Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Lol ayın 10unda bitiyordu subs ve bi sure ara verecektim ama bi baktım auto secenegi seciliymiş. Bu topik sayesinde yırttım saolasın izocam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ReZALeeT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocakbaþý Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 oley be arkadaşımı kk sini girmiştim şimdi kavgalıyız yehuuu belej oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 madur arkadaşlara yardım için mail atılacak yada yazı yazılıp sitem edilebilecek resmi yerlere spamlamaya hazırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Valla işin 14 euro'sunda değilim ama çok sinir oldum bu yaptıklarına. Oturup cevap yazdım. Bu sefer adam gibi bi cevap vermezlerse elimden geldiği kadar yaymaya çalışırım bu olayı. Tam bir rezalet bu yaptıkları. İşimi gücümü bırakıp GOA'dan her gelen mail'i okumak zorunda mıyım? Banka bilgilerimi kafalarına estiklerinde kullansınlar diye vermedim. Banka bilgimi verdiğim her site "hoppa yeni sisteme geçtik hesabınızı açıp 15 euro alıyoruz" demiş olsa şimdiye iflas edip hapse girmiştim. Bana support'tan yazdıkları mesaj ile forumda bir GOA üyesinin yaptığı açıklama çelişiyor bir de: http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=192895 EDIT: Bu sefer 3 dakika içinde yanıt geldi: Yazdığım: This is a reply to the Ticket response with ref blah blah You state that each subscription period that has begun will be billed and non-refundable, whether in full or in part. I did not subscribe or extend my account actively. Sending an e-mail does not give you the right to renew my subscription and change my bank account without my will. I cannot be obligated to read every e-mail you send although I quit the game. How can you extend peoples subscriptions without any confirmation just because you implemented a new renewal system? I didn't give you my bank information so that you can charge it whenever you implement a new system. This is an abuse of my information. Even if you can come up with some section xx to prove that this was legal, what you did is very unmoral. I don't care if a subscription is non-refundable by section 6. I did not renew my subscription. And if you don't make up for this, I will do my best to publicize this unmorality. Yanıt: Warhammer Online : Age of Reckoning, Ticket ref: -- -- Dear Customer, Thank you for contacting us in relation to your payment issue. We would like to assure you that your case is currently under our investigation, and you should receive an update soon. Thank you for your patience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mirage said: Valla işin 14 euro'sunda değilim ama çok sinir oldum bu yaptıklarına. Oturup cevap yazdım. Bu sefer adam gibi bi cevap vermezlerse elimden geldiği kadar yaymaya çalışırım bu olayı. Tam bir rezalet bu yaptıkları. İşimi gücümü bırakıp GOA'dan her gelen mail'i okumak zorunda mıyım? Banka bilgilerimi kafalarına estiklerinde kullansınlar diye vermedim. Banka bilgimi verdiğim her site "hoppa yeni sisteme geçtik hesabınızı açıp 15 euro alıyoruz" demiş olsa şimdiye iflas edip hapse girmiştim. Bana support'tan yazdıkları mesaj ile forumda bir GOA üyesinin yaptığı açıklama çelişiyor bir de: http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=192895 EDIT: Bu sefer 3 dakika içinde yanıt geldi: Yazdığım: This is a reply to the Ticket response with ref blah blah You state that each subscription period that has begun will be billed and non-refundable, whether in full or in part. I did not subscribe or extend my account actively. Sending an e-mail does not give you the right to renew my subscription and change my bank account without my will. I cannot be obligated to read every e-mail you send although I quit the game. How can you extend peoples subscriptions without any confirmation just because you implemented a new renewal system? I didn't give you my bank information so that you can charge it whenever you implement a new system. This is an abuse of my information. Even if you can come up with some section xx to prove that this was legal, what you did is very unmoral. I don't care if a subscription is non-refundable by section 6. I did not renew my subscription. And if you don't make up for this, I will do my best to publicize this unmorality. Yanıt: Warhammer Online : Age of Reckoning, Ticket ref: -- -- Dear Customer, Thank you for contacting us in relation to your payment issue. We would like to assure you that your case is currently under our investigation, and you should receive an update soon. Thank you for your patience! güzel yazmışsın, umarım işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 immoral olacak. ;) yalnız ben de hesabı kapamıştım ama bana olmadı, çekselerdi de helali hoş olsun der kalan sürede oynardım gerçi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Benim icin War kesinlikle bitmistir. Eger acc imi kapatabilirsem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Troll müsün Sam? 8-) http://www.merriam-webster.com/dictionary/unmoral http://www.thefreedictionary.com/unmoral http://dictionary.die.net/unmoral Sam said: immoral olacak. ;) yalnız ben de hesabı kapamıştım ama bana olmadı, çekselerdi de helali hoş olsun der kalan sürede oynardım gerçi heh Hesap kapatmak diye bir şey yoktu ki. Otomatik uzatma yoktu zaten. Otomatik uzatma sistemini uygulamaya açtıklarında o sırada oyun süresi olan tüm hesapları kafalarına göre otomatik uzatmaya geçirmişler. Banka hesabı yada kredi kartı vermişsen tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 webster'a göre immoral 200 yıl daha eski, sonradan uydurmuşlar unmoral'ı işte. (:P) yapılan gayet yanlış bir olay tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Allah topiği açandan razı olsun.Bakmasaydım yarın otomatik aktif olacaktı.Yalnız bu çakallığı WOW bile yapıyor.Hatta War ilk ay otomatik olarak uzatmayınca şaşırmıştım.Ancak bunu sonradan eklemeleri tam bir çakallık tabii.Haberi olmayan ve oyunu bırakan bir çok kişinin acc.'si aktif olmuştur şimdi.Hatta fazla dikkatli olmayan kişiler belkide yıllarca ödeme yapacak ama farkına bile varmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Taskiranus said: Hatta fazla dikkatli olmayan kişiler belkide yıllarca ödeme yapacak ama farkına bile varmayacak. zenginler demek istedin heralde yoksa farketmemek olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Neyse ilk yazdığımla olmaz falan dediler ama üsteleyince düzelttiler hatalarını. [hr] Dear Customer, We apologise for the delay in responding to your inquiry. Our investigation is completed and we’re happy to inform you that we are issuing your refund request. The following invoice was refunded: Amount : €12,99 Please allow five working days for this refund to appear on the account attached to your card. Thank you for your patience in this matter. Kind Regards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 acc mi açmşlar durduk yerde nereye mail atmalıyım off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 iyi bari geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ah be gec kalmisim visa yada mastercard a bankan araciligiyla basvuru yapacaktin, sikayet edicektin. Paran iade edilir ustunede bir guzel ceza yerlerdi. Hatta yeteri kadar insan bunu soylerse saglam ceza arti kredi karti nanelerini kaybederlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 war accountu 20 ytl :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 hsbc den sanal kart açtırdım limitinide 28 ytl yaptım, açtırıp accountu tekrar sıfırladım, yani ben istemeden 5 kuruş çekemezler artık, çoğüu bankada bu uygulama var, internet alışverişlerinizde kullanmanızı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 hesabmı açtırdıkları için mail attım böyle bi cevap geldi tercüme edebilirmisiniz Dear Customer, Thank you for contacting us in relation to your query. After our investigation we can confirm, that this account (under '[email protected]')has no active license key on it. If you have a query regarding a different account, please provide the details of that account (email address and login). As soon we receive this, we will reply with the requested information. Thank you for your understanding in regards to this issue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 catlikethiief said: hesabmı açtırdıkları için mail attım böyle bi cevap geldi tercüme edebilirmisiniz Dear Customer, Thank you for contacting us in relation to your query. After our investigation we can confirm, that this account (under '[email protected]')has no active license key on it. If you have a query regarding a different account, please provide the details of that account (email address and login). As soon we receive this, we will reply with the requested information. Thank you for your understanding in regards to this issue. kısaca soylemek gerekirse senin '[email protected] lu heasabin aktif degilmis.baska bir hesap ise acc detay larini gondermen gerekiyormus.email ve login name i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 key i aktifleştirirken hangi maili kullandıysan onunla başvurtu yapman gerekiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 12 gün geçmesine rağmen paramı geri yatırdılar ve acc yi kapattılar inanılmaz sempati oluştu =)bi süre sonra geri gelicem sanırım war ' a =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 önce haksız yere paranı alıyorlar, sonra zaten yapmamış olmaları gereken bir şeyi düzelterek paranı geri yatırıyorlar. ve sempati oluşturmayı başarıyorlar. bazı insanları anlamak güç. tipik bir geri kalmış devlet politikası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 haksız yere denmez bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Ben hesabımı kapatmışım, onlar hesabımı kafalarına göre açıp paramı alıyorlar. Haksız sayılmazlar dimi evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar