Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ben daha denemedim. sp sardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 $u achievement olayi cok geyik ya. bi de lvl 1 iken giremiyosun death matchlere felan. direk lvl trainer lazim ugrasamam oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Laorx said: lan benim çocuk oynadı for the zakayev diye saldırıyo sağa sola ausdfhkasjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 abi multiyi bi dene ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 çıkıp alıcam birazdan kanyondan, vardır heralde dimi overgamede dnrda falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 abim gidip almış vallahi orcin orcin. işallah değecek bi multisi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 cogunda oyunlarin sorunsuz oynanior multi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 multiyi denedim, cok kek lan oynayanlar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 güzel mi peki multi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Esh said: multiyi denedim, cok kek lan oynayanlar asdf oley süpermiş, tamam beyler korktuğumuz başımıza gelmedi oyunu alabilriz sdsdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Preload'a attım oyunu steam'den. Millet nasıl oynuyor ya, cuma çıkmıyor muydu oyun ? Edit: Bu arada steamin dl sistemine koysunlar ama. 4mbit bağlantıyla 120k yla indiriyorum. Sabaha bitmez single playeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Sansın varsa restart atmaz umarım tam ortasında, basımıza geldi 2 katı sürede bitti dl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ya multi zevkli de, ne biliyim boyle lag olabiliyo bazi bazi. bi de alanlar icin bi tane cod mw2 player ba$ligi acalim, invite edelim birbirimizi, yerel adamlarla daha bi keyifli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Single'la Multi'nin preload'ları farklı mı ? Kaç GB indirmek gerekiyor toplam ? Bu geceden kestim de ümidi yarına biter artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 nereden alıcaz bunu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 araldan verdim ben ertesi sabah geldi eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 izmir mediamarkt ta var mı ya? bi de kacta kapanıyo media markt bilen birileri soylesin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 d&r larda 20 $er adet felan war sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Sabah 10.20de Cepadaki D&R dan aldim 3 tane gelmis sadece :P adamlar getirdik iste demeye calisti fln dedim 3 taneyi simdi alip gidince ne olcak dedim adam kitlendi sonra kasaya beraber gittik stok icin biyerleri aradi fln :P Netice itibariyle 1 tane ben aldim 2 tane kaldi onlari kimler aldi bilemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 suadiye d&r da rahat 20 tane wardi oglen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ewet lag olayi baydi beni biraz. yani boyle ba$ta yaptigim bi kac mac iyiydi, sonra bozdu. sanki quake 2 oynuyomu$ gibi hissediyorum, boyle 2 adim onune nisan aliyorum felan. niye boyle oldu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 e kuran adama bağlı zaten? off, tereddütlerdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Single Player'da istediğin zaman zorluğu düşürebilmek güzel ama tekrar yükseltememek kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 razzRaziel said: e kuran adama bağlı zaten? off, tereddütlerdeyim. kimin kurdugu belli degil ki sorun orada. ana sunucu kim nerden baglaniyo felan goremiyosun. kafadan 150-200ms oynuyosun. anlamadim ben bu i$i, kendi partimizi kurunca oyun acabiliyoruz sikinti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Multi oyun deneyimi, birincisi ile aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar