Mirage Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Yaklaşık iki ay önce hesabımı iptal ettim ve oyunu bıraktım. Bugün baktım GOA mail atmış: Your payment was successful diyor. Girdim baktım noluyoruz diye. Adamlar durduk yerde hesabımı aktifleştirmişler. Otomatik hesap uzatmayı açmışlar. Bir de utanmadan para çekmişler bankadan. Benim haberim olmadan böyle bir şeyi nasıl becerdiler bilmiyorum ama şikayet için mail attım hemen. Bilmiyorum başkasının başına geldi mi yada gelir mi. Ama hesabını iptal etmiş olan varsa hesabına girip bir baksın derim. Kafalarına göre otomatik hesap uzatmayı açmışlarsa şaşırmayın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 kredi kartıyla ödeme açıldığında, otomatik yenileme diye bir şey yoktu.. sonra otomatik yenileme opsiyonunu getirdiler. o sırada default olarak herkesin hesabında otomatik yenilemeyi aktif yaptılar. bence de yaptıkları çakallık. çirkin bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bende başkasının kartıyla almıştım,bu ay bir daha çekmişler parayı :S ayıp oldu adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 E-mail ile haber vermişlerdi ama evet, acayip çirkin bir hamle. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 sonra bizim bu kadar aktif oyuncumuz var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 çok saçma ya hangi hakla para çekerler, sana bu hatalarından dolayı 1 senelik üyelik hediye etmeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 para lazimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Aynisi bu gun benimde basima geldi. 1 ay once actirmis acc mi . Sonrada kapatmistim. Ama adamlar genede cekmis. bu ne ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 "E-mail ile haber vermişlerdi." ne demek yahu. Ben oyunu bırakmışım. Hesabımı kapatmışım. War ile tüm alakamı kesmişim. Hesabımı bir kere adamlara verdim diye adamlardan gelen her mail'i okumak zorunda mıyım ben? Resmen kişisel bilgileri kötüye kullanmak bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 terbiyesiz adamlar, aynı olay benim de başıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Sanal Kart kullanmak gerekior bu yüzden, 5 YTL limitle :) Tabi bu GOA'nın yaptığı halt resmen hırsızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Haha simdi adamlar ozur dilemek icin 3 ay bedava oyun suresi falan verirler, tam da istedikleri olur 1 aylik paraya muhtaclar cunku anladigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 1 aylık paraya muhtaç olan adam niye 3 ay bedava versin ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Likidite sıkıntısı vardır? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Dear Customer, Thank you for contacting us in relation to your issue. The subscription automatic renewal function was made active on all accounts with a valid subscription period running, on the 14th of November on which date an e-mail was sent to you informing you of this action. This action was taken to improve our subscription service as you will not have to renew your subscription period manually. You will now be able to avoid disruption to your game access between subscription periods. While we apologise there may be some confusion around the implementation of this policy this was a necessary action to improve our service to you. This policy can be found in the 2nd article of our General terms of Subscription which has been included since the release of WAR which states: Section 2 “For payment through the banking system, your subscription will be renewed automatically starting on the anniversary date of your subscription period for durations identical to the subscription duration that you chose.” Additional information can be also read here: http://www.war-europe.com/#/news/?id_news=fr249&lang=en Also we are unfortunately unable to process your refund request as your subscription period has already started. Section 6 “Each subscription period that has begun will be billed and non-refundable, whether in full or in part. Similarly, failure to use your subscription during a subscription period does not give you the right to any refund.” We can confirm as well that at the very moment the Automatic renewal function on your account is switched off. Kind Regards, la havle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 söylemiştim !!1!1 ne hakla aktif hale getirebiliyorlar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 LOL LOLOL Kapatsanızda geçirdik, kapatmasanız da geçirdik. Buyrun size bir bardak soğuk su diye mesaj atsalar daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ıyıde bu haber internet ortamına yayılırsa, goa da mythic de war da sakata gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 yuh be yüzsüzlüğe bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Cuce said: ıyıde bu haber internet ortamına yayılırsa, goa da mythic de war da sakata gelir. Yayılmama gibi bir şansı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 official forumlara yazın abi bu olayı terbiyesizlik direk. millet gorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 hakakten ya resmen çakallık bırakmayın bunun peşini, sinir oldum bu ne ya, bi de kendilerini haklı çıkarmaya çalışmışlar sözleşmede vardı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 iyi ki kredi kartı no vermemişim lol zaten fakirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 oha olaya bak lol hiç böylesini de görmemiştim, kısaca her patch geldiğinde sözleşme vb de değişecek büyük ihtimal, otomatik yenileme de default olabilir farkında bile olmadan gene buna bağlı olarak, her ay kredi kartı ödemenizi kontrol etmeniz gerekebilir. hele 18 yaş altı olupda başkasının kartını kullananlar farkına bile varmayacak para çekildiğinin. dava felanda açanlar olacaktır böyle bişeye. gidici bu şirket ahah frostmourne girmiş demekki biraz adamlara :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 sırf bu yüzden oyunu oynamayacağım artık. /cancel sub. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar