Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 tuvalet said: infinity wardın başındaki adamı attılar diye biliyorum mw2 release edildikten sonra, var mı detayını bilen bunun? bi de blackops'ı kim yapıyor? sen çok eskide kalmışın tuvaletcim http://www.gamespot.com/news/6252657.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Araları zaten açıktı Infınıty Ward ile Activision, oyun çıkışından sonra Infınıty Ward, dolu dolu DLC hazırlayıp oyunu geliştirmek istersen Activision ve top Kotick cephesi de içi boş ve salakça DLC'ler ile aptal oyuncu kitlesini kazıklamak istedi. Infınıty Ward burada da karşı çıkınca işlerinden oldu CEO'lar... Ardından Infıtıny Ward'ın çok büyük bir bölümü firmadan ayrılarak, kovulan CEO'lar Jason West ve Vince Zampella'nın yeni kurduğu şirkete geçtiler. Hayat böyle gençler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Silphatos said: tuvalet said: infinity wardın başındaki adamı attılar diye biliyorum mw2 release edildikten sonra, var mı detayını bilen bunun? bi de blackops'ı kim yapıyor? blackops u treyarch yapıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 toggie said: 5$ mı? kafa mı yapıyosun abi ben ne zamandır bakıyorum bulamadım. 5$'a account çok var ama hacked =) ne kadar güvenebilirsen, ben 2-3 aydır oynuyorum sorunsuz 2 tane daha aldım, onlarda da sorun yok ararsanız bulursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 böyle hackerlara parayı bastıkça sürekli milletin accountu hacılıyorlar tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 20 dolara "key" var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 rus key'i alacağıma hacklenmiş account alırım daha iyi hacklenmiş accountlar zaten 60-90 gün kullanılmamışlar oluyor, stem disable etmediği sürece size yeni account da veriyor eleman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 tamam da iyi bir şey gibi yazıp durma artık. hesap çalmakla, çalınmış hesaba 2-3 kuruş verip kullanmak arasında bir fark yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… goldbären Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 çalıntı accounta para vermek ve marifetmiş gibi böbürlenmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 tamam sen $70 vermeye devam gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mokoko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 pişkin misin arkadaşım? paran yetmiyosa(yada pahalı geldiyse) çal mantığı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… knoxville Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 oha lan parasını vermeyip verenlere enayi muamelesi yapmak da epik olmuş. gerçi konuya girişinden belli... $5'a alıyorum ben gençler diye girmiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pickles Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 kertenkel haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… goldbären Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 kertenkel said: tamam sen $70 vermeye devam gogo arsız mısın? gücün yetmiyorsa veya bu oyunu 60 dolara almak enayilik diyorsan almayacaksın. illa alıp oynamak istiyosan da çalıntı kullanmayacaksın. evet activision açgözlü, evet oyunun cazibesini kullanıp bizi söğüşlüyor ama bize sormadan kartımızdan çekmiyor. sen ise gidip çalıntı mal kullanıp, çalıntı kullanmayana APTAL diyorsun, götün de yemiyor alenen demeye, öyle de karaktersizsin. şimdi git çalıntı accountcuklarınla oyna, sıkılınca hile falan yap banlan, nasılsa yenisini alırsın beş dolara biz bilmiyoruz almayı ya, bi sen uyanıksın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Bildiğiniz gibi Paticik genelinde warez içerik yasak olduğu gibi her türlü korsan sürüm, hack, cdkey ve çalıntı hesaplar ile ilgili en ufak bilgi alış-verişi de yasak. Ayrıca bu bölümde bu tür şeylere hiç müsamaha gösterilmeyeceği kurallarda açıkça belirtiliyor. Adam gibi yollardan hesabını alıp kullanana laf etmek de ayrı bir şey zaten. O yüzden 1 aylığına kertenkel'i uçuruyorum bölümden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ayucan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Oww srry dude 1 aylıgına ban ın tadını cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zigzag Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Zaten girdiğim her serverda ya hacker oluyor ya da sunucu saçmalamış oluyor tam keyfini çıkarıp yavaş yavaş xp de alıyorken zart diye ikidir level 70'leniyor direk anlamadım gitti bu olaya bir çare bulamıcaklar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Bi ben denk gelemedim direk 70 olan servera bende istiyorum uleyn hangi modeda oluyor bu dalga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zigzag Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 :D Valla Ground War modunda gördüm sadece ama söyliyim hiç bir zevki yok çünkü 70 oluyosun bütün silahları görüyosun deniyosun ondan sonra oyun bütün olayı gidiyo, en azından benim için öyle. Çünkü level kasarken elimde olan levelim yettiği silahları sadece kullanabilmem daha zevkli geliyo bana ne biliyim. Ground War'a gir eğer şanslıysan çıkar zaten ''Rust'' haritası çıkarsa %99 hileli o harita haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 17 gunluk play time var zaten acilacak birsey kalmadi maksat ek classlar yaratabilmek yapip yapip prestijle ugrasmak sacma geliyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 artık hilesiz oyun bulmak rare olmuş be paşam. 10 oyundan sekizi hileli resmen. ne yapsam ne etsem bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mokoko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 2 hafta falan once oynarken bi servera girdim hackli. çıktığımda butun achivementlar, titlelar, badgeler ve silah ekipmanları açılmıştı. hani guzel gibi gelio ama hiç değil yahu. butun amacı gitti oyunun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Hocam şu linkten bi üye olsanız, sora siz de 10 kişiyi kendi linkinizle üye yapsanız da hepiciğimiz çekilişe katılıp razer gaming stuff kazanma şansı yakalasak ne hoş olur :D http://l33t.razerzone.com/index.php?user_dtl=21bbe770074203224b9959f3162f0fe6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 yahu ne adamlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… goldbären Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 üstteki post sanaymış gibi kalmış da, hile de amma yaygınlaştı, hepten öksüz oldu oyun. map paketlerinde %50 indirim!!111 yapmışlar çok sağolsunlar çok düşünceliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 102 103 104 105 106 107 108 109 Sonraki 107.sayfa (Toplam 109 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 toggie said: 5$ mı? kafa mı yapıyosun abi ben ne zamandır bakıyorum bulamadım. 5$'a account çok var ama hacked =) ne kadar güvenebilirsen, ben 2-3 aydır oynuyorum sorunsuz 2 tane daha aldım, onlarda da sorun yok ararsanız bulursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 böyle hackerlara parayı bastıkça sürekli milletin accountu hacılıyorlar tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 20 dolara "key" var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 rus key'i alacağıma hacklenmiş account alırım daha iyi hacklenmiş accountlar zaten 60-90 gün kullanılmamışlar oluyor, stem disable etmediği sürece size yeni account da veriyor eleman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 tamam da iyi bir şey gibi yazıp durma artık. hesap çalmakla, çalınmış hesaba 2-3 kuruş verip kullanmak arasında bir fark yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 çalıntı accounta para vermek ve marifetmiş gibi böbürlenmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 tamam sen $70 vermeye devam gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 pişkin misin arkadaşım? paran yetmiyosa(yada pahalı geldiyse) çal mantığı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 oha lan parasını vermeyip verenlere enayi muamelesi yapmak da epik olmuş. gerçi konuya girişinden belli... $5'a alıyorum ben gençler diye girmiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 kertenkel haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 kertenkel said: tamam sen $70 vermeye devam gogo arsız mısın? gücün yetmiyorsa veya bu oyunu 60 dolara almak enayilik diyorsan almayacaksın. illa alıp oynamak istiyosan da çalıntı kullanmayacaksın. evet activision açgözlü, evet oyunun cazibesini kullanıp bizi söğüşlüyor ama bize sormadan kartımızdan çekmiyor. sen ise gidip çalıntı mal kullanıp, çalıntı kullanmayana APTAL diyorsun, götün de yemiyor alenen demeye, öyle de karaktersizsin. şimdi git çalıntı accountcuklarınla oyna, sıkılınca hile falan yap banlan, nasılsa yenisini alırsın beş dolara biz bilmiyoruz almayı ya, bi sen uyanıksın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Bildiğiniz gibi Paticik genelinde warez içerik yasak olduğu gibi her türlü korsan sürüm, hack, cdkey ve çalıntı hesaplar ile ilgili en ufak bilgi alış-verişi de yasak. Ayrıca bu bölümde bu tür şeylere hiç müsamaha gösterilmeyeceği kurallarda açıkça belirtiliyor. Adam gibi yollardan hesabını alıp kullanana laf etmek de ayrı bir şey zaten. O yüzden 1 aylığına kertenkel'i uçuruyorum bölümden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Oww srry dude 1 aylıgına ban ın tadını cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zigzag Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Zaten girdiğim her serverda ya hacker oluyor ya da sunucu saçmalamış oluyor tam keyfini çıkarıp yavaş yavaş xp de alıyorken zart diye ikidir level 70'leniyor direk anlamadım gitti bu olaya bir çare bulamıcaklar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Bi ben denk gelemedim direk 70 olan servera bende istiyorum uleyn hangi modeda oluyor bu dalga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zigzag Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 :D Valla Ground War modunda gördüm sadece ama söyliyim hiç bir zevki yok çünkü 70 oluyosun bütün silahları görüyosun deniyosun ondan sonra oyun bütün olayı gidiyo, en azından benim için öyle. Çünkü level kasarken elimde olan levelim yettiği silahları sadece kullanabilmem daha zevkli geliyo bana ne biliyim. Ground War'a gir eğer şanslıysan çıkar zaten ''Rust'' haritası çıkarsa %99 hileli o harita haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 17 gunluk play time var zaten acilacak birsey kalmadi maksat ek classlar yaratabilmek yapip yapip prestijle ugrasmak sacma geliyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 artık hilesiz oyun bulmak rare olmuş be paşam. 10 oyundan sekizi hileli resmen. ne yapsam ne etsem bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 2 hafta falan once oynarken bi servera girdim hackli. çıktığımda butun achivementlar, titlelar, badgeler ve silah ekipmanları açılmıştı. hani guzel gibi gelio ama hiç değil yahu. butun amacı gitti oyunun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Hocam şu linkten bi üye olsanız, sora siz de 10 kişiyi kendi linkinizle üye yapsanız da hepiciğimiz çekilişe katılıp razer gaming stuff kazanma şansı yakalasak ne hoş olur :D http://l33t.razerzone.com/index.php?user_dtl=21bbe770074203224b9959f3162f0fe6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 yahu ne adamlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 üstteki post sanaymış gibi kalmış da, hile de amma yaygınlaştı, hepten öksüz oldu oyun. map paketlerinde %50 indirim!!111 yapmışlar çok sağolsunlar çok düşünceliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar