Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 yoksa cidden delirecem 3 gun once, 1 aralik sabahi seattle'a ucuyordum microsoft ile son tur gorusmem icin. 30 kasimi 1 araliga baglayan gece iste, ben hazirlaniyorum falan, birden halsizlestim atesim cikti bogazim agrimaya basladi. agri kesici aldim uyudum falan, titremeler gelmeye basladi, sonra taksi geldi ben yandan yemis bi halde ucaga bindim. ucakta iyice kotulestim, yanima aldigim ilaclar bitti az bisey kalmislar (7 saat uctum yaklasik), testislerin neden vucut disina evrimlestigini 1. sahis olarak anlama firsatim oldu, o kadar atesim vardi ki yani. neyse geberiyo sekilde indim ucaktan, taksiye bindim otele geldim iste sehrin hilton'ina. hotel mukemmel bole en azindan bu iyi falan diyorum ben yattim, hesaplarima gore uyanicam iyilesmis olcam yemek yicem mulakata caliscam falan cunku ertesi gun mulakatim var. uyandigimda cok daha kotulesmistim zaten 1-1.5 saat falan uyuyabilmisim topu topu. microsoft'a mail attim yarin sabah geldigimde bana bi boost ignesi vuracak yer var mi orda medical center gibi diye, bir de oda servisini aradim kalantor bi biftek soyledim, yiyip iyilesicem falan hala hayaller. (gunde 75 dolarlik yemek karsiliodu microsoft) biftek geldi, bi lokma yiyebildim ikinciyi yiyemedim bogazimdan. microsofttan mail geldi erteleyelim istersen bigun diye, bi gun erteledik mulakati. ertesi gunum de bu gune benzer gecti, tum gun yatakta, yemek yiyemeden falan. eczaneye gittim cunku nezle falan degil yani baya baya antibiyotik lazim, adamlar recetesiz vermiyolarmis. burda da sistem bi garip emin olamadim yani sigortamin gecerlilikleri nedir ne degildir, 1k dolar faturayi sokuyolar cnku yeri geliyo igrenc bi sosyal sigorta sistemleri var. antibiyotik olmadan bogaz yayildikca yayildi, bu sabah inteview e girecek olmanin gaziyla kendimi iyi hissediyorum ne zamandir bekledigim interview. sonuc olarak, bekledigimden cok daha kotu gecti, 0 umut olmucak kadar kotu degil ama boyle gecmemesi gerekiyordu. cogu zaman, eeh yeter su eziyet gecsin baska bisey istemiyorum dedim icimden, kulagim cinliyor, halsizim, yutkunamiyorum, bi yandan da algoritma yazmaya calisiyorm falan. simdi gece 6 da geri donus ucagim var ama iyice kotulestim, atesim gecmisti son 2 gunde, tekrar cikti, bogazim yayildi, kucuk dilim geri gidince soluk boruma giriyo (uyandiriyo bu serefsiz), ileri gelince agzima geliyo, bogaz kulaklara vurdu, cuma gunune teslim etmem gereken, baslayamadigim birsey var, 3 gundur, 225 dolarlik yemek hakkimdan 10 dolar falan yiyebildim, simdi de meyve tabagi ve cay soyledim 3 ogunun sonuncusu icin, diger 2 si 0. valla naptim bunu haketmek icin bilmiyorum cunku ozellikle dikkat ediyordum hasta olmamak icin mulakat oncesi, 10 senedir olmadigim gibi hastalandim burnumdan geldi her sey, hayatima isyan edecek bi yer lazimdi ondan buraya caktim bu wot'u, ben boyle isin izdirabini seveyim arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 "her işte bir hayır vardır" klişesiylen girmek istedim. ve çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 orcunla bu kadar yakin olursan olur bole seler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 iş işten geçmiş gerçi ama ılık suya yarım limon sıktırıp içmeye çalışın. bi de antibiotik değil de tantrum verde gibi boğaz spreyleri kullanmaya çalışın. olmadı, bulamadınız.. marketten gargara alıp boğaz kısmını gargara yapın yutmadan. kloroben gibi klor bazlı olanlar ilk başta daha fazla tahriş ediyor ama.. bir de burnu hep temiz tutun. daimi faranjit, larenjit vs geçirdiğim için rutine bağladı olaylar geçmiş olsun, her işte bi hayır vardır -derler- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ılık suda bal çöz içine limon sık hatta karabiber ekle iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 gecmis olsun. cok kotu bir zamanlama olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Microsoft'u seçtiğinden başına geliyor bunlar :P Şaka bir yana geçmiş olsun, başarılar vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Herşeyde hayır vardır, motive etmeye çalış kendini..bende senin gibi anlatmak isterdim son 3 günümü ama anlatılmaz herhalde kısaca iş teslim aşamasındayım..kafamı taşıyamıyorum, ölsemde gitsem dediğim günler geçiriyorum...kıcası beterin beteri var gülümsemeni eksiltme yüzünden geçmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 geçmiş olsun ama yazından şunu anladım : ben amarakada yaşıom microsoft cagırdı benı ucakla gezıom hiltonSAda kalıom gunluk 75 dolarlık yemek hakkım var yurt dısından yazıom sizlere meyve tabagı soyledım yanarlı donerlıden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 tits or gtfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 nocom said: geçmiş olsun ama yazından şunu anladım : ben amarakada yaşıom microsoft cagırdı benı ucakla gezıom hiltonSAda kalıom gunluk 75 dolarlık yemek hakkım var yurt dısından yazıom sizlere meyve tabagı soyledım yanarlı donerlıden bu sanki azcık hayvanlık mı olmuş?Bakış açısına bağlı tabi Adam ne biçim sinir olmuş paylaşıyo işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 nocom said: geçmiş olsun ama yazından şunu anladım : ben amarakada yaşıom microsoft cagırdı benı ucakla gezıom hiltonSAda kalıom gunluk 75 dolarlık yemek hakkım var yurt dısından yazıom sizlere meyve tabagı soyledım yanarlı donerlıdeniyi bok yemissin, ayni boku yiyecek arkadaslarini da uyar bi zahmet de mesaj atmasinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ilke büyük geçmiş olsun. olca varmış olmuş da. takma kafayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Bill'le konuştum, haberler iyi. Geçmiş olsun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 arcane said: Microsoft'u seçtiğinden başına geliyor bunlar :P Şaka bir yana geçmiş olsun, başarılar vb. virus bulasmis hemen iste fizden sona bir klise de ben eklemeden dayanamadim kusura bakma, gecmis olsun =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Çok geçmiş olsun. Düzelir ya, bir kapı kapanır başkası açılır hadi bakayım yaparsın sen. Gambarooo İlke-kun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Penthesilea said: nocom said: geçmiş olsun ama yazından şunu anladım : ben amarakada yaşıom microsoft cagırdı benı ucakla gezıom hiltonSAda kalıom gunluk 75 dolarlık yemek hakkım var yurt dısından yazıom sizlere meyve tabagı soyledım yanarlı donerlıdeniyi bok yemissin, ayni boku yiyecek arkadaslarini da uyar bi zahmet de mesaj atmasinlar lol sonradan görme diye ben buna derim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 lan gerizekali herif ben 4 gundur uyumuyorum bogazimdan lokma gecmiyor, bikac yakin arkadasimla aramda boyle geyik donuyor diye prim yapicaksin aklinca sen de, baska bi aciklamasi yok cunku bunun. ne sonradan gormesi lan? admalar 3 gun mulakat icin sehre davet ettiler kac defa odadan ciktim da sonrada gorcem? ilk defa mi yurt disina cikiyorum, ucaga biniyorum, otelde kaliyorum zannediyorsun? ana avrat duz gidicem simdi su sinirle hic yere banlanicam ona yaniyorum ne halin varsa gor ya. o 75 dolar olayini da fesat olmayan insnalara bolluk icinde yokluk cektigimi gostermek icin yazdim, ne microsoftun parasina ihtiyacim var biftek yemek icin ne baska biseye cok sukur. allah bin turlu belani versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Penthesilea said: lan gerizekali herif ben 4 gundur uyumuyorum bogazimdan lokma gecmiyor, bikac yakin arkadasimla aramda boyle geyik donuyor diye prim yapicaksin aklinca sen de, baska bi aciklamasi yok cunku bunun. ne sonradan gormesi lan? admalar 3 gun mulakat icin sehre davet ettiler kac defa odadan ciktim da sonrada gorcem? ilk defa mi yurt disina cikiyorum, ucaga biniyorum, otelde kaliyorum zannediyorsun? ana avrat duz gidicem simdi su sinirle hic yere banlanicam ona yaniyorum ne halin varsa gor ya. o 75 dolar olayini da fesat olmayan insnalara bolluk icinde yokluk cektigimi gostermek icin yazdim, ne microsoftun parasina ihtiyacim var biftek yemek icin ne baska biseye cok sukur. allah bin turlu belani versin ağzını topla terbiyesizleşme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 nocom ne hıyar adamsın ya, git Futbol bölümünde saçmala. İlke sen de sakin ol abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Asteroth said: nocom ne hıyar adamsın ya, git Futbol bölümünde saçmala. İlke sen de sakin ol abicim. noluo hep destek tam destek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 dayı geçmiş olsun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Ya bi git hakem hatalarını falan tartış. Fener Beşiktaş'a çaktı, Beşiktaşlılar panikleyip saldıracak yer arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 biraz kendimi kaybetmisim ama onlari ima ettim yani. gitmem gerekiyor ucakta (omg ucak cok luks) kotulesmezsem, iner inmez arkadasim alip (vaay ozel sofor) hastaneye goturecek bakalim(Amerikan Hastanesi vay kesin ozel hastane) gorusuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 o değilde ilke microsoftta varsa ufak tefek işler çaycı maycı lazımsa kanka beni söylersin ajsgdad ha bide artık uçak çok lüks bişi değilki otobüs bileti fiyatına 49 milyona bile uçuyosun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar