Zigzag Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 mokoko said: 2 hafta falan once oynarken bi servera girdim hackli. çıktığımda butun achivementlar, titlelar, badgeler ve silah ekipmanları açılmıştı. hani guzel gibi gelio ama hiç değil yahu. butun amacı gitti oyunun resmen. (tu) Haklısın aynısı arkadaşımın başına gelmiş oyundan çok soğudu hatta o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitliroachyahnisi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 beyler bu oyunu online oynamak için cd key e mi ihtiyacım var. steam dan 59 dolara alsam hemen oynayabiliyomuyum? lag oluyomu? keysiz online oynamak diye bisi varmı? acil bilgi. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 steamden alıp hemen oynayabilirsin, lag olur zaman zaman. merak ettiğim şurda 2 hafta kalmışken neden black ops almıyorsun bunun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 herkes hilecilerden sikayetci. ayrıca o kadar zaman gecmesine ragmen hala 60$ olması cok sinir bozucu. beter olun be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 oha hakkaten aynı parayı verip bir öncekini almak manyakça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitliroachyahnisi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ya bilmiyodum black ops cıkcagını ve aldım oyunu resmen 59 dolara : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 of ne feci bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 kotick'i köteklemek lazım, serisinde çıkan yeni oyunla aynı fiyata satılan oyun duydunuz mu daha önce? açlık resmen ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 hadi bu hafta içinde MW2 gecesi yapalım bi 5,6 kişi toplanalım açalım mikrofonları, oynayalım zebeha kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 onun yerine tf2 yaparsak gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 tf2 almadığıma o kadar pişmanım ki hele bir de bi hafta 5$'a mı 10$'a mı ne düşmüştü puu kısaca bende yok tf2 ayrıca bu mw2 topic'i hadi mw2 oynayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ayarlayalım bu geceye bi biz bize oyun ya hilesiz hurdasız. özledim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ahah demin oynuyodum wanted diye bir turk klani girdi ana baci sovuyolar ona buna. bana da saydirdilar en sonunda. ilginc milletiz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Esh said: ahah demin oynuyodum wanted diye bir turk klani girdi ana baci sovuyolar ona buna. bana da saydirdilar en sonunda. ilginc milletiz lan. Aynı dertten muzdaripim geldi hileyle skorları alıp götürdüler.Bariz birşey arkadaşım hile yaptığın ne zevk alıyorsun oyundan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 liseli onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 esh'in yanına oyuna giriyim dedim olmadık şey bırakmadı oyun server full, şöylede böylede bilgisayar ı kitledi cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 demin cok ilginc bi hack oldu, m21 le ate$ ederken bi anda makinali gibi ate$ etmeye ba$ladi asdf. irzina gecilmi$ abi bu oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 oho yeni değil o :D hele aynı olayı grenade launcher ile yaptığını düşün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ne oynardık ya mw2 hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Arkadaşla Co-op'ları yeni bitirdik. Deli zevkli oyun ya off. Black Ops'ta bunun kadar iyi osun başka bişey istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 poopla said: ne oynardık ya mw2 hey gidi. bizde senle bitirmiştik co-op ları dimi :) neydi abi o sniper bölümü, konuşmalar fln hahaha kendimi gerçekten savaşın ortasında hissetmiştim :) evet evet, co-op'u harikaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ahah http://www.youtube.com/watch?v=3SYQPNkW4nU yapımcı olsam tırsarım yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Yahahaahahahahhah off ya of. Sonda uzaktan konuşmasına patladım "COMRADS!". Yalnız ciddi tırstırıcı. Buna benzer adamların kafası atınca direk saydırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 abi rusların alalh belasını versin. oyunu görünce "küfür gibi oyun lan rus olsam yediremezdim kendime" demiştim. ama yapsınlar daha beterini yapsınlar, yerden yere vursunlar diyorum artık. adamlar krekli oyun oynar, bitanesi para vermez, on tane hileci varsa dokuzu rus, moron gibi ısrarla oynuyolar, rus değilse bunların türevi slav ırkları. lanet ettim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Arkadas, dandik acer laptopum bozulup core i5li yeni dandik acer laptop alinca onca MW sonra MW2 oynayayim dedim de... Orgazm oldum pc basinda. Varsa hala oynamayan, alsin bitirsin. 3 gunde 2 oyun bitti. Kendimden geciyorum. O nasil atmosfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar