Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mokoko said:

2 hafta falan once oynarken bi servera girdim hackli. çıktığımda butun achivementlar, titlelar, badgeler ve silah ekipmanları açılmıştı. hani guzel gibi gelio ama hiç değil yahu. butun amacı gitti oyunun resmen.

(tu) Haklısın aynısı arkadaşımın başına gelmiş oyundan çok soğudu hatta o yüzden.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Esh said:

ahah demin oynuyodum wanted diye bir turk klani girdi ana baci sovuyolar ona buna. bana da saydirdilar en sonunda.

ilginc milletiz lan.

Aynı dertten muzdaripim geldi hileyle skorları alıp götürdüler.Bariz birşey arkadaşım hile yaptığın ne zevk alıyorsun oyundan?
Mesaj tarihi:
poopla said:

ne oynardık ya mw2 hey gidi.

bizde senle bitirmiştik co-op ları dimi :) neydi abi o sniper bölümü, konuşmalar fln hahaha kendimi gerçekten savaşın ortasında hissetmiştim :)

evet evet, co-op'u harikaydı
Mesaj tarihi:
abi rusların alalh belasını versin.

oyunu görünce "küfür gibi oyun lan rus olsam yediremezdim kendime" demiştim. ama yapsınlar daha beterini yapsınlar, yerden yere vursunlar diyorum artık.

adamlar krekli oyun oynar, bitanesi para vermez, on tane hileci varsa dokuzu rus, moron gibi ısrarla oynuyolar, rus değilse bunların türevi slav ırkları. lanet ettim artık.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadas,
dandik acer laptopum bozulup core i5li yeni dandik acer laptop alinca onca MW sonra MW2 oynayayim dedim de...

Orgazm oldum pc basinda. Varsa hala oynamayan, alsin bitirsin. 3 gunde 2 oyun bitti. Kendimden geciyorum. O nasil atmosfer.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...