Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende aldim ama hicbir sekilde download edemiyorum. Normalde otomatik algilamasi ve kendisinin update etmesi gerekmiyomu? Steam ozurlusuyum bilmiyorum nasil yapmam gerektigimi :P
Mesaj tarihi:
daha şimdi dl ediyo bu pack i.
ben de deniim olursa olmazsa sölerim fds.

nat type : Strict olarak göstermeye başladı download dan sonra.
asus kullanıyorum wireless olarak napmak lazım bunun için şimdi ?

Edit : oynayabiliyorm. Ek paket muhtesemmis heee
Mesaj tarihi:
Gece acik birakmistim sabaha inmis gayette oynaniyo tek map haric hepsini deneme sansim oldu oldukca iyi gozukuyor mode secememek kotu olmus ama karisik hardcoreda fena degil ya :) Ama tabi sadece 3 yeni map icin o paraya degermi bilinmez diger 2si eski map ztn. Sonucta 20TL cok para degil oyun sektoru icinde :D
Mesaj tarihi:
5 mape 15dolar vermek yanlis anlamayin ama enayilik. Zaten kendiniz soylemissiniz 2si eski map. Duzeltselerdi, ne bileyim dedicated fln gelseydi, guzel bir anti-cheat sistemi kurulsaydi bu paraya dahil olarak anlayabilirdim ama en cok satan oyunlar arasinda olan bir oyun ve zerre para harcamadan hala para kazaniyorlar. Beslemeye devam edin :/
Mesaj tarihi:
Sürekli aynı maplerde oynamak sıkmaya başlamıştı ztn ben şahsen değişiklik olsun farklı yerler göreyim ve tabi Crash için aldım paketi. Birde belirttiğim gibi 20TL çok abartı bi para değil sonuçta :)
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

Sürekli aynı maplerde oynamak sıkmaya başlamıştı ztn ben şahsen değişiklik olsun farklı yerler göreyim ve tabi Crash için aldım paketi. Birde belirttiğim gibi 20TL çok abartı bi para değil sonuçta :)

amac ucuz degil, adamlarin oyunu gelistirme ve duzeltme cabasi "0". Bu yuzden 5 lira bile vermek istemem. Onlardan once 90 lirami geri isterim mumkun olsa.
Mesaj tarihi:
cok guzel yeni mapler falan . bugüne kadar hiç hileli adama rastlamadım . akıyoruz overgrown ftw =D gelin hadi kıyın paraya serveri kurucam 20 mb net var asfd
Mesaj tarihi:
abi hileye rastlamışsınızdır farkında değilsinizdir. özellikle son iki üç haftadır hilesiz geçen günüm olmuyor. çatkırmadan yapıp skor alanlar neyse, baya baya bizim canımızı sıkmak için yapanlar da dolu. iyice azıttılar. sıkıntıdan kaçmak için 1 tl olsa vermem yeni haritalara. hiç bişey geliştirmeden aç bi şekilde paraya yönelik iş yapıyorlar.

çalışanları bile dava açtı ödememişler adamlara paylarını.
Mesaj tarihi:
cidden kafanız mı güzel ya ?

Yani para sizin birşey diyemem de Activision resmen oyuncuları salak yerine koyuyor şu stimulus ile, gidip para veriyorsunuz sizde

yapmayın etmeyin, activision'ı beslemeyin ya
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...