Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 autoaim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 konsolda alışınca oynamanın zevki ayrı oluyor.kocaman ekranda rahat koltuğunda oynamak çok zevkli :P.ama sırf popon rahat olduğu için zevkli yoksa pc de oynamayı tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Cidden nasıl aim alıyorsunuz gamepadle ya ? Ben mousela zor alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 en iyi konsol oyuncularınızı alıp çıkarın lan pc oyuncularının karşısına sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Arkada bir arkadaş söylemişti, kendi aralarında oynadıkları için rahatlar, pc cilerle aynı network de olsalar, kumda oynamayı tercih ederler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Abi o brezilya bölümü neymiş öyle yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 azalarak bitsin ; Bitmeyen Düşman İlerlemedikçe bitmeyen Düşman Zorluk seviyesi = Nişan alma seviyesi olan düşman kısaca call of duty, half life 2 olsun lütfen pls babs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 gamepad le gayet iyi aim alınıyor ya. alışıyorsun bir süre sonra. gamepad le aşmış adamlar kesin vardır. mouse falan dinlemez dövebilirler valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 brezilya bolumunde mekanlar dar + cok adam va cover edeyim kendimi hele bi dur soluklanayim yigenim diyorsun tam biri cikiyo karsina tak silahi geciriyo kafana. 5 kere ayni yerde ayni adam ayni sekilde oldurdu beni. tabi benim salakligim da olabilir. sdfdss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Penthesilea said: Cuce said: Penthesilea said: Benim cevremdeki birkac insan feci derecede kitlenmis durumda, asil olayi da multiplayer diyorlar, ne diyorsunuz bu konuda, cok iyiymis multiplayeri. Siparis vericem yarin (xbox icin) buraya da bi sorayim dedim. gerci bu akdar satis yapmis oyunu ben almasam ayip olur heralde. ühühü penth... xbox? fps?ben de boyle diyordum battlefield indirene kadar. niye eziyet cektireyim kendime cok cok rahat oynaniyor hele koltukta ve dana kadar tv de daha zevkli bence. eline hic xbox controlleri almamissin bariz simdi online tecrubesi de hem daha rahat hem daha guzel. Tek rahatlığı koltuğunda rahat oturup monitörden kısmen daha büyük bir ekranda oynamak, ona laf yok. Ama gelip de online tecrüesi de hem daha rahat hem daha güzel dersen İlke bebeğim, ki biliyosun seni çok seviyorum, götümle gülerim. Autoaim var, 13 yaşındaki çocuklara rahat gelir anca o, autoaim yoksa da onlineda, işkence başka bişey değil. Eline xbox kumandası almışsın almamışsın farketmez, istediği kadar rahat olsun bir mouse değil yani, asla da olamaz. O yüzden, cod4 ü ps3 de hatmetmiş bir insan olarak diyorum ki, konsolda fps oynanır, online fps bir daha ölüme dirime saplasan oynamam. Nokda. Bay. Bu arada demin Miraulle birbirimizin kafasına grenade değiş tokuşu yaptık, baya kaliteydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 GL YE yasak gelmesi lazim :) kosarken azima yemek zevkli olmuo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Autoaim mi? Ne auto aimi olm saka misiniz, 2000'de miyiz kafam karisti. Auto aim flan yok bende. Soldaki stick ile yuruyorsun, sagdakiyle de namlu ceviriyorsun, oyle auto aim falan yok? Yukarida denildigi gibi ilk bir sure zor geliyor, ama sonra feci alisiyorsun mouse yerine onu kullanmaya, baya kolay geliyor su an. Battlefield'de daha bile guzel oluyor hatta ucak kullanmasi daha rahat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 online da autoaim yok. zaten konsoldan oynayanlarla oynadığın için sorun olmuyor. gayette zevkli oluyor. tabi bir klavye/mouse kullanışlığı yok ama kıçının üzerinde yatarken televizyonda oynamak bi yerden sonra daha rahat geliyor insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Ayrica, ates etmek icin mouse'a tiklamak var, bir de bildigin tetik cekmesi var, takdirinize birakiyorum :) Ayrica silah ateslerken titremesi zart zurt yine ayri bir guzellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 konsolda oynamak daha challenging, alisinca zorlamiyo, ama parmak kullanimi optimum degil klavye+mouse kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 titremesi falan çok mühim değilde dediğim gibi yatarken oynamak gibisi yok bence. masa başında kambur şekilde klavye ve mouse a yapışmıyorsun en azından. birde şundan alırsam süper olucak. kıçıma başka bir hortum ordanda tuvalet ihtiyacı. http://foodcourtlunch.com/wp-content/uploads/2007/09/beer-hat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ya konsolda karşındakilerde senin gibi özürlü olduğu için problem yok. Herkes aynı handikapla oynuyor yoksa gamepadin, klavye+mouseun ani hareket ve hedef alma hızına yetişmesinin teknik olarak imkanı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bi kere burasi bilgisayar oyunu bolumu, gidip konsol bolumunde sorun soracaklarinizi =P fa$izm in (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Kaede said: ya konsolda karşındakilerde senin gibi özürlü olduğu için problem yok. Herkes aynı handikapla oynuyor yoksa gamepadin, klavye+mouseun ani hareket ve hedef alma hızına yetişmesinin teknik olarak imkanı yoklan angut, surada ettigim tek kelime multiplayeri nasil oldu, oradan xbox'ta oynadigimdan lag sorunu falan olmayacagi geldi, oradan bi anda bash etmeye basladiniz. Size ne anasini satayim benim zevkim istedigim gibi oynarim lan, xboxla da oynarim gameboyla da oynarim. Daha iyi daha kotu lafi siz bash edene kadar acilmamisti bile zaten. hayir bir de bisey bilmeden konusuyorsun auto aim diyor herif. Isleri oyun gelistirmek olan ne kadar tanidigim varsa hepsi xbox'ta oynuyor, ben de dolayisiyla bu kalitede insanlarla oynamis oluyorum. Ve cidden sana bu aralar cok sinir olmaya basladim, 2 lafindan birisi kucumseme hakaret falan, adam gibi konus benle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 thumbsticki parmağınızla iteleyinceya kadar headshotu yersiniz mouse ile ama en çok xbox için satıyor meret o da ayrı bi mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 lan gavat burda tek tartışan senmisin de üstüne alınıyorsun. bak bakıyım bi kimler bahsediyor gamepad vs mouse/klavye olayından. gamepad ile fps bende oynuyorum ps3 te kendime de özürlü diyorum senin mantığınla. genelleme yapıyorum, osuruktan nem kapıp atarlanma ne bilip bilmemesinden bahsediyorsun, senin oynadığın bokun lacivertini bende başka konsolda oynuyorum, her lafı bi tarafa çekmeye çalışmasan neyin şaka neyin iğne olduğunu anlarsın. ms de stajersen stajersin, her söylenen lafı sevgili firmana hakaret gibi algılayıp internet delikanlılığı yapıcaksan git donanımhabere. patriot duygularını kabartırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 abicim seni allaha havale ediyorum, hicbiseyi savundugum hicbisey soyledigim yok patriotlik yaptigim da yok gelip sen dalga gecene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ulan bi de adamın her sorduğu soruya cevap veririz, yardımcı olmaya çalışırız, herifin ettiği teşekküre bak. Daha töbe günahımı vermem sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 abicim ne zamandir muhabbetimiz var beni kizdiran su olay oldu said: ya konsolda karşındakilerde senin gibi özürlü olduğu için problem yok. Herkes aynı handikapla oynuyor bir de sacma sapan bashing yapiyosunuz cok anlamsizca yani, multiplayeri nasil dedim, oradan nerelere geldi konu simdi ben mi getirdim buraya. kapatalim tatliya baglanmis varsayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 aquila said: konsolda oynamak daha challenging, alisinca zorlamiyo, ama parmak kullanimi optimum degil klavye+mouse kadar. en sade efendi tartışmayı çoktan bitiren lafı etmiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar