mani Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 brezilya bölümünde tellerin arkasında bi köpek var. onu görünce hah dedim sıçtık kesin sokak aralarından zibilyon tane fırlar gelir. serinin ilk oyununda sniperlı bölümde çıldırtmışlardı çünkü. dört bir koldan koştura koştura geliyorlardı.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Oyunu baya beğendim, hardda olmasına rağmen pek zor gelmedi. Ve ilki kadar olmasa da senaryo da fena değil. Call of Juarez'de de olan bazı yerleri slow motion geçme olayı da hoş olmuş bunda. COD eğlencelik olarak çok güzel oyun ama aslında isterdim ki böyle her turda 2739425 tane düşman öldürmek yerine, daha taktiksel bir oyun da piyasaya çıksın artık. Mesela bir binaya operasyon yaparken tamamen gerçek çatışma atmosferi şeklinde olsa ve baya zor hedef alınsa, her köşe sakat olsa, dürbünlü falan herkeste olmasa ve herkes iyi silah kullanamasa, ne biliyim böyle arcade değil de simülasyon tarzı bir oyun daha üretseler çok hoşuma giderdi. Arma bile tam bunları veremiyor henüz. Biraz Full Spectrum Warrior'da vardı bunlar ama o da FPS/TPS değildi.
Apis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Bu arada Ghost2un o maskeden kesin satışa sunarlar. Mutlaka edineceğim...
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 brezilya gereksiz zor olmuş. ilk oyun kadar güzel bulamadım nedense. ilk oyundaki cogu bölümü zevkle tekrar oynamıştım ama bu oyunda aynı şeyin olacagını sanmıyorum. ayrıca Konu nedir oyle yahu. amerika cart diye işgal ediliyor. meşhur norad sistemi nasıl devre dışı kalıyor? hepsini bize ihanet eden general mi düzenliyor? ayrıca rusya yada teröristler o kadar tankı helikopteri nasıl taşımış amerikaya kadar? hadi uydunuz hava sahanız kapatıldı bi şekilde dünyanın en büyük gemi filosuna sahip bi ülkeye nasıl sızıyorsun o şekilde? makharov a noluyor? nükleer bombayı kim fırlatıyor? biri aydınlatırsa sevinirim.
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 brezilya bölümü genelde zor denmiş ama harita düzeni bence zorlaştırmış olayı, cidden tüm sokaklar max 2m olursa normal öyle bir çatışma. Holigan gibi adam çıkıyo önüne.
Apis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Moonfall, Amerikalıların Rusyada düşen bir uydusundan şifreler alınıyor ve Amerikanın savunma uyduları devre dışı bırakılıyor. Ama Red Alert 2 olayına dönmesi etrafın kafadan saçmalık tabii. Ben asıl onu geçtim, koca başkent düşmüş, ülkenin yarısı enkaz, Amerika hala Nükleer silahları kullanmıyor? Atılan nükleer ise bizim takım tarafından atılıyor, EMP etkisi yapsında Washingtonda savaşı bitirsin diye.
limbik Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Oyunun senaryosunu beğenmeyenleri anlamıyorum. B*ktan world at war'un senaryosundan kat kat iyi.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 world at war süper bu boktan diye birşey demedi zaten kimse, kusura bakma da cidden kötü bir senaryosu var,karşılaştırmayı ilk oyuna göre yapıyorum ki ben (modern warfare 1) bu oyun senaryo açısından onun çeyreği olamaz bence, ha kötü mü bu haliyle ? Hayır değil ki aksine çok eğlendim fakat MF1'in senaryosu çok şukelaydı. Ayrıca internette konu hakkında iyice fikir sahibi olayım diye araştırma yaparken Joseph Allen'in oynanabilir karakter olması fakat benim onu oynamadım lan demem,akabinde No Russian bölümünden kareler görüp zamanında hiçbir sebep yokken o bölümü atlamış olmam (tu) Oynadım bayağı güzel bölümdü sfds
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 senaryo ve yapay zeka cidden bok gibiydi ama senaryonun işlenişiyle coşmuş adamlar
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Benim cevremdeki birkac insan feci derecede kitlenmis durumda, asil olayi da multiplayer diyorlar, ne diyorsunuz bu konuda, cok iyiymis multiplayeri. Siparis vericem yarin (xbox icin) buraya da bi sorayim dedim. gerci bu akdar satis yapmis oyunu ben almasam ayip olur heralde.
kerim Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ben de aldım oyunu da 2 gündür indirmeye çalışıyodum STEAMden bu sabah elektrik kesildi sanırım bitmek üzereyken şimdi baştan başlamış downloada. ben de yorumları okuyom burdan daha iyi, hehe:D
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 @penth mp için alacaksan acele etme, arka sayfalarda var bir kaç yorum, şimdilik lag sorunu mp potansiyelinin önüne geçmiş durumda.
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Peki bizim takım yapıyor o işide Uzayda nükleer bomba patlatmanın sonuclarının ne olacagını kimse bilmiyor bugun bile cesaret ister yani. 10 tane rehine var diye patlatamazken petrol platformunu :) Sacma işte abi ne olursa olsun kim ne derse desin oyun bariz sacmaydı. Amerika işgal edilmiş biz brezilyada kıcı kırık bi adamı arıyoruz. Bi işede yaramıyo kotü adamımızı bi daha goremiyoruzki zaten. Bence expansion falan cıkarcaklar bu sefer onun icin bu kadar zorlamışlar.
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 penth oynar ya onda pek sorun olmaz, zaten xbox live, ayrıca amerikada adam. sorun pc ile türkiyeden oynamada.
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 xbox americuntları alışık zaten p2p oyunlara yıh yıh yıh
kerim Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 şu oyunu steam harici bi yerden indirip sonra steame ekleme şansım var mı?
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 konsoldan fps oyun dunyasina hakaret gibi ya. ben ps1 de medal of honor felan oynami$tim, aman yarabbi dedigimi hatirliyorum safd bi de multinin olayini cozduk tr de, ne kadar cok orjinal oyun, o kadar cok turk host $ansi demek, bi de millet birbirini eklese steamden, herkes birinin oyununa join oluyo, turk oyuncu sayisi arttikca host degi$ip turklere geciyo felan. ilginc bi durum.
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 http://steamcommunity.com/groups/codmw2tr burda online olanlar var, bir de dh grubu dalacak artacaktır nüfusu.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Penthesilea said: Benim cevremdeki birkac insan feci derecede kitlenmis durumda, asil olayi da multiplayer diyorlar, ne diyorsunuz bu konuda, cok iyiymis multiplayeri. Siparis vericem yarin (xbox icin) buraya da bi sorayim dedim. gerci bu akdar satis yapmis oyunu ben almasam ayip olur heralde. ühühü penth... xbox? fps?
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 moonfall said: Peki bizim takım yapıyor o işide Uzayda nükleer bomba patlatmanın sonuclarının ne olacagını kimse bilmiyor bugun bile cesaret ister yani. 10 tane rehine var diye patlatamazken petrol platformunu :) Sacma işte abi ne olursa olsun kim ne derse desin oyun bariz sacmaydı. Amerika işgal edilmiş biz brezilyada kıcı kırık bi adamı arıyoruz. Bi işede yaramıyo kotü adamımızı bi daha goremiyoruzki zaten. Bence expansion falan cıkarcaklar bu sefer onun icin bu kadar zorlamışlar. uzayda nükleer bomba patlatmanın sonuclarını biliyoruz, patlattık cünkü. hep üst atmosferde hem dış atmosferde nükleer bomba patlattık
Öne çıkan mesajlar