolda oynuyorum, her lafı bi tarafa çekmeye çalışmasan neyin şaka neyin iğne olduğunu anlarsın. ms de stajersen stajersin, her söylenen lafı sevgili firmana hakaret gibi algılayıp internet delikanlılığı yapıcaksan git donanımhabere. patriot duygularını kabartırsın
Sosyal ağlarda paylaş

abicim ne zamandir muhabbetimiz var beni kizdiran su olay oldu

said:
ya konsolda karşındakilerde senin gibi özürlü olduğu için problem yok. Herkes aynı handikapla oynuyor

bir de sacma sapan bashing yapiyosunuz cok anlamsizca yani, multiplayeri nasil dedim, oradan nerelere geldi konu simdi ben mi getirdim buraya. kapatalim tatliya baglanmis varsayalim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...